Setari Cookie-uri

Ce botine cu sireturi mai purtam toamna aceasta

Fii eleganta chiar daca esti adepta stilului casual. O pereche de botine cu sireturi si toc gros nu te scoate din zona ta de confort, dar iti asigura eleganta de care oricare dintre noi are nevoie la un moment dat. Sunt ideale pentru toamna.

Botinele intra la categoria "incaltaminte eleganta", insa sunt pentru oricine. Nu trebuie sa fii obisnuita sa porti zi de zi rochii si fuste, pantaloni la dunga si camasi, pentru ca trecerea de la pantofi sport la botine se face pe nesimtite. Asta, bineinteles, in cazul in care vorbim despre o pereche de botine cu sireturi si cu toc gros, nu subtire si de 15 cm.

Asa ca pentru astazi am ales sa va prezint trei modele de botine cu sireturi care mi-au lasat impresia ca pot fi pe placul tuturor, chiar si pe al celor care reusesc cu greu sa isi tina echilibrul pe tocuri. Sunt botine din piele super confortabile si in trend pentru toamna.

Botine cu sireturi si toc gros

Astea-s botinele care imi plac mie cel mai mult. Sunt cele mai casual-elegante botine care arata atat de bine in picioare incat am vrut sa fie primele in prezentarea mea.

Citește și:

Sunt botine pe care le porti cu blugi skinny si camasa oversize, cu blugi mom fit si pulover, cu rochie in clos si palton subtire, cu fusta midi si cardigan.

Botine cu sireturi si toc gros

Alte modele de botine din piele

Botine cu sireturi elegante

Botinele cu sireturi si decupaje, elegante si din piele intoarsa, sunt pentru tinutele pe care le porti in zilele in care se intampla ceva important in viata ta.

Si din cate imi aduc eu bine aminte, acest model este indragit de celebritatile de la Hollywood si ingerasii de la Victoria's Secret.

Poti sa le combini la blugii tai preferati skinny, dar daca vrei sa obtii un outfit 100% elegant, ar trebui sa lasi loc rochilor si fustelor sa isi faca treaba.

Botine cu sireturi

Vezi oferta de botine cu sireturi

Botine cu sireturi casual

Varianta cea mai casual a botinelor cu sireturi este cea din imaginea alaturata.

Nu trebuie sa iti faci griji nicio secunda in privinta confortului, nici macar nu te vor scoate din zona ta de confort. Te vei simti ca si cum ai purta o pereche de pantofi casual, cu talpa joasa, doar ca te vei privi in oglinda si vei observa o versiune a ta mai eleganta.

Citește și:

Sunt potrivite pentru sezonul toamna-iarna, intr-un outfit cozy cu blugi si jacheta parka sau rochie si palton.

Botine din piele cu toc gros

Botine cu sireturi pentru toate gusturile


Toamna asta se poarta si cizmele lungi peste genunchi. Nu rata trendul!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Oleksandr Berezko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.