Setari Cookie-uri

Haine cu imprimeu floral si broderii florale pentru tinuta de Ziua Indragostilor

Nu este niciodata prea devreme sa ne alegem tinuta de Valentine’s Day. Si daca data trecuta am discutat de rochii din dantela neagra, de data aceasta iti propun alte variante de rochii sexy de seara si haine atragatoare pentru o tinuta romantica.

Sexy. Romantic. Valentine’s Day. Ce au toate acestea in comun? Toate se aduna in haine cu imprimeu floral sau haine cu broderie florala, pe care eu le gasesc perfecte pentru o ocazie speciala ca Ziua Indragostitilor.

Daca mergeti la o cina romantica, la un restaurant, la o piesa de teatru, chiar la film, iti propun cateva variante de haine ce pot alcatui o tinuta romantica, perfecta pentru Ziua Indragostitilor.

De Ziua Indragostitilor poarta o tinuta romantica cu haine cu imprimeu floral

Am ales atat rochii sexy de seara pentru intalniri romantice rafinate si sofisticate. Cat si sacouri cu broderie, pantaloni cu motive florale, rochii cu imprimeu floral sau rochii cu dantele brodate tip brocart.

Practic am ales haine cu imprimeu floral si haine cu broderie florala cat mai variate pentru o tinuta de Valentine’s Day, asa incat, fiecare sa isi gaseasca varianta “castigatoare”.

Citește și:

Poti purta rochii sexy de seara cu imprimeu floral – fie rochie tip furou, fie rochie cu insertii din dantela – poti purta fuste midi cu print floral sau pantaloni din satin cu flori. Daca alegi haine cu imprimeu floral, combina-le cu articole la fel de pretioase si elegante, insa lasa piesa cu imprimeu sau broderie sa domine tinuta de Valentine’s Day. Ah, si neaparat poarta incaltaminte cu toc!

Alege haine cu imprimeu floral in tinuta de Valentine’s Day

Alte haine cu imprimeu floral pentru tinuta de Valentine’s Day

Alege o tinuta de Valentine’s Day cu haine cu broderie florala

Insa o tinuta romantica poate fi si extrem de senzuala si pretioasa. Poate fi de-a dreptul opulenta, daca alegi haine cu broderie florala, mai ales ca majoritatea sunt cu broderie colorata pe catifea sau alte texturi de seara, ori cu broderrie aurie, metalica in contrast cu negru.

Citește și:

Am ales cateva variante de rochii cu broderie florala – atat modele cambrate, midi cat si rochii-tunica, croite mai larg – dar si alte haine cu broderie florala aurie ce pot completa oricand o little black dress sau o pereche de pantaloni de seara.

Poarta haine cu broderie florala si rochii sexy de seara

Alte haine cu broderie florala si rochii sexy de seara

Si asta pentru ca, dupa parerea mea, tinuta de Valentine’s Day trebuie sa fie mai intai feminina. Apoi eleganta si sofisticata. Si nu in ultimul rand sa ii taie respiratia iubitului. ;)

Sursa foto front page – Dorothy Puscas/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.