Setari Cookie-uri

Stilul sport elegant: care este secretul unui echilibru?

Intotdeauna mi-a placut stilul sport elegant. Si intotdeauna mi-a placut sa port o tinuta relaxata de zi cu zi. Insa poate fi greu sa ai o tinuta echilibrata cand imbini linii la poli opusi: elegant si sport. Dar te poti inspira din sugestiile designerilor si caselor de moda de mai jos.

Un stil smart-casual poate fi usor de adaptat atat la birou, cat si la cocktailuri sau petreceri, daca adaugi mici elemente sau te bazezi pe materiale pretioase ori aplicatii interesante.

Stilul sport elegant poate fi o fusta din dantela cu un pulover maxi. Un hanorac sport, o fusta din piele si stiletto. Pantaloni din stofa si bluze sport cu botine cu toc inalt. Stilul sport elegant inseamna si sacouri alaturi de blugi, ori fuste din tulle sau materiale de seara si pantofi-sport.

BALMAIN SPRING/SUMMER 2018 The #BALMAINSS18 coin sweatshirt. #BALMAINARMY

A post shared by BALMAIN (@balmain) on


Si, mai mult de atat, un stil smart-casual ce mixeaza elemente elegante si linii sporty este in tendinte pentru primavara-vara 2018.

A dynamic mix of sartorial prints and pop colors. Take a closer look at the #FendiResort18 collection on Fendi.com

Citește și:

A post shared by Fendi (@fendi) on


Mixeaza texturile pentru stilul sport elegant echilibrat

Tinuta relaxata de zi cu zi poate fi compusa dintr-un mix eclectic de texturi. Sau poate aduna aceleasi texturi, insa cu linii diferite.

@beyonce wearing the Caden red fishnet heels. #alexanderwang #beyonce

A post shared by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on


Un exemplu relevant este tocmai tinuta pe care o poarta Beyonce pe pagina Alexander Wang. Cantareata mixeaza denimul (hot pants din blugi) cu sacoul din satin cu aplicatii metalice, bumbacul tricoului, accesoriile metalice si botinele din piele cu plasa.

Se intalnesc acolo multe materiale, insa este o tinuta echilibrata in tendinte pentru primavara-vara 2018. Si este o tinuta emblematica pentru stilul sport elegant!


Alege atat linii sport cat si elemente elegante si fa o legatura intre ele

Si tinuta de mai jos Bottega Veneta imbina un stil smart-casual cu detaliile pretioase, de seara, elegante. Fusta din satin este asortata cu un hanorac din acelasi satin (deci o piesa sport, insa croita din material elegant). Accesoriile sustin ideea de tinuta relaxata de zi cu zi in stil sporty-chic.

Citește și:

Daca vrei cateva sugestii de combinatii in stilul sport elegant in tendinte pentru primavara-vara 2018, alege o tinuta echilibrata potrivita atat la birou cat si la un cocktail sau casual. Mixeaza o fusta plisata, cu o bluza eleganta, un palton din stofa si completeaza cu accesorii in stilul sport elegant: sapca din catifea, pantofi-sport albi si o geanta potrivita la orice stil.

Geanta pentru un stil sport-elegant

Geanta stil sport-elegant Fusta midi Camasa eleganta

Palton din stofa Sapca sport din catifea Pantofi sport


Asadar, daca vrei un stil smart-casual mai elegant in tendinte pentru primavara-vara 2018, ai grija sa combini elementele intr-o tinuta echilibrata. O tinuta relaxata de zi cu zi poate imbina linii sport cu elemente pretioase, de seara, daca te inspiri din propunerile de mai sus. Si daca esti curajoasa sa experimentezi vestimentar!

Citește și:

Sursa foto front page – Dmitriy Ilkevich/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.