Setari Cookie-uri

Paltoane din stofa colorata pentru o iarna chic

Sincer, nu pot sa gasesc altceva decat cuvinte de lauda pentru tendintele acestui sezon. Confortul a devenit detaliu esential in colectiile designerilor. La fel si elementele surpinzatoare.

Te-ai astepta de la toamna-iarna sa fie dominata de culori terne, de tesaturi in nuante inchise sau neutre. Ei bine, surpriza! Printre cele mai interesante jachete de iarna mi se par cele in culori puternice.

Daca pana acum paltoanele erau din stofe gri, bleumarin, nuante de maro, negru, in aceasta iarna se poarta multe paltoane din stofa colorata. Paltoane cu lungime midi, paltoane inflorate, paltoane in patratele de tipul tesaturilor tartan si ecosez, paltoane in nuante pastelate.

Style our new forest green tartan sandals with Argyle knitted wool socks

A post shared by Burberry (@burberry) on

Alege paltoane din stofa colorata

Alege-le pentru ca sunt fabuloase! Ar fi motivatia pe scurt. Daca ma pui sa dezvolt, iti voi spune ca modelele de paltoane din stofa colorata demonstreaza ca esti curajoasa, ca esti creativa, ca nu te temi sa explorezi, sa incerci.

Citește și:

Un alt motiv, destul de important cand vine vorba de alegerea unor jachete de iarna “altfel” este faptul ca in prezentarile de moda ale designerilor pentru toamna-iarna, paltoanele in culori tari au fost omniprezente.

De la oranj, la albastru-cobalt, pana la galben, rosu, cyclamen, verde, turcoaz. Fendi, Miu Miu, Prada, Alexander McQueen, Nina Ricci, Versace, Calvin Klein sunt doar cateva nume care au propus paltoane din stofa colorata.

Alege paltoane din stofa colorata

Alege paltoane din stofa colorata

Se poarta paltoanele neutre sau pastelate

De la nuante acide si culori tari, trecem la pasteluri acide sau pasteluri saturate. Nu sunt tocmai pastelurile acelea sterse, prafuite, suave. Sunt niste variante cremoase, dense de culori pastelate.

Lila, roz, bleu, turcoaz, burgundy, coniac, vernil, kaki, toate se regasesc in jachetele de iarna propuse de casele de moda. Si, ca si modelele colorate si paltoanele pastelate sau in tonuri neutre sunt preponderent pana la genunchi sau mai lungi.

Citește și:

Nu cred ca exista ceva mai elegant, mai feminin (si mai calduros) ca aceste modele de paltoane cu lungime midi. Se asaza elegant, pot completa orice gen de tinuta, de la jeans la outfit office, si pot fi purtate cu flats, cu cizme cu toc sau cu bocanci.

Se poarta paltoanele neutre sau pastelate

Vezi paltoanele neutre sau pastelate

Alege paltoane elegante de dama

Categoria de paltoane elegante de dama este una aparte, intrucat ele se potrivesc tinutelor feminine, se poarta la tinute de ocazie sau office.

Alege si tu pentru Craciun sau pentru Revelion paltoane cu lungime midi, cu croiala eleganta. Se poarta genul de paltoane cu guler si rever, tip redingota. Se poarta paltoane din stofa colorata cu detalii elegante si feminine precum volanele sau drapajele, peplumurile. Se poarta liniile minimal si detaliile androgine, de tipul paltoanelor tunica. Si se poarta paltoanele colorate cu imprimeuri sau tesaturile cu motive florale.

Citește și:

Alege paltoane elegante de dama

Alege paltoane elegante de dama

De fapt, toate modelele de paltoane de iarna au ceva special. Fie culori ce ies in evidenta. Fie tesaturile si texturi care le accentueaza. Fie detalii de croiala si ornamente. Pentru ca toamna-iarna 2017-2018 este sezonul contrastelor, al surprizelor, al detaliilor “altfel”.

Sursa foto front page – Dmitriy Ilkevich/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.