Setari Cookie-uri

Tinutele actorilor in seriale - ce sa urmaresti ca sa te inspiri

Tinutele actorilor in seriale sunt realizate cu intregi echipe de stilisti, make-up artisti, hair-stylisti, experti in grooming, cate si mai cate! Insa, desi ei au o armata care sa le tina trenele, noi ne putem inspira din felul cum se imbraca vedetele in seriale si putem readapta stilul lor in garderobele noastre.

De altfel, media, online streamingul, tv-ul, internetul, retelele de socializare ne aduc mai aproape unii de ceilalti, ne globalizeaza. Ceea ce este minunat pentru ca poti sa te inspiri din tinutele actorilor din cele mai tari seriale.

Asadar, citeste mai jos ce seriale sa urmaresti in 2018 ca sa vezi cum se imbraca vedetele. De la inspiratie pentru stilul office si business, pana la inspiratie pentru tinute urbane, grunge ori casual, descopera outfituri ale actorilor din seriale.

Pentru un stil casual young, intre good girl si bad girl, uita-te la Riverdale

Riverdale e varianta de serial pentru comics-urile Archie. Nu vei intalni un serial care sa iti puna prea mult mintea la contributie. De altfel, scopul lui nu este acesta. Dar poti sa te inspiri din tinutele actorilor din Riverdale!

Cum se imbraca vedetele din acest serial cu supereroi umani si fara puteri supranaturale (momentan)? Se imbraca smart-casual, urban, cu o tenta young. Si pentru ca intreg serialul este bazat pe partile intunecate si partile pozitive ale fiecarui erou si mixul vestimentar este un mix de bad vibes si good vibes. De grunge langa rochite de scolarita, de exemplu.

Citește și:

Tinutele actorilor in seriale: Riverdale

Pentru stiluri elegante, clasic-chic, pentru toate varstele, inspira-te din Gilmore Girls

Unul dintre cele mai tari seriale a fost Gilmore Girls. Si partile produse in miniseria de anul ce tocmai a trecut s-a tinut de promisiune. Si le-am vazut din nou pe Lorelai si Rory in ipostaze simpatice, apropiate, de orasel mic.

Ei bine, si felul cum se imbraca vedetele in acest serial mimeaza acest vibe de oras mic, de intimitate, de feminitate, dulceata, dragalasenie, de caldura. Nimic pompos, nimic exagerat. Totul aproape clasic, usor adaptat in functie de varsta si cu mici accente actuale.

Tinutele actorilor in seriale:

Cauti inspiratie pentru un stil business fabulos? Uita-te la Veep!

Nu pot sa vorbesc despre Veep fara sa spun ca este printre cele mai tari seriale. Si daca cauti noi sugestii despre ce seriale sa urmaresti in 2018, Veep este o varianta castigatoare. Intreaga distributie este atat de savuroasa! Iar Julia Louis Dreyfus face un rol la fel de bun ca Elaine din Seinfeld, daca nu mai bun. Inca nu m-am hotarat.

Citește și:

Insa, dincolo de intriga si de rasete, poti sa te inspiri din tinutele actorilor din Veep pentru tinute business si office.

Tinutele actorilor in seriale: Veep

Tinutele actorilor in seriale ce iti ofera inspiratie: uita-te la Suits!

L-am lasat la final pentru ca este, poate, un serial construit pe felul in care se prezinta personajele. De altfel, se accentueaza in mod repetat focusul pus pe haine si pantofi de designeri, ceasuri ori genti de firma.

Asa ca nu puteam sa nu vorbesc despre tinutele actorilor in seriale fara cei din Suits. Este un serial pe care il urmaresc exclusiv pentru tinutele etalate de Rachel, Donna si Jessica, personajele feminine principale.

Suits este unul dintre cele mai tari seriale la capitolul cum se imbraca vedetele. Si daca cauti inspiratie pentru stilul office sau de la job, poti sa te inspiri din outfiturile propuse de stilistii TV show-ului.

Citește și:

Tinutele actorilor in seriale: Suits

Acum ca ai descoperit cum se imbraca vedetele si ce seriale sa urmaresti, nu-mi ramane de facut decat sa-ti urez binging cu spor pe platormele online de filme si seriale!

Sursa foto front page – Pagina oficiala de facebook Riverdale, Netflix, HBO

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.