Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase genti office de purtat la un pranz de afaceri

Pentru ca vacantele sunt pe terminate si deja incep campaniile Back To school, noi ne intoarcem la birou. La sedintele importante. La intalnirile de afaceri sau la business lunch-uri. Asa ca, dupa seria despre tinuta ideala la business meeting si machiajul adecvat la o intalnire de afaceri, astazi am ales cateva modele de genti office perfecte pentru ocazii legate de job.

Cum spuneam, am discutat despre cum trebuie sa arate tinuta office de purtat intr-o sedinta importanta. Am adus in discutie si machiajul de purtat la birou.

Asa ca este momentul sa ne focusam pe cele mai frumoase genti office de purtat la un pranz de afaceri sau la intalniri business importante.

Atunci cand ai o intalnire importanta, este esential sa alegi accesorii de calitate. Nu au ce cauta in schema pantofii ieftini sau gentile fashion statement. Acum este momentul sa faci alt statement: esti o femeie de cariera, serioasa si care alege mereu calitatea.

Cele mai frumoase genti office sunt minimal, de calitate

O geanta minimalista, de calitate, fara detalii in plus, fara brizbrizuri, fara catarame masive sau texturi ce ies in evidenta, este modelul perfect la un business lunch. Si asta pentru ca scopul ei este sa intregeasca tinuta office, nu sa iasa in evidenta.

Citește și:

Desi va costa mai mult, alege o geanta investitie, de brand sau de designer, intrucat o vei folosi mai multi ani (stilul minimal nu se demodeaza si poate fi usor de asortat la alte tinute). In plus, gentile de designer au detalii si cusaturi de calitate si crede-ma cand iti spun ca sunt elemente pe care persoanele din fata ta se focuseaza!

Alege o geanta office minimal la un business lunch

Alege o geanta office minimalista de firma


Alege o geanta de mana pentru un pranz de afaceri

Te sfatuiesc sa alegi una dintre cele mai frumoase genti office: geanta nude. Frumoasa si eleganta prin simplitatea, geanta simpla, de mana intr-o nuanta neutra, nude, este alegerea ideala! De ce?

In primul rand pentru ca se asorteaza cu usurinta la orice outfit. In al doilea rand pentru ca este incapatoare si stilata. Nu in ultimul rand, un ton pastelat spune despre tine ca esti o femeie rafinata, care nu uita de feminitatea ei!

Citește și:

O geanta de mana subliniaza tinuta purtata la birou

Vezi modele de geanta de mana nude.


Geanta tip servieta este ideala la un business lunch

Daca esti o adevarata business woman, e imposibil sa nu ai o servieta! Geanta tip servieta este usor de adaptat atat la tinuta office cu pantaloni si sacou, cat si la tinuta office cu rochie sau deux-piece.

Intrcat tinuta office tinde sa fie sobra iar geanta servieta accentueaza liniile serioase, adecvate unui dress code business, adauga mici detalii feminine, fara sa exagerezi. Poate o camasa cu imprimeu, poate o pereche de cercei pretiosi, poate o pereche de pantofi cu toc inalt, intr-o culoare tare.

Cele mai frumoase genti office sunt cele tip servieta

Cele mai frumoase genti office sunt cele tip servieta


O geanta-plic mare poate fi accesoriul perfect la birou

Desi nu ar fi prima ta alegere, cand vine vorba de cele mai frumoas egenti office, nu ai cum sa ratezi asortarea unui plic supradimensionat.

Citește și:

Stilul de plic sau clutch este eminamente pretios, de seara. Insa, liniile minimal si noile tendinte, in care gentile plic se poarta la orice tinuta, fac din purtarea unei asemenea genti must-have chiar si la o intalnire pretentioasa de la birou.

Poarta geanta-plic la un pranz de afaceri!

Alege o geanta-plic la un pranz de afaceri!


Acest gen de geanta se potriveste cu rochii office, cu sacouri androgine si neaparat cu atitudine de woman in charge! De altfel, acesta este singurul detaliu pe care trebuie sa il ai indiferent de sezon, cand mergi la intalniri de afaceri: increderea in tine!

Sursa foto front page – Imani Clovis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.