Setari Cookie-uri

5 tipuri de bluze albe prin care nu se vede deloc!

Cand nu stii cum sa te mai imbraci la evenimente sau intr-o zi obisnuita de munca, scoate din dulap o bluza alba si lasa-ti imaginatia sa creeze restul tinutei. Atentie! Trebuie sa fie o bluza alba prin care nu se vede nimic!

Nu o sa dai niciodata gres daca apari in fata lumii purtand o bluza alba. Albul vine bine pe oricine, vine bine blondelor, roscatelor, brunetelor, satenelor, inclusiv celor care aleg sa isi vopseasca parul in nuante vii (roz, verde, albastru, mov, galben, etc.).

Prin urmare, e recomandat sa ai mai multe modele de bluze albe in dulap, atat transparente si semitransparente, cat si din bumbac, din materiale care nu lasa absolut nimic la vedere. Iata ce am gasit online si ce mi-a atras atentia:

Camasa alba Tommy Hilfiger

Camasa alba clasica este o piesa vestimentara must have. Doar ca pentru materialul de azi am ales varianta clasica cu o mica adaugare - un imprimeu fluture atasat in partea stanga.

Camasa este confectionata din bumbac 100%, ceea ce inseamna un material rezistent si deloc transparent. Ai unda verde sa introduci camasa alba de la Tommy Hilfiger in orice combinatie vestimentara preferi.

Citește și:

Camasa alba Tommy Hilfiger

Bluze si camasi albe

Bluza alba cu nasturi

Uneori, tot ce ne dorim este sa punem pe noi o bluza simpla, jeansii preferati, o pereche de tenisi in picioare si sa ne incepem ziua in liniste. Bluza simpla inseamna de cele mai multe ori o bluza intr-o singura culoare, nici prea stramta, nici prea larga, nici prea lunga, nici prea scurta - o bluza ca atunci cand eram mici si moda nu conta atat de mult.

Am gasit ceva in genul la U.S. Polo Assn.. O bluza alba simpla, dar cu personalitate, cu maneci lungi, guler si fara urma de transparenta.

Bluza alba cu nasturi

Modele bluze albe

Bluza alba cu volane

Stiu ca se poarta transparentele, insa sunt anumite evenimente la care nu ne putem face aparitia altfel decat in haine elegante, moderne, pe placul nostru, dar care nu lasa nimic la vedere. Asa ca am cautat si am gasit cea mai decenta bluza alba de ocazie.

Este o bluza cu decolteu pe umar si volane confectionata din bumbac. Se poarta atat cu pantaloni, cat si cu fusta creion, cu pantofi stiletto si sandale.

Citește și:

Bluza alba cu bolane

Bluze albe pentru stiluri diferite

Camasa alba tip tunica

Am ajuns si la modelul de camasa preferat de cele mai multe dintre noi. Este vorba de camasa alba lunga, camasa tip tunica, care a facut furori anul trecut si sunt sigura ca va continua sa faca si in 2018.

Departe de a lasa ceva la vedere din ce ai pe dedesubt, cu aceasta camasa vei avea succes la interviurile de angajare, la intalnirile de afaceri sau la sedintele cu sefii.

Poart-o cu incredere atunci cand pasesti in biroul sefului pentru a cere marirea aia de salariu pe care o meriti din plin.

Camasa lunga alba

Vezi alte camasi albe

Bluza alba cu maneci lungi

O alta bluza alba prin care nu se vede nimic este bluza Miss Selfridge cu tiv nefinisat, maneci lungi cu mansete indoite si croi lejer. Nu iti inchipui cat de minunat o sa arate pe tine alaturi de blugii mom fit si bocancii imblaniti.

Fie geaca, jacheta ori palton, toate trei sunt binevenite in completarea acestei tinute casual. Materialul este 100% bumbac, un material confortabil, placut la atingere.

Citește și:

Pulovere si hanorace albe

Pulovere si hanorace albe


Albul transmite puritate, curatenie, inocenta, reflecta pacea si lumina, dar ofera senzatia de racoare, de aceea este recomandat a se purta vara.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Balchugova Maria

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.