Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci ca o diva de Revelion

Anul asta, dupa cativa ani buni, se intampla sa imi pun si eu urmatoarea mare intrebare dupa "Ce fac de Revelion", si anume - "Cu ce ma imbrac de Revelion"? Asta pentru ca 2018 o sa ma prinda intr-o tara straina, alaturi de prieteni noi, si vreau sa fie un moment perfect din toate punctele de vedere.

De obicei dau gres cu tinuta. Las totul pe ultima suta de metri si ma trezesc in data de 31 decembrie ca de fapt nu am cum ce sa ma imbrac mai special, ajungand intr-un final sa pun pe mine o pereche de blugi si o bluza. Anul asta nu vreau sa se mai intample asa. Mai mult, 2017 nu a fost un an cum imi inchipuiam eu ca o sa fie, un motiv in plus sa pun pe mine cele mai misto haine si sa intru in 2018 cu atitudinea corespunzatoare. Adica o atitudine de diva, o atitudine de femeie care peste doua luni urmeaza sa implineasca 31 de ani.

Printre hainele alea misto pe care as putea sa le port in seara de Revelion si sa ma ajute sa imi ating scopul se numara si cele pe care urmeaza sa le vezi mai jos. Tie care ti-ar placea?

Rochie aurie petrecuta

O diva straluceste la propriu si la figurat, in interior si la exterior. Zambetul trebuie sa-ti straluceasca pe chip, parul trebuie sa fie stralucitor, dar si rochia pe care o porti in seara de Revelion. Marilyn Monroe stia asta, de aceea atunci cand a interpretat piesa "Happy Birthday Mr. President" pentru John F. Kennedy a ales sa poarte o minunata rochie tip sirena cu insertii stralucitoare.

Citește și:

Rochie cu paiete aurii

Alege alt model de rochie

Salopeta lunga catifelata

O diva iese in evidenta chiar si atunci cand nu poarta haine stralucitoare sau rochii. Spre exemplu, nu stiu daca ai observat, dar atat divele de altadata, cat si celebritatile de azi, si-au facut de foarte multe ori aparitia in salopete. O salopeta eleganta confectionata dintr-un material fin precum catifeaua este o alegere inspirata pentru un eveniment precum petrecerea de Revelion.

Salopeta eleganta din catifea

Salopete elegante de ocazie

Rochie eleganta cu broderie

Rochia cu croiala bodycon si broderie este o rochie eleganta pe care o porti daca petrecerea dintre ani se desfasoara intr-un restaurant. Daca ar fi trait in zilele noastre, Audrey Hepburn ar fi iubit aceasta rochie. Daca vremea nu o sa iti permita sa combini rochia cu sandale, poti incalta cu incredere o pereche de pantofi stiletto negri sau rosii.

Citește și:

Rochie eleganta cu broderie

Vezi oferta de rochii de seara

Fusta creion alba

Chiar si atunci cand purta fusta creion si camasa alba, Marilyn Monroe tot o diva era. Si inca ce diva... Asa ca ma gandeam ca anul asta sa fii diferita de celelalte invitate la petrecere, m-am gandit sa porti o tinuta eleganta a la Marilyn Monroe compusa din fusta creion si camasa satinata. Pantofii stiletto sunt un must have in acest ansamblu.

Fusta creion alb prafuit

Mai multe fuste creion


Sa nu-mi urmezi exemplul! Nu te lasa condusa de comoditate si de timiditate! Daca intr-o zi obisnuita nu iesi cu nimic in evidenta, iar in metrou doar stai intr-un colt si le admiri cu o urma de invidie pe tipele care arata impecabil inca de la primele ore ale diminetii, cand sunt ocazii speciale fa ceva sa fie altfel! Nu trebuie sa investesti bani multi ca sa arati ca o diva, trebuie doar sa stii ce alegeri sa faci.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Puhhha

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.