Setari Cookie-uri

Rochii de ocazie pentru gravide: cele mai chic variante

De fiecare data cand citesc statusurile noilor mame pe facebook vad ca toate se plang de acelasi lucru: nu exista prea multe haine pentur gravide! Cu atat mai mult cand vine vorba de rochii de ocazie pentru gravide, lucrurile stau si mai rau!

Asa ca, pentru prietenele mele si pentru prietenele voastre sau chiar pentru voi, astazi am adunat cateva modele de rochii de ocazie pentru gravide, ideale pentru tinuta de Revelion si nu numai.

Cand ma gandesc la tinuta de seara pentru gravide imi vin in minte modelele acelea vechi, ponosite si deloc atragatoare. Cu siguranta ca si femeile insarcinate cred asta, pentru ca altfel nu s-ar plange de oferta limitata de haine de gravide.

Ei bine, doamnelor, nu si de aici inainte. Si da, exista atat rochii office pentru gravide, cat si rochii de ocazie pentru gravide, extrem de senzuale si de pretioase.

Alege rochii de ocazie pentru gravide - scurte sau midi

Eu personal le-as sfatui pe viitoarele mame sa aleaga rochii scurte pentru gravide sau macar midi. Si asta din considerente pur estetice. Sau daca aleg rochii lungi de seara sa opteze pentru modele destul de cambrate ori aproape de corp, daca nu cumva mulate. Astfel se creeaza un efect de alungire a siluetei.

Citește și:

Pentru tinuta de Revelion, am ales cateva modele de rochii scurte si midi, modele ce ies in evidenta atat prin croiala cat si prin texturile alese. Mi se par extrem de senzuale rochiile din dantela sau acelea cu insertii transparente. Si la fel de sexy mi se par rochitele baby-doll, cele cu umerii goi sau acelea cu volane si funde!

In ceea ce priveste culorile, am ales cateva variante pentru doamnele clasice – negru, bleumarin dar si optiuni interesante si indraznete precum rochia alba sau rochia rosie de seara.

Rochii de ocazie pentru gravide

Rochii de ocazie pentru gravide

Inspira-te de la Jessica Alba pentru a-ti alege stilul de ocazie daca esti insarcinata

Cand am spus mai sus despre tinuta de seara pentru gravide si v-am recomandat ca in cazul rochiilor lungi sa alegeti croieli ce urmaresc linia corpului, sper ca nu v-ati suparat. Pana la urma, toate ne dorim sa fim frumoase si ne dorim ca hainele sa ne avantajeze silueta.

Citește și:

Tocmai de aceea am ales doua variante de rochii de ocazie pentru gravide: ambele lungi, insa una croita Empire, larg de sus si a doua mulata pe burtica. Le-am gasit pe amandoua la Jessica Alba.

Jessica Alba insarcinata este o aparite fara doar si poate! Arata intotdeauna odihnita, relaxata si luminoasa. Iar creatiile pe care le poarta sunt menite sa ii puna burtica in evidenta. Insa daca o vei observa pe Jessica Alba insarcinata in anii trecuti (cea in rochia violet) si pe Jessica Alba in rochia din dantela neagra, mulata si cu croiala sirena, imi vei da dreptate: o rochie ce se muleaza pe corp te face mai atragatoare!

Citește și:

#fbf being preggers w Honor then Havie Pie -I couldn’t resist w the last one 🤦🏽‍♀️🤣😝

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Oricum ar fi, fie ca alegi rochii scurte pentru gravide fie ca optezi pentru rochii lungi in tinuta de Revelion, un lucru e clar: vei fi cea mai frumoasa din incapere, pentru ca sigur vei radia fericire. Si cu totii stim ca o femeie fericita este o femeie frumoasa!

Sursa foto front page – Mel Elias/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.