Setari Cookie-uri

Genti-plic casual de asortat la tinuta office

Tinuta office este adesea prea complicata. Da, trebuie sa respecti un dress-code, sa ai o sobrietate, sa fii serioasa. Insa, trebuie sa strecori un strop de creativitate, de culoare, de “asta sunt eu”. Despre tinute business cu identitate vorbim astazi!

Si nu asa oricum. Astazi am decis sa adaug ceva relaxare in felul in care vedem cu totii serioasa tinuta de mers la birou. Asa ca, am ales cateva modele de genti-plic casual ce pot deveni oricand perechea outfitului tau de mers la job.

Tu cum te imbraci la job? Alegi un stil sobru, in clasicul dress-code office? Alegi un stil elegant si feminin? Sau optezi pentru linii casual, relaxat?

Oricum ar fi, cred ca geanta pentru tinute office poate fi si altfel decat “de mers la birou”. Prea se ia in serios geanta pentru tinuta business. Prea vrea sa fie numai servieta, tote, geanta de mana trapezoidala sau geanta de umar. Prea ni se spune sa purtam modele de genti simple la locul de munca! Eu, una, protestez!

Citește și:

Protestez pentru ca putem oricand purta clutc-uri office la deux-piuece sau la sacou si pantaloni la dunga! Putem oricand sa alegem genti-plic casual alaturi de stofa sau tweed si camasa alba. Putem oricand sa alegem drept geanta pentru tinute office un plic colorat, sau poate intr-o nuante neutra, dar cu detalii chic! Asa ca, doamnelor, sa alegem geanta pentru tinuta business, altfel! Sa alegem genti-plic casual pentru un vibe mai relaxat si mai creativ!


Genti-plic casual pe care le poti asorta la tinute office

Nu te gandi acum ca iti vor propune sa mergi la serviciu cu un clutch-box bijuterie, cu pietre si cristale sau cu o geanta cu franjuri! Nu, voi respecta liniile serioase impuse de lucrul la birou si iti propun cateva modele de genti simple, de efect, categoric potrivite stilului business, insa ceva mai casual.

A perfect pair: a discreetly luxe evening jumpsuit with the exquisite Knot Clutch in flawless Cocco Fume croc. #BottegaVenetaFW17

Citește și:

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Aceste clutch-uri office au versatilitatea de a fi usor de asortat atat la un costum cu pantaloni, cat si la o rochie office. Tocmai de aceea iti propun sa asortezi o geanta pentru tinuta business de acest gen. si pentru ca sunt versatile, si pentru ca sunt elegante si adecvate, dar mai am un motiv!

Geanta pentru tinuta office poate fi un plic sau un clutch, pentru ca vei avea alta atitudine. Vei fi mai feminina, mai eleganta, mai delicata, mai senzuala. Gandeste-te putin: atunci cand tii o servieta in mana esti woman in charge, fara dubii, esti aproape inabordabila. Ori nu aceasta e scopul! Sa mai facem un exercitiu de imaginatie! Atunci cand porti un plic ori un clutch – la o ocazie, seara sau chiar casual – ai alta postura! Esti mai delicata, mai sexy, mai feminina. Insusi modul de a tine servieta si plicul difera si te pozitioneaza altfel.

Citește și:

Genti-plic casual pentru tinute office

Genti-plic casual pentru tinute office


Tocmai de aceea iti propun sa porti genti-plic casual la outfitul office. Sa aduci un plus de relaxare, dar si acea feminitate pe care tindem sa o uitam sau mascam, din dorinta de a parea femei puternice.

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.