Setari Cookie-uri

Portofele de firma pentru femei: modele rezistente si utile in care merita sa investesti

Uneori, portofelul poate inlocui cu succes geanta. E nevoie doar de un portofel mare si incapator, rezistent si de firma. Iata cateva modele irezistibile.

Asa-mi mai place sa imi petrec timpul cautand produse in magazinele online. Este o adevarata metoda de relaxare, iar cum eu sunt o visatoare, cu atat mai mult imi place sa caut, sa gasesc, sa cumpar, sa imi imaginez, si sa creez povesti cu ele in materialele mele.

Si sunt anumite produse despre care as scrie mereu, cu riscul de a imi dori sa schimb prea repede ceea ce am deja. Despre portofele, spre exemplu, imi place sa scriu de fiecare data, insa si mai mult imi place sa le caut, sa le descopar, pentru ca de ele nu am nevoie doar pentru mine, ci si pentru prietene - portofelul mi se pare o idee inspirata de cadou.

Portofele de firma incapatoare

Astazi vreau sa aduc in fata portofele de firma care sunt mai mult decat un simplu portofel. Vorbesc despre portofelele rezistente, incapatoare si utile care pot inlocui geanta in anumite situatii. Sunt modele in care poti tine, pe langa bani, buletin/permis de conducere, si telefonul, cheile de la casa si un ruj. Eu personal ma dau in vant dupa portofelele cu multe compartimente, neaparat pentru carduri si un compartiment pentru maruntis.

Citește și:

Fie ca il iei pentru tine, fie ca vrei sa il faci cadou, orienteaza-te catre portofelele din piele naturala, care sunt mult mai rezistente decat cele normale, mai ales daca vrei sa contezi pe el multi ani. Aici poti sa alegi intre modelele simple sau cele cu imprimeuri.

Portofele de firma

Portofel de piele negru Portofel cu imprimeu floral Portofel Marc Jacobs

Portofele de firma la preturi avantajoase

Stim deja ca un portofel de firma nu este tocmai cel mai ieftin, insa daca iti place sa vanezi oferte si reduceri, sau daca ma urmaresti, o sa gasesti un portofel pe placul inimii tale la un pret generos. Spre exemplu, portofelul Guess din imaginea de mai jos poate fi achizitionat la un pret sub 200 lei, fiind redus de la 300 lei. Si, crede-ma, merita investitia: este de firma, este din piele si este incapator. Daca nu este o firma mare cum este Guess, poti sa optezi pentru alte firme cunoscute in intreaga lume cum ar fi Mango sau Zee Lane.

Citește și:

Si poti sa alegi portofele cu imprimeuri sau cu aplicatii. Mie imi place sa am doua tipuri de portofele: pentru zi de zi si pentru evenimentele de seara, unde parca se cere un portofel de firma, plus ca trebuie sa fii atenta la orice detaliu in astfel de momente.

Portofele de firma

Portofel in dungi Mango Portofel cu tinte Zee Lane Portofel negru Guess

Pentru ca vorbim de niste modele de portofele deosebite, tine cont si de geanta cu care alegi sa il asortezi. Iata cateva genti-plic casual de asortat in tinutele office!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Artemenko Daria

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.