Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase paltoane: le-am gasit online!

Urmareste oferta de paltoane online si alege modelul care sa indeplineasca toate cerintele tale pentru acest sezon. Vrei un palton cu gluga? Avem. Vrei un palton lung? Avem si d-asta. Vrei cel mai elegant palton? L-am gasit, te asteapta.

Paltonul este o piesa vestimentara eleganta, preferata atat de femei, cat si de barbati. Pentru unele dintre noi este o haina pretentioasa, de aceea o refuzam si preferam sa punem pe noi aceeasi geaca banala care stim sigur ca nu ne va scoate din zona de confort.

Doar ca eu am gasit in magazinele online cateva modele de paltoane irezistibile, modele pentru doamnele si domnisoarele elegante, dar si pentru adeptele stilului casual, lejer.

Palton elegant cu gluga

In sezonul rece este extrem de important sa ne protejam capul de vant, de umiditate si de frig. Spun asta din propria experienta, de aceea imi si incep prezentarea cu acest palton cu gluga. Probabil ca nu esti adepta caciulilor, si nici a palariilor, asa cum nici eu nu sunt, dar fara gluga sunt un om mort.

Paltonul din imagine este modelul elegant care vine in completarea tinutelor cu rochii, fuste si incaltaminte cu toc.

Citește și:

Palton cu gluga

Vezi si alte modele de paltoane

Palton tip cojoc

Daca ma intrebi pe mine, cojocul este o piesa vestimentara nemuritoare. Chiar daca nu il vedem la fiecare pas pe strada, sunt multe femei care se bucura de caldura pe care acesta o ofera in sezonul rece. Eu am ales pentru materialul de astazi un palton tip cojoc cu guler si buzunare cu blanita.

Il vei indragi pentru ca il imbraci si atunci cand esti incaltata cu cizme inalte sau botine, dar si atunci cand porti ghete sau bocanci.

Palton de iarna

Alege un palton pe stilul tau

Palton elegant in clos

Paltonul in clos este genul de palton de care te indragostesti la prima vedere chiar daca nu este stilul tau si nici nu te vezi purtandu-l. Cu toate astea, este mult prea frumos si elegant ca sa nu primeasca laudele meritate.

Fa-mi o favoare: cand te decizi sa il porti, asigura-te ca pe dedesubt ai o rochie in clos sau o bluza din cel mai fin material si o fusta scurta tot in clos. Iar in picioare neaparat botine cu toc inalt.

Citește și:

Palton elegant in clos

Mai multe modele de paltoane

Palton cu nasturi

Eu am o regula: cu cat este mai frig afara, cu atat paltonul trebuie sa fie mai lung. Nu pot permite frigului sa intre pe sub geaca scurta si sa imi strice buna dispozitie.

Am ales un palton elegant midi, care nu se supara daca il combini intr-o zi cu o pereche de blugi si ghete joase, iar in alta zi ii aduci o rochie bodycon si o pereche de botine.

Palton lung cu nasturi

Alege paltonul preferat

Palton de iarna cu fermoar

Palton cu fermoar gasesti mai rar, dar si atunci cand se intampla paltonul ala merita toti banii. Mie mi-a atras atentia acest palton cu fermoar pe care il poti introduce in orice tinuta smart casual.

Culoarea il ajuta cu atat mai mult sa satisfaca cererile unei femei de afaceri care trebuie sa dea bine in fata oamenilor cu care munceste si cu care interactioneaza profesional.

Palton cu fermoar

Vezi oferta de paltoane online

Citește și:

Nu uita ca peste doar trei saptamani (17-19 noiembrie) paltonul tau preferat va intra in oferta de Black Friday si vei putea sa il achizitionezi la un pret mult mai mic.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Niguella

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.