Setari Cookie-uri

Camasi pentru barbati potrivite in orice ocazie: ce sa ii iei de Black Friday 2017

Versatilitate, confort si stil - asa ar trebui sa se defineasca cele mai interesante camasi pe care barbatii le pot purta in diverse ocazii, indiferent ca vorbim despre tinutele office sau despre cele casual.

Ne-am obisnuit ca de Black Friday preturile la diverse articole sa scada considerabil, ocazie cu care putem sa cumparam vacante, produse de infrumusetare sau electrocasnice cu discounturi considerabile. Notabil este ca acest eveniment ofera ocazia perfecta pentru a se schimba garderoba, mai ales ca investitiile sunt, poate, chiar injumatatite.

Pentru ca stim ca prima impresie conteaza - o sa ne dai dreptate - este destul de important sa fii prezentabil, in orice situatie. Si asta fara sa facem noi nazuri ca punem accent pe infatisare. Doar ca este placut sa vezi ca un barbat este atent cu modul cum arata.

Hainele nu il fac pe om, dar fara sa fie corect, permite o judecata prematura a individului. Asta pana ajungem sa il cunoastem cu adevarat si sa devina, cine stie, o persoana cu adevarat importanta in viata noastra. Bun, sa nu ne mai lungim cu vorba.

Citește și:

Ce vrem sa spunem este ca sunt multe oferte la camasi in magazinele fashion online. Completam cu faptul ca ne-am facut temele si am selectat cateva optiuni pe care sa le ai in vedere de Black Friday 2017.

Toamna asta se poarta camasile barbatesti in culori indraznete

Spunem indraznete, dar ne referim mai degraba la acele camasi care sunt moderne tocmai prin nuantele propuse si care se pot dovedi extrem de usor de asortat cu pantalonii de orice tip.

Prima camasa care ne-a atras atentia este o propunere de la Mango modelul Adara, disponibil in alte cinci nuante, dar acest rosu tomnatic ni s-a parut potrivit pentru acest sezon.

Carourile nu se vor demoda niciodata, iar acest crez pare sa fie intarit de camasa Hilfiger Denim - este tinereasca, cu guler clasic si confectionata 100% din bumbac, deci de calitate.

Product by Jack & Jones este din denim, are un albastru placut, o croiala casual care nu incarca look-ul. Nu trebuie sa te sperii sa incerci ceva care pare banal pentru ca de cele mai multe ori frumusetea sta in lucrurile simple. Un model basic care sigur ar fi un cadou inspirat.

Citește și:

camasi barbati de firma

Mai multe modele aici

Camasi casual pentru barbati: propuneri de Black Friday

Daca vrei ceva care sa te scoata din anonimat, in redactie s-a impus sa selectam si cateva modele de camasi care sunt oricum numai obisnuite nu. Incepand de la imprimeuri si pana la nuantele deloc discrete.

Ramanem tot in zona carourilor si prima varianta este camasa slim fit cu model gingham si guler fixat cu nasturi Zee Lane. O sa iti placa pentru ca va pune in evidenta corpul, mai ales daca esti un impatimit al sportului. Sic si fancy, cum am spune noi.

Camasa neagra cu imprimeu geometric Next este ceva mai curajoasa, care se distinge nu doar prin tesatura cu formele astea cool. Are manecile scurte, asa ca va trebui sa o porti la vara.

Se poarta camasile roz. Si nu orice roz, poate unul ombre? Camasa slim Zee Lane Denim este slim fit si are un imprimeu discret, manecile lungi cu mansete si nasturi. Se poate purta si deasupra unui tricou, asa cum se vede in imagine, pentru o infatisare (aproape) rebela.

Citește și:

camasi barbati oferta Black Friday

Vezi aici oferta actuala

Eleganta - camasi pentru barbati la moda de Black Friday

Sunt unele camasi care vor arata frumos pe oricine. Si mai sunt acele tesaturi care sunt pe cat de normale, pe atat de atragatoare.

Negrul este sobru, dar incredibil de popular, asa ca noi credem ca orice barbat ar trebui sa aiba o camasa neagra in garderoba. Modelul Original Penguin Oxford ar fi o optiune faina. Brandul are o istorie de decenii, deci producatorii stiu sa ofere articole chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Nu te grabi sa respingi camasa gri cu crem Jack & Jones Martin slim fit din bumbac cu model floral. Este evident ca nu ar fi o prima alegere pentru ca nu inspira masculinitate catusi de putin, dar te asiguram de popularitatea ei. Si este ceva diferit.

Pentru ocaziile alea cand se impun tinute formale, camasa barbateasca albastru inchis Vavi este ideala. Fara sa mai fie nevoie de alte accesorii care sa o faca deosebita.

Citește și:

reduceri camasi barbati maneca lunga

Urmareste reducerile online

Poate te intereseaza si cateva camasi office pentru dama. Nu spune nimeni ca nu poti cumpara imbracaminte si pentru el, si pentru ea, iar de Craciun sa ai cadoul gata doar de impachetat pentru mama, tata, sora sau frate, nu?

Sursa main photo: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.