Setari Cookie-uri

Stii de acum tendintele pentru costume de baie in 2018

Da, doamnelor, stiu cum e afara! Stiu si ce luna este! Si mai stiu ca de abia astept sa vina vara, sa merg la mare. Asa ca, mi-am facut temele si am adunt tendintele pentru costume de baie ale anului 2018. Si pentru ca sunt o colega de treaba, iti spun si tie ce se poarta la vara!

Am adunat cele mai chic 9 modele de costume de baie pentru 2018. Care sunt cele mai relevante tendinte in swimwear in 2018? Ce modele de costume de baie sa cauti?

Tocilara clasei, eu, in acest caz, a decis sa se documenteze pentru cele mai importante tendinte pentru primavara-vara 2018, ca sa cumpere inteligent, de pe acum, la cele mai bune preturi, tot ce se potriveste cu stilurile verii. Asadar, ce se poarta la vara pe plaja si in concediu la mare? Citeste mai jos si alege costume de baie din doua piese si costume de baie intregi.


Se poarta costumele de baie retro cu slipul inalt

In vara aceasta, la capitolul costume de baie din doua piese, se poarta stilul retro. Tendintele pentru costume de baie sunt variate, dar trendul retro, cu sutien cu cupa rotunda si slip inalt, ramane pe val.

Citește și:

Vei gasi multiple variatii de astfel de costume de baie retro din doua piese, simple, in culori specifice anilor gloriosi din moda, dar si cu imprimeuri variate cum ar fi cele in buline sau spirale ori cercuri mai mari sau printuri florale.

Costum de baie retro

Costum de baie retro


Daca ai un costum intreg cu imprimeu in dungi, lucky you!

Daca vrei sa stii ce costume de baie pentru 2018 sa alegi, si daca iti doresti costume de baie intregi, afla ca modelul de costum sporty, cu imprimeu cu dungi (de preferat verticale) este in moda verii.

Asta este o veste foarte buna, caci aceste costume de baie intregi ascund burtica, iar dungile verticale subtiaza silueta si te fac sa arati atat de bine si mult mai slaba, inclusiv pe plaja. Si mai interesant: si aceste modele de costume de baie intregi cu dungi verticale sunt de inspiratie retro.

Alege costume de baie intregi in dungi

Vezi costum de baie intreg in dungi

Citește și:

Tendintele 2018 pentru costumele de baie: decupaje abdominale tropicana

Una dintre cele mai importante tendinte pentru primavara-vara 2018 se refera la decupajele sexy. Decupajele se aplica si la capitolul swimwear. Cu atat mai mult modelele de costume de baie inspirate din moda anilor ’80, a la Tropicana, cu decupaje pe abdomen.

Asadar, facem ce facem si vara aceasta ne intoarcem tot in trecut, la ani apusi, la moda retro si a anilor copilariei, ’80-’90. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure si mai mult!

Tendintele pentru costumele de baie: decupaje tropicana

Costum de baie cu decupaj tropicana


Costum de baie cu totul: ca Ursulla Andress one piece in filmul Bond

Cand vorbim despre tendinte in swimwear in 2018, vorbim si despre modelele de costume de baie intregi cu centura in talie. Cauta un model ce aminteste de Ursulla Andress (Halle Berry ceva mai tarziu) drept Bond Girl!

Citește și:

E un costum sport-elegant, foarte atractiv si potrivit unor siluete clepsidra. De asemenea, centura suficient de subtire din talie atrage atentia de la abdomen, ceea ce te ajuta sa maschezi imperfectiunile de la acest nivel. In plus, creeaza un efect wow! alaturi de dungile de la marginea costumului, in acelasi contrast de alb peste bleumarin. E un costum de baie tip Bond Girl minunat!

Costum de baie Bond girl

Costum de baie Bond Girl


Se poarta costumele de baie cu buline

Ce se poarta la vara la capitolul beachwear si swimwear? Se vor purta costumele de baie cu imprimeu Polka Dots. Cu atat mai mult daca alegi costume de baie in doua piese, cu buline, ce amintesc de stilul Pin-Up si liniile retro.

Bulinele sunt simpatice si, la fel, pot crea impresia de volum in partea bustului, iar in partea de jos atrag atentia de la burtica... ;)

Se poarta costumele de baie cu buline

Costume de baie cu buline


Tendinte 2018 pentru costume de baie: alege insertii de materiale transparente

Tendintele pentru costume de baie ale verii ce vine sunt extrem de senzuale. Se poarta insertiile din texturi transparente pentru un plus de senzualitate.

Citește și:

Fie tulle, fie textura tip plasa, piesele de swimwear te vor face mai sexy pe plaja.

Totodata, astfel de costume de baie cu insertii de materiale transparente sporesc misterul feminin si te fac sa fii si mai atractiva pe plaja. Ca sa nu mai spun cat de bine te vei simti tu!

Tendinte pentru costumele de baie: alege insertiile transparente

Costum de baie cu insertii transparente


Se poarta costume de baie ce atrag atentia pe sutien

La capitolul costume de baie pentru 2018 trec pe lista si piesele de swimwear ce atrag atentia in zona bustului. Acestea sunt ideale pentru a crea impresia de extra-volum la nivelul sanilor.

Fie ca alegi costume de baie intregi, fie ca alegi costume de baie din doua piese, bustul decorat este must-have.

Se poarta costumele de baie ce atrag atentia la sutien

Costum de baie cu focus pe sutien


Piese de swimwear cu volane

Cand vorbim despre cele mai chic tendinte in swimwear in 2018 vorbim si despre volane. Se poarta volanele atat la sutiene (vezi punctul de mai sus!) cat si la costumele intregi. Se poarta volanele in orice zona a costumului de baie!

Citește și:

Iata aici volane pe umeri la un costum de baie alb, volane delicate si romantice, fin lucrate si atractive.

Alege piese de swimwear cu volane

Costum de baie cu volane


Se poarta bustierele late, tip banda

Ce se poarta la vara in vacanta, pe plaja, la mare? Se poarta si costumele de baie din doua piese, in care sutienul este inlocuit de o bustiera tip sporty, ca o banda lata.

Aceste modele de swimwear sunt adecvate daca ai bustul mic si mediu.

Se poarta bustierele late, tip banda

Bustiera lata tip banda


Tendintele pentru costume de baie, dupa cum vezi, aduna atat linii sexy, feminine, cat si modele si taieturi sporty, atat modele uni, colorate, cat si imprimeuri si patternuri de vara. Tot ce iti ramane de facut este sa iti alegi preferatul!

Sursa foto front page – Afa Ah Loo/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.