Setari Cookie-uri

Tendinte la incaltaminte pentru primavara: vezi in ce sa investesti

Papuci, sandale, balerini, boots, botine, pantofi sport, tocuri inalte, tocuri groase, calapod flats, toc kitten: descopera cele mai chic tendinte la incaltaminte pentru primavara si vara, conform prezentarilor de moda de la Paris, Londra, New York si Milano!

Fiecare sezon pastreaza reminiscente ale sezonului trecut. Si fiecare sezon vine cu noutati. Noi culori, noi texturi, noi linii si taieturi. Fiecare sezon vine cu noi trenduri in haine si accesorii.

Si pentru ca niciodata nu avem suficient de multi pantofi (da, e un cliseu, dar este cat se poate de real!), astazi am ales sa vorbesc despre cele mai relevante tendinte la pantofi in 2018.

Descopera din prezentarile designerilor ce pantofi se poarta si ce aduce moda pentru primavara-vara 2018 nou in garderoba ta! Descopera ce modele pentru pantofi iti propun casele de moda pentru primavara-vara si cum sa ii porti in sezonul ce urmeaza.

Bling-bling: la primavara se vor purta sandalele cu pietre

La capitolul moda pentru primavara-vara 2018 spun doar atat: bling-bling! Adica designerii au propus multe modele de pantofi pentru femei, cu stralucire! Si nu orice fel de stralucire!

Citește și:

Este vorba despre sandale si pantofi cu aplicatii de pietre si cristale opulente. Pantofii de acest tip se combina cu texturi diafane, pretioase, dar si cu tricotaje si denim, adesea cu broderii la fel de pretioase ca si aplicatiile pantofilor.

Alege papuci, sandale si pantofi cu toc kitten

In ceea ce priveste tocul, una dintre cea mai intalnite tendinte la incaltaminte pentru primavara este tocul kitten.

Fie la sandale, fie la pumps si pantofi, fie la ghete, fie la papuci (must-have al verii), tocul kitten este una dintre cele mai importante tendinte la pantofi in 2018. Se poarta mai ales cu linii de inspiratie business, androgina, usor minimal dar si cu tinute retro.

Citește și:

In vara aceasta poarta papuci cu tocul inalt

Ce pantofi se poarta in vara ce vine? Sabotii si papucii sunt articole fara de care nu ai voie sa pasesti in sezonul cald, daca esti o adevarata fashionista!

Adesea cu barete late, pana aproape de glezna, papucii de vara cu tocul inalt, de obicei drept si gros, papucii cu tocul gros si inalt sunt potriviti la orice fel de gama vestimentara.

A new school take on a family tradition - conceived by Artistic Director, @Donatella_Versace and shot by legendary collaborator #StevenMeisel, the #VersaceSS18 Campaign portrays - together for the first time in decades - some of the most iconic forces in fashion along with today’s hottest talent, in individual portraits capturing their unique personalities. #VFamily _ @iamnaomicampbell wearing a Vogue print look from the #VersaceSS18 #VersaceTribute collection. Photographed by #StevenMeisel Artistic Director: @Donatella_Versace Art Director: @FerdinandoVerderi Styled by @kjeldgaard1 Make up: @PatMcgrathreal Hair: @GuidoPalau Casting Director: @pg_dmcasting

Citește și:

A post shared by VERSACE (@versace_official) on

Cele mai hot tendinte la incaltaminte pentru primavara: alege sandale cu tocul rotund si sireturi multe

Moda pentru primavara-vara 2018 este feminina, pretioasa, eleganta si cu tenta hiper-pretioasa. Se poarta texturi si aplicatii pretioase, se poarta calapod fin, cu tocul inalt.

Si se poarta sandalele cu sireturi pana sus pe gamba si cu tocul rotund, inalt. Vorbind despre tendinte la incaltaminte pentru primavara, treabuie sa vorbim despre sandalele acestea, adesea combinate cu materiale fluide, de vara, tulle, voale si dantela.

Poarta sandale si papuci flats

Nu stiu cat de iubita va fi aceasta tendinta, insa este cu siguranta una dintre cele mai evidentiate tendinte la pantofi in 2018: se poarta sandalele si papucii flats.

Citește și:

Sandalele fara toc de tip Birkenstock au fost propuse in multe colectii. Si de asemenea papucii fara toc, ce se inspira din calapodul mocasinilor. Adesea au aplicatii de blana, pietre sau alte detalii ce atrag privirea. Se poarta in tinute Boho, cu imprimeuri si mixuri de texturi.

Alege botine, sandale si saboti cu tocul trapezoidal

Ce pantofi se poarta in sezonul cald ce vine? In ceea ce priveste cele mai chic tendinte la pantofi in 2018, vorbim si despre incaltamintea cu toc inalt si trapezoidal.

Acest calapod cu linie retro se potriveste la fuste si rochii retro colorate, la tinuta ta office, pentru un plus de atitudine, dar si la blugi sau rochii diafane, de seara.

Citește și:

Dupa cum observi, cele mai importante tendinte la incaltaminte pentru primavara cuprind toate gusturile si toate stilurile. Si toate aceste modele de pantofi pentru femei pot fi purtate si la un stil office, dar si la tinute casual, sporty sau de seara.

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.