Setari Cookie-uri

Tinuta de Valentines Day: poarta rochii rosii

Sigur ca o little black dress poate fi o varianta senzuala de Ziua Indragostirilor. Insa, eu iti propun altceva! Eu iti propun o tinuta de Valentines Day de-a dreptul incitanta si provocatoare!

Si exista ceva mai incitant si provocator decat o rochie rosie? Eu cred ca nu! Asadar, daca iti doresti ca de Valentines Day sa il cuceresti iremediabil, alege-ti preferata din selectia de rochii rosii din dantela, rochii feminine cu volane, rochii rosii de seara, elegante si pretioase si rochii de seara sexy!

Tinuta de Valentines Day este prilejul de a te simti feminina, deci alege rochii feminine! Este prilejul sa te simjti atragatoare, deci alege rochii rosii din dantela. Este prilejul sa il cuceresti, deci alege rosii sexy de seara. Si daca nu crezi ca efectul unei red dress e HOT, asculta hit-ul fetelor de la Sugababes, mai jos!

Tinuta de Valentines Day trebuie sa fie pasionala!

Si daca alegi sa porti o little red dress de Ziua Indragostitilor, alege o accesorizare la fel de senzuala si pretioasa, la fel de rafinata si de sexy precum rochia insasi.

Citește și:

Am cautat bine prin colectiile acestui sezon ca sa gasesc cea mai sexy tinuta de Valentines Day. Iar outfit-ul acesta Fendi purtat de Blake Lively mi se pare varianta ideala de a te simti o femeie atragatoare si de a-l cuceri iremediabil.

O tinuta sexy poate cuprine rochii rosii de seara insa poate fi completata de accesorii si bijuterii pretioase, insa urbane, fara doar si poate sexy! Tocmai de aceea mi-a placut sugestia ton in ton cu cizme lungi de piele si cercei rotunzi, totul rosu!

Si ce este mai pasional decat modelele de rochii rosii?

Voi raspunde la aceasta intrebare sugerandu-ti cateva modele de rochii rosii de seara. Cu siguranta aceste rochii de seara sexyte vor cuceri si te vor convinge sa porti ceva atat de indraznet de Ziua Indragostitilor.

Citește și:

Am ales deci rochii feminine prin definitie, pentru ca, daca nici acum de V-day nu e momentul sa il face sa te adore, atunci nu stiu cand!

Am ales rochii rosii din dantela, pentru cele mai curajoase dintre voi. Rochii care se potrivesc perfect cu stiletto aurii sau negri. Am ales rrochii de seara sexy cu detalii de croi feminine (volane, drapaje), sofisticate, pentru tinute elegante. Pe acestea recomand sa le porti cu sandale nude sau pumps nude. Si am ales rochii rosii de seara lejere, cu croiala midi, fluide, ce se potrivesc perfect cu cizme lungi rosii.

Alege o tinuta de Valentines Day cu rochii rosii de seara

Altfel spus, am ales pentru tinuta de Valentines Day pe care ti-o doresti, trebuie daor sa iti alegi rochia preferata din selectia de mai jos.

Alege o tinuta de Valentines Day cu rochii rosii de seara

Sursa foto front page – Veronika Balasyuk/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.