Setari Cookie-uri

Geaca de piele cu broderie sau imprimeu: must-have al iernii

M-am hotarat sa vorbesc despre una dintre cele mai cool tendinte pentru toamna-iarna 2017-2018. Azi vorbesc despre piesele vestimentare cu broderie florala, cu motive etnice brodate sau imprimate. Si ma axez pe modelele de geci din piele brodate sau imprimate.

Si pentru ca au fost des intalnite pe catwalk, in prezentarile de moda. Si pentru ca gasesc ca intr-o geaca de piele cu broderie sau intr-o geaca de piele cu imprimeu se afla un contrast extrem de misterios si senzual.

Cu atat mai mult cu cat geaca Biker de piele a fost preferata designerilor cand a venit vorba de croiala. Insa tintele si capsele punk au fost inlocuite de o broderie florala sau de imprimeuri delicate ori de pattern-uri etnice.

Citește și:

Tocmai de aceea gasesc ca gecile din piele in tendinte pentru toamna-iarna sunt contrastante. Pentru ca imbina vibe-ul de bad girl dat de orice geaca de piele cu detaliile romantice, delicate, feminine precum florile sau cu elementele etnice specifice stilului Boho.

Geaca de piele cu broderie este must-have in tendinte pentru toamna-iarna!

Geaca de piele cu broderie sau geaca de piele cu imprimeu devin cu atat mai feminine si senzuale alaturi de piesele vestimentare cu care le porti sa fii in tendinte pentru toamna-iarna.

Si asta pentru ca si cea mai “rockerita” geaca Biker de piele pierde din vibratia aceea de wild girl, alaturi de rochii din dantela, cizme si botine cu toc, rochii flu-flu din voal, catifea si alte texturi pretioase.

Citește și:

De altfel ca sa fii in trend pentru acest sezon trebuie sa porti hainele cu broderie florala alaturi de piese vestimentare feminine, diafane, eterice, alaturi de haine cu imprimeu floral (continuitatea de motive florale, pictate si brodate este la moda acum).

Alege o geaca de piele cu broderie sau imprimeu

Vezi modele de geaca de piele cu broderie sau imprimeu

Fie ca alegi sa porti o geaca de piele cu imprimeu, fie ca optezi pentru o geaca de piele de broderie florala sau porti o geaca Biker de piele cu motive etnice sau Boho, tinuta ta va fi una spectaculoasa prin contrast!

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.