Setari Cookie-uri

Modele de sacouri de pus pe lista de Black Friday!

Atunci cand porti sacou dai dovada de eleganta si de seriozitate, chiar daca modelul ales este cu croiala larga sau cu maneci 3/4. Sacoul este purtat in general de persoanele care vor sa transmita prin stilul vestimentar ce fel de persoane sunt, ce interese au si chiar in ce domeniu activeaza profesional.

De Black Friday, eu am un singur gand maret: sa profit de reduceri pentru a-mi achizitiona toate cele necesare care duc la schimbarea stilului meu vestimentar.

Sacoul este o piesa importanta in aceasta schimbare, dar si o piesa must have in garderoba, fiind cea care nu se demodeaza niciodata. Purtata de acest gand, am inceput cautarile online si am selectat modele de sacouri pentru toate stilurile si pentru ocazii diferite.


Sacou in dungi Only

Sacoul in dungi este sacoul ala pe care il pui pe tine cand urmeaza interviul de angajare sau cand ai sedinta cu sefii. Sau... cand esti o studenta constiincioasa si stilul smart casual te reprezinta. Sacoul in dungi iti da libertatea sa alegi daca in partea de jos vrei sa pui blugi si tenisi sau pantaloni si pantofi eleganti.

Acelasi sacou da bine peste o rochie sau in combinatie cu fusta si camasa.

Citește și:

Sacou in dungi Only

Alege alt model de sacou

Sacou oversized fara inchidere

Sacoul oversized fara inchidere este in topul preferintelor inca din 2016 si isi pastreaza locul fara probleme. Genul asta de sacou este pentru toata lumea, pentru toate siluetele si pentru toate gusturile.

Chiar si femeile obisnuite sa poarte sacouri cambrate de dimineata pana seara, cinci zile pe saptamana, in timpul liber o sa poarte ce stiu ele mai bine: sacoul, dar in varianta oversized.

Sacou oversize

Modele de sacouri diferite

Sacou lung cu maneci ¾

Sacoul lung cu maneci trei sferturi este pentru tipele cool. L-am vazut fiind purtat inclusiv la evenimente si in cluburi. De aici tragem concluzia ca este o piesa vestimentara office, casual si eleganta in acelasi timp, depinde doar de ce alegi sa mai pui in combinatie.

Se asorteaza minunat cu un top fin, pantaloni din piele si pantofi cu toc inalt, dar si cu boyfriend jeans, tricou lejer si adidasi.

Citește și:

Sacou lung cu maneci trei sferturi

Sacouri in oferta online

Sacou elegant Mango

Sacoul din imaginea alaturata este menit sa aduca culoare, eleganta si feminitate in orice tinuta. Poarta-l doar cu pantaloni eleganti, eventual cu unii cu talie inalta, si cu pantofi la fel de eleganti. Pe deasupra lui nu poti veni decat cu un palton, o geaca de iarna nu s-ar putea potrivi niciodata cu un astfel de outfit.

Sacou elegant Mango

Mai multe modele de sacouri


Magazinul online Zoot sarbatoreste 2 ani de la venirea lui in Romania si "face cinste" cu reduceri. Profita de ocazia oferita si bucura-te alaturi de ei!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Pressmaster

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.