Setari Cookie-uri

Macar o rochie cu print leopard sa ai in iarna aceasta!

Desigur, orice garderoba are nevoie de o little black dress, de o rochie rosie, de o rochie stralucitoare cu paiete. Insa in acest sezon, orice garderoba de fashionista trebuie sa contina macar o rochie cu print leopard.

Ai zice ca este imposibil sa se mai poarte haine cu animal print. Si totusi, moda anilor ’80 a adus in acest sezon un must-have al trendurilor. Printre cele mai WOW rochii sexy de seara eu o nominalizez pe ea! Fabuloasa. Galagioasa. Incarcata. Aproape vulgara. Dar fara egal! Ea!

Completeaza-ti garderoba cu print leopard

Cand spun ea ma refer la o rochie cu print leopard, de preferat lunga, sau macar midi. De preferat larga, lejera, fluida, Desi s-au gasit si modele de rochii cambrate cu imprimeu leopard. Cu talia cazuta, cu maneci largi, sau bufante. Exact ca in moda anilor ’80! Si neaparat purtata cu tocuri, cu cizme lungi, cu bijuterii opulente, neaparat cu asumare!

Dolce & Gabbana au creat o rochie cu imprimeu leopard cu glitter

Este putin spus ca Dolce & Gabbana au creat rochii cu animal print. Au creat poate cele mai indraznete rochii sexy de seara si asta pentru ca au imbinat tesatura cu imprimeu leopard cu texturi lucioase, de tipul lame-ului.

Citește și:

Dar daca alegi sa porti o rochie cu print leopard, si alegi sa fii indrazneata sa o accesorizezi cu detalii aurii, atunci mergi pana la capat si adauga bijuterii opulente, pretioase a la D&G. Diademe, cercei, inele, bratari masive, pietre, cristale!

In colectia Michael Kors sunt multe haine cu print leopard

La Michael Kors rochia cu animal print inspirata din moda anilor ’80 – fie cu maneci bufanta si croiala bluzata, fie in culori acide – este completata de multe haine cu animal print.

Citește și:

Pentru ca, ce ar putea sa faca o rochie cu print leopard sa iasa si mai mult in evidenta daca nu cumva o haina de blana in acelasi stil? Un adevarat ton in ton in forta!

Everyday elegance—introducing the Bancroft. #MichaelKorsCollection

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Rochii sexy de seara in stil eclectic, ca la Etro

Poate cea mai indrazneata varianta de rochie cu animal print a sezonului este aceea propusa in colectia Nomad-Style semnata de Etro. Printul leopard se intalneste cu imprimeurile etnice, cu tonurile colorate, intr-o coliziune incredibila de patternuri.

As spune ca acest gen de rochie cu print leopard este printre cele mai interesante rochii sexy de seara. Desi, Etro nu a propus-o ca rochie de seara, ci drept tinuta de zi, alaturi de ghete, boots si cizme tip apreschiuri. Eu ma gandesc la acest gen de rochie alaturi de pumps nude sau botine nude.

Citește și:

De altfel, cand este vorba de aceste rochii eclectice, indraznete, accesorizarea si asortarea sunt dintre cele mai creative. Le poti purta in cluburi, seara, la petreceri si ocazii, sau, daca esti o adevarata fashion-addict, in tinutele casual, de zi.

Sursa foto front page – Pagina oficiala de facebook Dolce & Gabbana, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.