Setari Cookie-uri

Botine cu aspect de ciorap: poate cel mai cool trend de sezon

Botinele cu aspect de ciorap sunt intr-un fel anume pe care nu il pot descrie in cuvinte. Pe scurt: imi plac maxim si consider ca sunt ce trebuie ca sa completam o tinuta nici prea eleganta, dar nici prea obisnuita.

Nu o sa poti sa apari la nunta celei mai bune prietene incaltata cu o astfel de pereche de botine, dar cu siguranta le poti incalta la restul evenimentelor la care intentionezi sa mergi in acest sezon. Isi vor face treaba si intr-o seara petrecuta in club, pe ringul de dans.

Trebuie doar sa fii foarte atenta la outfit-urile cu care ai de gand sa le combini. O rochie neagra lunga cu spatele gol in combinatie cu botinele tricotate nu o sa creeze o imagine placuta ochilor, mai bine incearca combinatia cu rochiile midi bodycon.

Botine tip sosete cu dunga

Botinele cu aspect de ciorap sunt si ele de mai multe feluri. Sunt botine tip sosete cu dunga tricotate, botine tip sosete de plasa si botine cu aspect de ciorap mat, fara cusaturi. Botinele tip sosete cu dunga sunt acelea pe care le incalti cand porti o fusta scurta cu pliuri si pulover cu umarul gol. Tot ele se combina de minune cu rochiile bodycon tricotate.

Citește și:

Botinele tip sosete plasa vin in completarea tinutelor cu blugi boyfriend sau mom fit.

Cu ajutorul acestor botine tip sosete cu dunga te poti intoarce putin in timp, in perioada adolescentei, cand erai o eleva rebela de liceu. Daca ai fost cuminte, ia-ti revansa acum!

Botine tip sosete

Botine cu panglica Botine tricotate roz Botine rosii cu aspect de ciorap

Botine cu aspect de ciorap elegante

Nu stiu de ce, dar botinele cu aspect de ciorap ma duc cu gandul la Kim Kardashian. Pe ea o vad purtand acest tip de botine si nu, nu o spun in sensul rau. Sau pe Gigi Hadid si chiar pe minunata si cameleonica Rihanna.

E clar ca trebuie sa profiti si tu de acest trend si sa iesi din anonimat! Daca ti se pare prea mult sa porti niste botine tricotate, poti opta pentru botinele cu aspect de ciorap din materiale fine si fara dunga. Acestea sunt mai potrivite pentru rochiile si fustele ceva mai elegante, mai feminine. Cum de altfel iti poti da seama si singura, aceste botine aflate in tendinte sezonul asta sunt recomandate inclusiv primavara si toamna, exclus vara.

Citește și:

Botine cu aspect de ciorap

Botine tip sosete roz Botine tip sosete cu toc negre

Ce mai astepti? Fa repede comanda si mandreste-te cu noua achizitie! Pentru tinuta pe care ai ales sa o porti la petrecerea de Revelion sunt sigura ca botinele cu aspect de ciorap sunt ce trebuie. Urmeaza 2018, e timpul sa iesi din zona de confort si sa fii cine vrei sa fii.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.