Setari Cookie-uri

Cum purtam hanoracele oversize in sezonul rece

Cu hanoracele oversize poti sa faci cele mai cool combinatii care sa iti tina de cald in sezonul rece. Sute de modele te asteapta in magazinele online.

In ceea ce ma priveste pe mine, am doua combinatii favorite care implica hanoracul oversize: cea cu cizme peste genunchi si, fix opusul ei, cea cu bocanci si blugi skinny. In ambele ma simt feminina, sexy, confortabil si in largul meu, chiar daca cizmele lungi peste genunchi cu toc nu sunt ceva ce port zi de zi.

Si ma bucur tare sa vad ca hanoracul nu mai este o haina pe care o imbraci la orele de sport, atunci cand alergi in parc sau cand e urat afara si ai nevoie de ceva care sa te protejeze. Ma bucur sa vad ca hanoracul ne insoteste acum in cluburi si la diverse evenimente sofisticate.

Imagineaza-ti ca inclusiv la petrecerea de Revelion poti sa te imbraci cu un hanorac oversize daca pui niste botine sau cizme cu toc in picioare.

In magazinele online gasim zeci, chiar sute de modele de hanorace care mai de care mai interesante. Iti las mai jos cateva pentru inspiratie.

Citește și:

Hanorac oversize cu gluga

Hanoracul oversize cu gluga si buzunar cangur este tot ce ai nevoie intr-o zi geroasa de iarna. Ti-ai pus bocancii imblaniti in picioare, cea mai groasa pereche de pantaloni/colanti, un maiou pe dedesubtul hanoracului si geaca pe deasupra si esti gata de plimbarea in aer liber.

Acelasi hanorac te va feri de curentul de la malul marii in noptile de vara.

Hanorac oversize cu gluga

Hanorace pentru sezonul rece

Hanorac oversize cu guler larg

Un plus hanoracului oversize il aduce gulerul larg, care le incanta in special pe acelea dintre noi care nu accepta sa poarte fular sau esarfa.

Despre hanoracul oversize cu guler larg as putea spune ca este o piesa vestimentara usor eleganta, perfecta pentru tinutele ce includ botine si cizme cu toc.

Hanorac oversize

Vezi mai multe hanorace

Hanorac oversize scurt

Hanoracul oversize scurt este la putere inca de la inceputul toamnei si continua sa se mentina in top. Tipele curajoase il vor purta doar cu pantaloni cu talie inalta, in timp ce acelea dintre noi preocupate de sanatate il vor combina cu un maiou sau un tricou. Este o piesa vestimentara tinereasca si moderna.

Citește și:

Hanorac sucrt cu gluga

Alege alt hanorac

Hanorac oversize cu maneci incretite

Un hanorac oversize cu maneci incretite este preferatul oricarei fashioniste.

Va fi purtat in mod special de cele cu un stil vestimentar sport, smart casual, dar si de tipele cochete si elegante. Se potriveste cu blugi skinny si boyfriend, dar si cu o fusta midi bodycon sau in clos.

Hanorac oversize cu gluga

Diferite modele de hanorace


Nu doar hanoracele oversize sunt ideale pentru sezonul rece. Mai am pentru tine si alte modele de hanorace calduroase care te asteapta sa te cuibaresti si sa te incalzesti in ele.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kaponia Aliaksei

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.