Setari Cookie-uri

Cardigane si pulovere tricotate pentru zile friguroase

Daca m-ar pune cineva sa realizez un Top 3 al hainelor de iarna preferate, acesta ar arata cam asa: locul I - cardigane, locul II - pulovere tricotate, locul III - hanorace. Asadar, materialul de astazi e despre cardigane si pulovere tricotate.

Nu stiu cum reusesc unele femei sa treaca prin iarna doar cu camasa pe sub geaca, pentru ca eu fara maiou si un pulover tricotat nu pot sa ies din casa. Am trecut la garderoba de iarna inca din luna octombrie, inclusiv la geaca scurta de iarna, si stiu ca o sa ma port asa pana tarziu in martie. Nu ma plang, pentru ca gasesc in cardigane si in puloverele tricotate confort, caldura si niste piese vestimentare chic si moderne din care cu greu vrei sa mai iesi.

Pulover tricotat cu dungi

Dungile sunt mereu in tendinte, asa cum puloverul tricotat este un must have in fiecare iarna. Tricotul si dungile s-au combinat si au dat nastere unui pulover ideal pentru aceasta perioada a anului.

Este o piesa vestimentara usor de introdus intr-o tinuta casual, dar si in outfit-urile smart casual.

Pulover tricotat cu dungi

Vezi oferta de cardigane si pulovere

Cardigan tricotat cu broderie

As oferi cardiganului un loc pe lista pieselor vestimentare nemuritoare. Pentru ca, de la an la an, indiferent de anotimp, vad tot mai multe doamne si domnisoare care aleg sa isi completeze tinutele cu un cardigan.

Citește și:

Preferatul lor este cardiganul lung si cu cordon. Eu am optat pentru modelul tricotat cu broderie florala.

Cardigan tricotat cu broderie

Alege alt model de cardigan

Pulover tricotat cu imprimeu

Puloverul tricotat cu imprimeu este o piesa vestimentara calduroasa si plina de culoare. Poarta-l atunci cand ai nevoie de ceva care sa te binedispuna instant si sa se potriveasca cu stilul tau casual.

Este un pulover super dragalas cu care te poti prezenta la masa de Craciun in familie.

Pulover tricotat cu imprimeu

Modele de pulovere tricotate

Cardigan tricotat fara inchidere

Cardiganul lung si foarte lung este una dintre cele mai fashion piese vestimentare.

Desi ma dau in vant dupa combinatia blugi si pantofi sport, as adauga acestui cardigan tricotat fara inchidere o helanca (maleta) si o pereche de botine sau ghete cu toc gros.

Cardigan tricotat lung

Cardigane pentru toate stilurile

Pulover tricotat supradimensionat

Puloverele supradimensionate sunt inca la mare cautare. Ce sa zic... eu am unul din care nu as mai iesi, pentru ca imi tine cel mai mult de cald. Si-mi place pentru ca il pot asorta cu adidasi, bocanci si ghete.

Citește și:

Puloverul tricotat supradimensionat este pentru momentele in care tot ce iti doresti este sa te cuibaresti in ceva pufos si calduros si sa iti bei linistita cafea aromata.

Pulover tricotat supradimensionat

Modele diferite de pulovere


Iti readuc aminte ca eMAG a lansat un card de cumparaturi in colaborare cu Raiffeisen Bank, cu puncte de loialitate si pana la 24 de rate fara dobanda. Shopping placut!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By p_ponomareva

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.