Setari Cookie-uri

Fuste pretioase purtate cu tricotaje pentru un look cool de iarna

Stiu cu siguranta ca sunt o fiinta contrastanta sau eclectica. Si asta se vede si in combinatiile de mobilier si decoratiuni pe care le fac in casa, cat si la combinatiile vestimentare. Daca si tu alegi fuste pretioase purtate cu tricotaje, te anunt ca esti ca mine si ca trebuie sa vezi ce sugestii fabuloase ti-am pregatit mai jos!

Trebuie sa spun ca intotdeauna mi-a placut sa imbin piese vestimentare aparent contrastante sau care aparent nu s-ar potrivi. Tocmai de aceea mi-a placut sa port fuste din tulle sau fuste din dantela cu hanorace sau sweatere.

Si tocmai de aceea am ales fuste pretioase purtate cu tricotaje de cum au aparut in trendurile de sezon. Si tocmai de aceea am cautat cele mjai chic modele de fuste midi din dantela sau de fuste midi sexy si cele mai chic modele de pulovere maxi! Descopera un look cool de iarna extrem de sexy, in viziunea mea, mai jos:

Fuste pretioase purtate cu tricotaje

Am ales cele mai frumoase si pretioase modele de fuste midi sexy, pe care le vad eu imbinate cu modele de pulovere maxi. Pentru ca poti alege fuste pretioase purtate cu tricotaje ample, lejere, fluide, croite larg, ca sa fii in trend!

Alege fuste midi din dantela sau fuste midi sexy din voal, tulle ori din texturi metalice, plisate, sau fuste cu broderii pretioase florale. Acestea sunt modelele sezonului!

Citește și:

Modele de fuste pretioase purtate cu tricotaje

Modele de fuste pretioase purtate cu tricotaje


Modele de pulovere maxi de purtat cu fustele pretioase

Cand vine vorba de fuste pretioase purtate cu tricotaje, conteaza foarte mult si puloverele cu care alegi sa imbini fustele! Pentru un look cool de iarna, alege fuste midi sexy dar si modele de pulovere maxi, ce par desprinse din context, dar care aparent sunt exact ceea ce trebuie in tinuta ta.

Fie ca alegi un pulover pe gat, military, fie ca alegi pulovere in culori tari sau tricotaje cu decolteu in V ori sweatere si jumpere cu patternuri “dulci” – inimioare – sau simpatice –desene animate, de exemplu.

Pulovere maxi de purtat cu fuste pretioase

Modele de pulovere maxi pentru fuste


Pentru ca ideea cand vine vorba de fuste pretioase purtate cu tricotaje este sa te joci! Sa fii creativa. Sa fii indrazneata! Fiindca, aparent nimic nu e mai nepotrivit pentru niste fuste midi din dantela decat un pulover oversize! Si totusi, merge! Cu atat mai mult daca adaugi un plus de “bad girl” cu cizme lungi sau bocanci si stofe pline, tip tweed.

Citește și:
  • Fuste Chic: Cheia unor ținute spectaculoase în sezonul rece
  • 20 de fuste de luat in vacanta
  • Iubirea vine de Crăciun la Reserved

Sursa foto front page – Boram Kim/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.