Setari Cookie-uri

La aniversarea de 8 ani, Fashion Days ofera cadou 70% reducere

Cu o prezenta de opt ani in Romania, magazinul online de moda Fashion Days nu lasa aniversarea sa treaca neobservata anuntand promotii generoase la incaltamintea si hainele de firma, atat pentru el, cat si pentru el.

Happy Fashion Days sau cum se sarbatoresc opt ani de Fashion Days in Romania cu promotii de sarbatori.

Cu comenzi care cumuleaza la nivel national 220 de milioane de euro, fara TVA, retailerul a obisnuit sa fidelizeze cumparatorii cu campanii dintre cele mai avantajoase. Astfel ca nici aniversarea asta nu ramane fara ecou.

Reduceri la hainele de firma la Fashion Days

Cu aceasta ocazie se organizeaza un eveniment de cumparaturi care se remarca prin reduceri de pana la 70% pentru sute de mii de produse.

Sesiunea de shopping cuprinde articole vestimentare de la branduri de renume, cum ar fi: Zee Lane, Pepe Jeans, Calvin Klein, Desigual, United Colors of Benetton, Coccinelle si multe altele.

haine de firma Fashion Days Oferte aniversare aici

Startul se da seara, pe 13 decembrie, urmand sa se desfasoare pe parcursul zilei urmatoare, pe 14 decembrie.

Iti vindem si un pont: daca ai aplicatia de mobil instalata, vei avea acces exclusiv la promotii, mai devreme. Cu alte cuvinte, cum ne place noua sa spunem, ai inca un motiv sa iti schimbi garderoba.

Citește și:

Daca vrei un sfat: iarna asta se poarta rosul, ca este o culoare de sezon; cateva propuneri gasesti aici.

Servicii online la shopping de la Fashion Days

S-ar putea sa-ti placa Fashion Days si pentru ca are livrare si retur gratuite, dar si un serviciu practic care te ajuta sa iti gasesti marimea potrivita, acolo unde ai dubii. Asta ca sa nu te mai complici cu diverse detalii care de cele mai multe ori te incurca.

Diversitatea gamei de produse se traduce prin branduri foarte populare, iar pentru acest sezon s-au adaugat alte 27 de nume noi. Totalul ofertei include peste 40.000 de articole unice.

Si daca ai crede ca doar femeile sunt pasionate de shopping, se pare ca pana la 44% dintre produse sunt comandate de barbati, asa ca sunt sanse destul de mari sa se gaseasca un cadou care sa placa si domnilor ceva mai pretentiosi.

Camasile nu se demodeaza niciodata, asa ca merita sa vezi sugestiile acestea.

Citește și:

sursa front page foto Pexels

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.