Setari Cookie-uri

4 magazine cu haine pentru barbati neaparat de urmarit de Black Friday!

Black Friday este un eveniment dedicat intregii familii. Campania se va desfasura in perioada 17-19 noiembrie 2017. Te-ai pregatit? Mai sunt doar 4 zile!

Barbatilor nu le plac cumparaturile, nu le place aglomeratia din magazine si nu le plac orele pierdute asteptand la casa sau proband chestii. Barbatii sunt comozi si de obicei aleg fara sa stea prea mult pe ganduri, aleg doar ce le trebuie. Norocul lor ca exista shopping-ul online. Cateva click-uri si garderoba ta este imediat reinnointa. De ar fi si la femei la fel de usor...

In fine... ideea este ca m-am gandit sa fac pe zana zanelor si le usurez si mai mult munca, sau sa usurez munca doamnelor si domnisoarelor care vor sa isi surprinda partenerii cu un cadou pe stilul lor. Mai exact, m-am gandit sa expun magazinele online cu haine pentru barbati care pregatesc oferte irezistibile de Black Friday. Iata care sunt acestea:

Magazine cu haine de firma pentru barbati

Barbatii pun mai mult pret pe eticheta unui articol vestimentar decat femeile, sau cel putin asta am observat eu la barbatii pe care ii cunosc. Prin urmare, patru dintre magazinele care au in stoc haine de firma pentru barbati si s-au inschis in campania Black Friday 2017 sunt Answear, FashionDays, Zoot si BrandCircus.

Citește și:

Answear pune la dispozitia barbatilor haine casual si elegante ce poarta etichetele unora dintre cele mai mari branduri, printre care: Tommy Hilfiger, G-Star Raw, Pepe Jeans, Diesel, Mango Man, Gino Rossi, Levi's, Lee Cooper, Marc O'Polo, Calvin Klein Jeans, Guess, Scotch & Soda, Hugo Boss, Adidas si Nike.

Categorii imbracaminte pentru barbatii de toate varstele:

  • bluze si camasi
  • tricouri si pulovere
  • geci si paltoane
  • jeansi, pantaloni si pantaloni scurti
  • sacouri si costume
  • lenjerie intima

Haine de barbati online

Palton negru Medicine Jeans albastri Medicine Jacheta Produkt by Jack&Jones

FashionDays, destinatia de fashion #1 in Europa Centrala si de Est, ii ajuta pe barbati sa se imbrace atunci cand ies la o distractie in oras, cand merg la birou, la reuniunile de familie sau cand au intalnire cu femeia visurilor, indiferent de anotimp. Pe lista cu branduri se regasesc: Adidas, Andy Warhol by Pepe Jeans, BENCH, Big Star, Calvin Klein, Champion, Diesel, Cavalli, Timberland, Lacoste, Mustang, etc.

Citește și:

Categorii imbracaminte pentru barbati de toate varstele:

  • geci si jachete
  • paltoane si trenciuri
  • camasi si hanorace
  • sacouri si costume
  • pulovere si cardigane
  • pantaloni si blugi
  • pijamale si halate de baie

Magazine cu reduceri la haine pentru barbati

Tricouri si bluze, camasi casual si camasi elegante, geci de iarna, paltoane si jachete, blugi si pantaloni, pulovere si hanorace, pe toate pe care le vrei le gasesti in oferta de Black Friday a celor de la Zoot. Magazinul online Zoot imbraca barbatii in orice anotimp cu haine in tendinte si de calitate. Original Penguin, Pepe Jeans, Burton Menswear London, Jack & Jones, Only & Sons Maceo, Shine Original, Superdry, Kara si Nike sunt doar cateva dintre brandurile puse la dispozitie in magazin.

Un outlet online cu haine de firma ieftine este BrandCircus. Reserved, Cropp, Zara Men, Tom Tailor si S.Oliver sunt cateva dintre companiile mari de haine care pun la dispozitie blugi, geci de iarna, bluze si camasi pentru barbatii moderni.

Citește și:

Haine de barbati la reducere

Pantaloni Tom Tailor Camasa Tom Tailor Geaca Cropp


La final de material am un anunt important de facut pentru tine, indiferent daca esti femeie sau barbat: de Black Friday 2017, cel mai mare retailer de fashion, FashionDays, din Romania va vinde diamante online. Nu rata ocazia!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.