Setari Cookie-uri

Black Friday 2017 la Fashion Days: cel mai mare retailer de fashion din Romania va vinde diamante online

Anul acesta la Fashion Days vom avea parte de cel mai mare Black Friday din istoria retailerului: evenimentul va incepe in cursul serii de 16 noiembrie cu early start in aplicatia de mobil si va continua intreaga zi de 17 noiembrie, data oficiala pentru Black Friday 2017 in Romania, atat in magazine online cat si in aplicatie.

Ca in fiecare an, de Black Friday, Fashion Days pregateste vedetele evenimentului: produsele-surpriza au fost dezvaluite deja in cadrul conferintei de presa de astazi. Vom putea sa comandam de Black Friday genti Prada si Montblanc, ceasuri Carl F. Bucherer, bijuterii cu diamante Clogau. Da, diamonds! A girl’s best friend… ca sa fii o diva adevarata a la Marilyn Monroe pana la ultimul detaliu!

Peste 1 milion de produse de firma si diamante online in oferta de Black Friday Fashion Days

De altfel, pentru acest an de Black Friday, Fashion Days va avea cel mai mare stoc de produse incluse in oferta: 1 milion de produse de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice si home&deco, cu reduceri de pana la 90%. Gama de accesorii, incaltaminte si haine de firma va fi cea mai diversificata de pana acum. Va intrece orice asteptari de Black Friday, astfel incat oricine sa gaseasca ce-si doreste la preturi mici, accesibile.

Citește și:

Deviza campaniei este „De BLACK FRIDAY, Gandeste-te doar la tine!”, iar in acest an au fost aduse categorii noi precum bijuterii cu diamante, genti si accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada și Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer, astfel incat clientii sa fie rasfatati cu absolut orice isi doresc.

reduceri la bijuterii cu diamante de Black Friday 2017

Pregateste-te de oferta Black Friday 2017

Ca alta noutate, anul acesta Black Friday la Fashion Days va incepe cu cateva ore inainte de miezul noptii, asadar stai pregatit din timp de cele mai bune reduceri din an! Cel mai asteptat moment al anului nu are cum sa te ia prin surprindere.

De ce merita atentia Fashion Days de Black Friday

Iar pentru ca experienta de shopping online din timpul celui mai mare eveniment de reduceri al anului sa fie una completa si de neegalat, Fashion Days iti mai pune la dispozitie urmatoarele facilitati: livrare diversificata, inclusiv in reteaua de peste 500 de oficii ale Postei Romane, verificarea coletului la livrare, retur gratuit, plata in rate fara dobanda, solutii de identificare a marimii potrivite, precum Fit Finder, posibilitatea adaugarii produselor favorite in wishlist pe site, astfel incat sa revii la finalizarea comenzii pentru a le achizitiona – un mod ideal de a te pregati din avans sa prinzi la reducere ceea ce iti doresti de mult.

Citește și:

De asemenea, clientii pot plati sigur, usor si rapid prin optiunea Pay by Click ce salveaza datele cardului pentru a efectua instant plata comenzii sau pot alege optiunile de plata in rate, disponibile cu partenerii bancari.

Haine si incaltaminte de firma la Fashion Days de Black Friday: de la ce preturi mici pornesc articolele de top

Ce produse vor fi in oferta Fashion Days si merita urmarite:

Vor fi peste 300.000 de produse de imbracaminte de sezon pentru femei.

Produse si preturi de pornire:

Fashion Days este cea mai mare destinatie online de fashion din regiune cu peste 700 000 clienti ce ofera o selectie vasta de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii.

Citește și:

Compania pune la dispozitia clientilor sai produse ale brandurilor internationale de top precum: United Colors of Benetton, Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Co, Ted Baker si multe altele.

De Black Friday, anul acesta ai sansa sa iti cumperi de la Fashion Days diamante incadrate in bijuterii fine, elegante si de top, haine de firma de la branduri celebre in intreaga lume, incaltaminte de la case de moda renumite. Rasfata-te! Meriti!

Sursa front page foto Pexels

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.