Setari Cookie-uri

Bluze sport cu detalii elegante. Da, se poate!

Am atat de multe bluze sport banale in sifonier, incat astazi am pornit hotarata in cautarea unor modele ceva mai elegante pe care sa le pot introduce in tinutele smart casual. M-am bucurat enorm la ce am gasit in magazinele online.

Daca tot ma port toata ziua cu adidasi in picioare, blugi si bluze sport, am zis sa aduc in tot acest ansamblu cateva elemente care sa ma scoata din zona sport, si implicit din zona de confort, si sa ma paseze in bratele stilului elegant. Nu este greu daca iti faci timp sa cauti inspiratie pe blogurile de fashion si mai apoi sa cauti produsele in magazinele online.

In cautarile mele am gasit bluze sport cu panglici si volanase, bluze sport cu aplicatii si modele cu imprimeuri multicolore. Nu asteapta decat sa fie achizitionate si purtate in cele mai placute combinatii vestimentare de toamna.

Bluze sport cu panglici fine si volanase

Primele care mi-au atras atentia si au devenit preferatele mele sunt bluzele sport cu volanase si panglici fine sau sireturi. Sunt modelele cel mai des intalnite in tinutele fashion bloggeritelor si ale tipelor cool - cele care dau tonul in moda pe retelele de socializare.

Citește și:

Ca sa obtii aceleasi outfit-uri moderne, combina bluza sport cu pantaloni office intorsi la margini si pantofi oxford, sau cu fusta si ghete cu talpa joasa tip bocanci. Cu cateva fotografii in care apari imbracata asa o sa devii rapid o tinta de urmarit pe Instagram.

Bluze sport cu panglici si volanase

Bluza sport cu volanase Bluza sport cu panglici Bluza sport cu volane laterale

Bluze sport cu imprimeuri elegante

De cealalta parte sunt bluzele sport cu imprimeuri ce transforma modelul intr-unul elegant. Imprimeurile elegante sunt in general imprimeurile florale si imprimeurile din catifea si dantela. Iti propun sa alegi cele mai colorate imprimeuri, pentru o toamna vesela.

Insa cele mai purtate bluze sport ramane cele descheiate, tip jacheta. Si pe acestea le putem gasi in varianta usor eleganta, de introdus in tinutele smart casual. Sunt confectionate din catifea si satin, materiale care impresioneaza din start prin eleganta si delicatetea lor.

Citește și:

Bluze sport cu imprimeuri elegante

Bluza sport cu imprimeu floral Bluza sport cu imprimeu multicolor Bluza sport cu flori

Stilul sport, ba chiar stilul sport din cap pana in picioare, se afla in tendinte in sezonul toamna-iarna 2017/2018 alaturi de tinutele all black, all silver, etc. Prin urmare, nu te abtine si fa-ti aparitia in haine sport oversize la birou, pe strazile din oras si chiar la diverse evenimente.

Stii si tu ca tot ce este iesit din comun, tot ce socheaza, tot ce nu vezi peste tot este tot ce ai nevoie ca sa fii cu un pas in celorlalti. Dar inainte sa faci aceste combinatii vestimentare nu ar strica sa consulti niste bloguri de fashion si niste conturi de Instagram.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By All kind of people

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.