Setari Cookie-uri

Diamante sub bradul de Craciun? Black Friday ti le aduce!

Un diamant este a girl’s best friend, dar si o idee inspirata de cadou. Acesta poate fi achizitionat la un pret accesibil cu ocazia mult asteptatului eveniment Black Friday 2017, care se va desfasura in perioada 17-19 noiembrie.

Sa daruiesti o bijuterie cu diamant cuiva inseamna ca acea persoana ocupa un loc extrem de important in viata ta, este o persoana pentru care ai sentimente puternice si careia vrei sa ii arati recunostinta. Chiar si asa, cand vine vorba de achizitionarea unor diamante, e bine sa astepti o campanie cu reduceri masive cum este Black Friday.

Si, crede-ma, merita asteptarea, pentru ca ofertele la bijuterii si ceasuri cu diamante vor fi pe placul inimii tale. Iata cam ce poti gasi la preturi accesibile:

Bijuterii cu diamante de pus sub brad

O bijuterie cu diamant descoperita in noaptea de Ajun sub bradul impodobit reprezinta una dintre cele mai emotionante suprize care i se poate face unei femei. Bineinteles, ideal ar fi ca acea bijuterie sa fie un inel de logodna, dar daca cadoul vine din partea familiei, atunci se accepta si o pereche de cercei sau un lantisor cu pandativ.

Citește și:

eMAG este unul dintre magazinele online care pune la dispozitie bijuterii cu diamante, printre care inele din aur alb, aur roz si aur galben cu unul sau mai multe diamante.

Atentie, insa! Alegerea diamantului nu este o sarcina usoara. Ca sa alegi corect, trebuie sa ai in vedere sistemul celor 4C, perfectionat in anii '50 de Institutul American de Pietre Pretioase: greutate (carat), culoare, claritate, taietura (cut). Si tine minte: cu cat un diamant este mai lipsit de culoare (incolor), cu atat gradul lui pe scala de culoare va fi mai bun.

Bijuterii cu diamante

Inel din aur roz 18 K cu diamante 0.20ct Inel de logodna din aur alb 14K cu diamant 0.20ct

Lant din aur si pandativ ingeras cu diamant Cercei din aur alb 18K cu diamante 0.140 ct

Ceasuri de firma cu diamante

Nici ceasurile de firma cu diamante nu sunt de trecut cu vederea. Pe FashionDays gasim ceasuri de la branduri precum Nina Ricci, SO&CO New York, Akriboss XXIV, Burgi si Lancaster pentru barbati si femei. Ceasul va fi intotdeauna o alegere inspirata de cadou, pentru ca un ceas poate fi daruit persoanelor dragi, dar si celor pe care abia i-am cunoscut.

Citește și:

Numarul diamantelor incrustate intr-un ceas variaza de la 1 diamant la 22 si chiar 70 de diamante. Un ceas cu diamante este o bijuterie care le va incanta la maxim pe femeile de toate varstele, insa si barbatii se vor bucura sa primeasca un cadou atat de valoros.

Ceasul cu diamante se potriveste in special persoanelor elegante, un astfel de accesoriu nu poate fi introdus sub nicio forma intr-o tinuta sport.

Anunt important: De Black Friday 2017, Fashion Days va vinde diamante online.

Ceasuri cu diamante

Ceas Lancaster cu 70 de diamante Ceas Burgi cu 4 diamante

Citate cu si despre diamante:

Fetele mari au nevoie de diamante mari. [Elizabeth Taylor]

Cand itii doresti o viata fara griji, adu-ti aminte ca stejarii cresc puternici doar in vanturi contrare, iar diamantele se fac doar sub presiune. [Peter Marshall]

Diamantele nu te parasesc niciodata... barbatii - da! [Shirley Bassey]

Citește și:

Mai bine un diamant cu defecte decat o piatra banala fara niciun defect. [Confucius]

Sa nu-i nesocotim pe cei din umbra. Diamantele se scot din cele mai intunecate locuri. [Valeriu Butulescu]

Sunt un diamant negru neprelucrat. Diamantele negre sunt rare, greu de slefuit si drept urmare, necomerciale. [Karl Lagerfeld]

Fericirea seamana cu un diamant si placerea cu o picatura de apa. [Stanislas Jean de Boufflers]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Martin Gillman

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.