Setari Cookie-uri

6 rame de ochelari de vedere trendy pe care poti sa le cumperi online in 2018

Daca stai prost cu timpul liber, asa cum mi se intampla si mie de ceva timp incoace, inseamna ca ai nevoie de ajutorul meu chiar si in alegerea ramelor de ochelari de vedere. Asa ca ti-am pregatit acest material special.

Eu personal sunt de ceva timp in cautarea ramelor de ochelari de vedere potrivite fetei mele. Cu atat mai mult acum, intrucat am nevoie sa imi schimb si lentilele, care au ajuns intr-un stadiu deplorabil pentru ca nu am fost in stare sa am grija de ele asa cum ar trebui. Sa nu faci si tu ca mine. Nu am avut nici timp, dar nici starea necesara sa probez rame pana gasesc modelul potrivit. Imi pierd rabdarea repede, motiv pentru care m-am gandit sa caut online.

In urma ultimului control oftalmologic am inteles si ce este gresit la ramele pe care le port in prezent (sunt mult prea mari pentru fata mea), asa ca pot sa imi dau seama ce mi s-ar potrivi si sa imi aleg ramele potrivite din magazinele online.

M-am pus pe cautari, ce imi place mie sa fac cel mai mult, si am pus deoparte ce mi-a placut. In acelasi timp am avut grija sa fie ceva ce place tuturor, pentru ca vreau sa iti fie si tie de folos si sa te ajute sa gasesti modelul perfect pentru tine.

Citește și:

Ochelari de vedere cu rame groase

Au fost si inca sunt la moda ochelarii de vedere cu rame groase. Unele dintre noi apeleaza la ei din necesitate, altele pentru ca sunt cool si dau bine in poze. Ochelarii de vedere cu rame groase sunt si ei de mai multe feluri: rotunzi, ovali, rectangulari, patrati, aviator, ochi de pisica, wayfarer. In plus, ii gasim cam in toate nuantele posibile.

Atentie! Nu te grabi sa alegi niste rame doar pentru ca sunt la moda. Atunci cand cauti o pereche de rame, trebuie sa ai in minte patru aspecte foarte importante:

  • contrastul (forma ramei sa se contrasteze cu forma fetei),
  • proportia (rama sa se afle in concordanta cu marimea fetei),
  • culoarea (culoare complementara infatisarii chipului - cu cat contrastul intre culoarea ramelor si nuanta tenului este mai mare, cu atat ochelarii se vor potrivi mai mult).

Rame de ochelari de vedere

Rame ochelari de vedere Ray Ban Rame ochelari albastru transparent Rame ochi de pisica

Citește și:

Rame de ochelari de vedere cu imprimeu

Raman fidela ramelor de ochelari simple, insa o parte din mine tanjeste dupa ceva nou, ceva aparte. Spre exemplu, mi-ar placea sa am de rezerva o pereche de ochelari cu rame cu imprimeu floral pe care sa ii port in zilele de primavara si sa ii asortez la outfit-uri vesele, pline de culoare. Sau o pereche de ochelari de vedere cu rame vintage care sa-mi vina in ajutor atunci cand femeia boema care se ascunde in mine vrea sa iasa la suprafata.

Ma incanta in acelasi timp ramele de ochelari in culori vii, cum ar fi: roz, verde, bleu, rosu. Imagineaza-ti cat de dulce ar fi chipul tau cu o pereche de ochelari de vedere cu rame roz. Parca chiar te-ar ajuta sa vezi totul in roz, intr-o nota optimista.

Rame ochelari de vedere

Rame Ochi de pisica leopard Ochelari de citit cu rame roz Ochelari cu lentile protectie

In fond, daca stii ce iti place si ce ti se potriveste, este usor sa faci alegerea potrivita. Rame de ochelari de vedere gasim, asa cum spuneam la inceput, in toate culorile si in toate formele.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Roman Samborskyi

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.