Setari Cookie-uri

Rochiile cu imprimeu etno: vedeta pentru toamna-iarna 2017-2018

Designerii s-au decis sa pastreze vara in hainele lor de toamna-iarna. Si ce modalitate mai frumoasa si mai feminina, mai delicata si mai contrastanta cu iarna, daca nu de a propune drept must-have rochiile cu imprimeu etno?

Eu m-am indragostit de rochiile maxi, fluide cu print etnic, inca din vara. Si le-am purtat toata vara cu sandale. Acum, este timpul sa devin de-a dreptul “femeia aia care poarta numai rochii cu motive etnice” in oras.

Mai ales ca am gasit cateva surse de rochii cu imprimeu etno, dar si bluze si rochie de inspiratie traditionala. Dar pana acolo, sa vorbim putin despre modelele feminine si luxoase propuse de casele de moda pentru iarna!

McQueen a creat rochii cu broderii etno

Cu o broderie de inspiratie medievala, totul aplicat si cusut pe tulle negru, fin, sexy si transparent pe alocuri, rochiile cu imprimeu etno propuse de McQueen sunt o opera de arta!

Imprimeurile se intalnesc cu aplicatii, broderii, franjuri si finisaje desirate, insertii de alte materiale. Si totul intr-o rochie maxi, eleganta, de seara, care, desi nu mai are nevoie de nicio accesorizare, este perfecta alaturi de bijuterii opulente. Usor paradoxal, insa atat de fermecator! Daca ma intrebi, as purta aceasta rochie cu o geaca din piele sau stofa si neaparat cu cizme sau boots.

Citește și:

Maison Margiela a propus rochii cu imprimeu etno si paltoane din jacard

Maison Margiela merge pe un ton in ton de motive etnice. Altfel spus, in colectia de toamna-iarna rochiile cu imprimeu etno sunt completate de paltoane si jachete cu acelasi pattern.

Propunand un stil de inspiratie nomada, completat de franjuri, insertii de blana, broderii, cusaturi din lana ce amintesc de rogojinile est-europene, dar si sub-americane, jacardul lui Margiela se pootriveste unei femei indraznete!

Look 31 from our AW17 Women's Ready-to-Wear Collection features a jacket in carpet jacquard with tufting embroidery and a knitted collar. #maisonmargiela #pfw

Citește și:

A post shared by Maison Margiela (@maisonmargiela) on

Gucci are rochii cu imprimeu etno si broderii de seara

Si Gucci foloseste rochiile cu imprimeu etno si broderii florale pentru tinute ce ies in evidenta. Tulle-ul bluzei, cu broderii sau aplicatii straluctioare este completat de fusta maxi, ampla pe care sunt brodate motive florale mari.

In iarna aceasta poarta rochii cu imprimeu etno cu croiala flu-flu ca la Etro

Poate cea mai apropiata varianta de rochii cu imprimeu etno ale verii: rochiile maxi, flu-flu, propuse de Etro.

Citește și:

Din materiale fluide, subtiri, aceste rochii par mai degraba de sezon cald. Insa, alaturi de centuri late din piele, haine si cojoacele cu blana si stofe pline, tricotaje ample la gat, ciorapi grosi, eventual si ei colorati sau cu motive etnice si cizme din piele, vei fi o aparitie la iarna!

Rochii cu imprimeu etno si bluze chic

De altfel, rochiile cu imprimeu etno iti garanteaza ca vei iesi in evidenta, la iarna, indiferent cum le porti. Fie in mixuri pretioase de seara, fie alaturi de alte piese Boho intr-un stil boem, insa sofisticat, fie in mixuri surprinzatoare cu piele si bocanci!

Citește și:

Alege alte haine cu motive traditionale

Sursa foto front page – Allef Vinicius/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.