Setari Cookie-uri

Poarta camasa alba cu brosa la gat si tinuta ta office e gata!

Sunt intotdeauna in cautare de articole vestimentare altfel si de combinatii stilistice deosebite. Asa ca aceasta alaturare in tendinte pentru toamna-iarna 2017-2018 nu poate decat sa ma bucure si sa ma faca sa-mi planific orice tinuta cu camasa alba cu brosa la gat!

Camasa alba cu brosa la gat imbina atatea detalii elegante. Imbina liniile clasice, curate, gasite in modelele de camasi albe office. Imbina sofisticarea gasite in bijuterii opulente si modele de brose pretioase. Imbina contrastul androgin/feminin.

De fapt, poti transforma orice tinuta – de la tinuta office eleganta, pana la tinuta casual sau outfit-ul de seara ori de cocktail – cu ajutorul acestei combinatii stilistice.

Si daca alegi sa porti camasi albe office cu modele de brose pretioase, nici nu mai trebuie sa faci vreun efort stilistic. Deja ai un centru de interes al tinutei, deja ai adaugat un accesoriu statement. Unde mai pui ca aceasta combinatie este retro si asta ii sporeste farmecul!

Floral designs, geometric motifs and Paisley details: meet the new Pre-Fall Collection by clicking the link in the bio. #ETRO #ETROWoman

Citește și:

A post shared by ETRO Official (@etro) on

Poarta camasa alba cu brosa la gat atat la tinute office cat si la haine casual sau de petrecere

Fie ca alegi camasi albe office clasice, fie ca optezi pentru variante de camasi cu imprimeu sau cu detalii de croi spectaculoase, o brosa adaugata la guler va schimba total tinuta.

Cu atat mai mult daca alegi camasi cu gulere elegante, sofisticate, in acelasi stil retro ca si combinatia insasi de brosa cu camasa. Ma refer, desigur, la camasile cu guler jabou, o varianta perfecta atat la o tinuta office eleganta cat si la blugi si botine sau fusta din piele si cizme peste genunchi, daca mergi la un party.

Alege camasi albe pentru tinuta office eleganta

Alege camasi albe pentru tinuta office eleganta


Completeaza modelele de camasi albe office cu modele de brose pretioase in tendinte pentru toamna-iarna 2017-2018

Indiferent ca alegi camasi minimal sau ca alegi bluze mai elegante, indiferent ca optezi pentru croieli masculine cu camasi largi, sau alegi sa porti camasi feminine cu linie cambrate pe talie si elemente ladylike precum jaboul, gulerul brodat sau manecile bufante, brosele pretioase vor completa perfect tinuta ta.

Citește și:

Mai ai nevoie de o pereche de pantofi cu toc, o pereche de botine sau cizme cu tocul gros si o geanta eleganta si gata!

Poarta camasa alba cu brosa la gat

Vezi modele de brosa de purtat la gat


Fie ca alegi sa porti camasi albe office cu modele de brose pretioase, fie ca porti camasi feminine cu gulere opulente, spectaculoase cu broderii, daca porti in aceasta iarna camasa alba cu brosa la gat vei fi cu siguranta o aparitie!

Sursa foto front page – Ilya Yakover/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.