Setari Cookie-uri

Camasi elegante pentru ocazii unice: cum creezi tinute superbe

Camasa nu mai este doar o simpla piesa vestimentara office. Camasa se gaseste in prezent in diferite modele inedite ce vin in completarea unor tinute elegante pentru diferite ocazii. Asa se face ca o camasa alba, neagra, verde, rosie, albastra ne serveste atunci cand mergem la un botez, la un concert, in club.

Spuneam intr-un material anterior ca Marilyn Monroe nu inceta sa fie o diva nici macar atunci cand purta fusta creion si camasa, fiind o tinuta pe care am recomandat-o pentru petrecerea de Revelion. De ce nu?! Pornind de la imaginea cu diva blonda imbracata astfel, m-am pus pe cautari. Dupa cum probabil ai observat, tot in magazinele online gasim cele mai multe modele de camasi, modele de care nici nu stiam ca exista. Mi-a fost greu sa ma opresc la patru exemple, dar cu siguranta voi reveni asupra lor. Pana atunci, iata ce propun:

Camasa din bumbac cu volanase

Camasa rosie din bumbac cu guler inalt si volanase ma duce cu gandul la femeia anilor ’20. Aveau si rochii in stilul asta, iar camasile le purtau cu fuste midi sau lungi, pantofi cu toc mic, iar palaria nu le lipsea de pe cap.

Daca-ti place stilul, care este in prezent adoptat de multe fashioniste de la noi, imprumuta-l si tu. Altfel, poti asorta camasa la o pereche de pantaloni cu talie inalta sau o fusta cu creion.

Citește și:

Camasa din bumbac cu volanase

Camasi elegante pentru femei

Camasa alba cu nasturi pe spate

Camasa alba cu nasturi pe spate este o camasa pentru tipele moderne, pentru acelea dintre voi carora le place sa socheze, sa fie altfel decat restul lumii. Si, trebuie sa recunoastem, este o camasa absolut minunata.

Atat de minunata incat o sa obtii o tinuta superba de ocazie, indiferent cu ce alegi sa o combini: pantaloni eleganti, blugi, fusta, pantofi stiletto in piciore sau tenisi.

Camasa alba cu nasturi pe spate

Camasi elegante deosebite

Camasa neagra cu funda

Camasa neagra cu funda este la prima vedere o camasa oarecare. Iti inchipui ca este mult prea banala ca sa iti transforme tinuta in cea pe care o doresti tu, dar da-i doar o sansa si ai sa vezi de ce este in stare.

Fusta midi in pliuri se va bucura cel mai mult sa faca echipa cu ea, la fel si un palton, o pereche de bontine si o palariuta neagra.

Camasa neagra

Camasi cu maneca lunga

Citește și:

Camasa cu maneci din dantela

Cei de la Guess au confectionat una dintre cele mai frumoase camasi – camasa alba cu maneci dantelate. Prea frumoasa ca sa o porti doar la locul de munca, ea trebuie scoasa in lume ca sa fie admirata de toti curiosii. Bucura-te de prezenta ei in orice moment al zilei, insa imbrac-o si la intalnirile de seara, la iesirile in oras sau atunci cand mergi la teatru.

Camasa alba cu maneci din dantela

Camasi elegante pentru evenimente


Orice camasa se potriveste perfect cu un pulover sau un cardigan. Alege unul dintre modelele tricotate si bucura-te de o tinuta super cool si super calduroasa!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.