Setari Cookie-uri

5 modele de botine dragalase de care te vei indragosti

Cred ca am gasit in online modele de botine cat sa mai fac inca cinci materiale in afara de asta si de celelalte pe care le-am scris pana acum. Toate diferite, toate deosebite, toate numai bune de pus la colectie. Iata inca cinci aflate in tendinte sezonul asta! Le poti purta atat toamna cat si iarna, pe zapada.

Pana nu demult, botinele mi se pareau aproape imposibil de purtat... de catre mine, bineinteles. Asta pentru ca imi ieseau in cale numai modele cu toc foarte inalt, iar eu m-am impacat deja cu ideea ca nu o sa reusesc niciodata sa imi tin echilibru pe asa ceva. Insa de cand am inceput cautarile online, am dat peste modele de botine cu toc ceva mai mic si gros care sa ma salveze din situatiile urgente care imi impun sa port incaltaminte eleganta.

Botine deosebite pentru tinute elegante

Cele trei modele de botine din imaginea de mai jos sunt in topul preferintelor mele, sper ca din acest moment si in preferintele voastre. Pe cele roz le gasesc cu totul si cu totul deosebite, ideale pentru petreceri si evenimente la care vrei sa atragi toate privirile asupra ta. Poarta-le cu o fusta roz din tulle, o bluza scurta cu vedere la abdomen si jacheta bomber pe deasupra. Botinele rosi vin minunat in combinatie cu pantaloni din denim, pulover oversize pufos si palton, iar cele negre, cu toc gros si sireturi, sunt botine de zi cu zi.

Citește și:

Botine elegante

Botine cu aspect tricotat Botine cu funda Botine cu sireturi

Botine cu aplicatii in tendinte

Ca si in cazul hainelor si al gentilor, sunt in tendinte si botinele cu aplicatii. Avand in vedere ca tot mai multi aleg sa socheze prin vestimentatie in orice moment al zilei, sa porti o pereche de botine cu aplicatii evidente la primele ore ale diminetii nu o sa mai surprinda pe nimeni. Eu una recunosc ca le-as purta seara, cand as iesi in oras, dar asta doar pentru ca nu imi place sa atrag atentia asupra mea, nu neaparat pentru ca sunt de seara sau de ocazie.

Mi-au placut in mod deosebit botinele grena, pentru ca aplicatiile lor m-au dus cu gandul la hainele elegante purtate de doamnele din inalta societate, in combinatie cu paltoane military, manusi si palarie. Un stil vestimentar pe care merita sa il incerci o data.

Botine cu aplciatii

Botine cu toc gros Botine maro cu aplicatii

Citește și:

Acestea fiind spuse, va doresc spor si succes la cumparaturi! Sa faceti cele mai bune alegeri si sa va bucurati de ceea ce o simpla pereche de incaltari are sa va ofere.

Sursa Foto Front Page: Unsplash

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.