Setari Cookie-uri

Piese must have in culoarea anului 2018: ultraviolet

La nivel psihic, violetul calmeaza, inlatura frica, elimina furia si face sa dispara gelozia. Ai toate motivele sa il introduci in garderoba ta, mai ales ca a fost desemnat culoarea anului 2018.

Spuneam intr-un material anterior ca ultraviolet a fost desemnata culoarea anului 2018, iar eu revin astazi asupra subiectului si completez cu cateva piese must have in aceasta nuanta.

De cand am aflat verdictul dat de Institutul Pantone, ma tot gandesc ce haine violet aprins am eu in garderoba sau, mai simplu, daca am purtat vreodata o haina in aceasta culoare. Sincer? Chiar nu imi aduc aminte de vreo bluza sau vreun pulover ultraviolet. Dar imi place culoarea, sunt de acord cu ce se spune despre ea (efectele ei terapeutice) si sunt determinata sa o introduc cat mai repede in stilul meu vestimentar.

Pulover pufos violet

E vremea puloverelor, prin urmare incep prezentarea cu un pulover calduros si super pufos in culoarea anului - ultraviolet.

Este un pulover care se poarta cu pantaloni sau fusta cu talie inalta. Fusta midi in clos si puloverul ultraviolet alcatuiesc o tinuta simpatica de Craciun, in timp ce pantalonii skinny si puloverul ultraviolet te insotesc la locul de munca sau la intalnirea de la pranz cu cea mai buna prietena.

Citește și:

Pulover violet pufos

Vezi si alte pulovere

Rochie violet satinata

Pentru petrecerea de Revelion sau pentru petrecerile si evenimentele la care vei merge in 2018, poti sa iei in calcul rochia din material satinat in doua culori: negru si ultraviolet. Este o combinatie de culori care, desi rece, energizeaza si binedispune pe oricine o poarta sau o vede. Este combinatia femeilor dulci, dar puternice, a femeilor romantice, dar de cariera.

Rochie in clos violet

Rochii violet pentru orice ocazie

Bluza violet cu imprimeu floral

Pentru o tinuta de zi cu zi, cand vrei sa porti perechea de blugi preferata si o pereche de incaltari casual, iti recomand spre completarea tinutei bluza violet cu imprimeu floral. Este o bluza cu decolteu foarte adanc, asa ca vei fi nevoita sa o porti cu o maleta sau un maiou pe dedesubt. Se potriveste chiar si cu pantalonii din piele si ghetele prevazute cu multiple catarame.

Citește și:

Bluza violet cu imprimeu floral

Bluze pentru diferite ocazii

Maiou cu perforatii violet

Stiu ca nu este chiar anotimpul potrivit pentru a purta maiouri, dar nu am putut sa rezist in fata acestui maiou Nike ultraviolet cu perforatii. Este un maiou elegant, poate te folosesti de el ca sa iti completezi una dintre tinutele de sarbatori. O poti asorta la o pereche de pantaloni de piele, la o pereche de blugi skinny si... cam atat. Nu o vad in acelasi ansamblu cu fuste, dar clar merge si cu tocuri, dar si cu pantofi sport.

Maiou mov cu perforatii

Modele diferite de maiouri

Ceas violet cu cristale

Daca tot o sa porti piese vestimentare violet, zic sa le asortezi cu un ceas negru cu violet. Este un ceas deosebit, cu coroana decorata cu 45 de cristale Swarovski, indicatoare fosforescente si inchidere cu catarama butterfly. O sa dea bine intr-o combinatie cu pantaloni office, camasa, adidasi albi sau pantofi oxford.

Citește și:

Ceas negru cu violet

Alege alt model de ceas


Iti recomand sa primesti cu bratele deschise ultravioletul in viata ta, atat in piesele vestimentare, cat si in accesorii si obiecte de decor. Este o culoare care iti face bine si o culoare cu care iti sta sigur bine.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Olga Niekrasova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.