Setari Cookie-uri

Cum porti geaca de blugi la primavara: sugestii urban-cool!

Denimul este vedeta in moda de primavara-vara 2018. Este omniprezent. Si mai ales, este prezent din cap pana in picioare. Da, trendul All Denim cunoaste noi valente in sezonul ce vine! Cum porti blugii la vara? Cum porti geaca de blugi la primavara? Citeste mai jos!

Se va purta denim din cap pana in picioare. Iar jacheta din denim pentru moda de primavara-vara 2018 este oricum numai ceea ce stiai tu nu. Este departe de taietura clasica. Este altfel. Cum? Si mai ales, cum o porti si cum o asortezi in tinutele tale?

M-am documentat bine privind trendurile sezonului ce vin si in ceea ce priveste felul in care se poarta geaca de blugi la primavara exista doua directii. Ambele au in comun faptul ca se poarta denim din cap pana in picioare. Si faptul ca se poarta blugii cu atitudine. Cu mult curaj.

Cum porti blugii la vara? Cu tinte! Cu decolorari! Cu petece! Cu insertii din (multe) alte materiale, eventual sexy. Cu detalii de croiala fabuloase!

Si pentru ca, sper eu, nu mai este mult pana cand scoatem jacheta din denim de la naftalina, si pentru ca mult pana la primavara nu mai este, hai sa vorbim despre ce inseamna trendurile viitorului sezon in materie de denim.

Citește și:

Trebuie sa stii ca se poarta mai mult wash-ul indigo. Altfel spus, se poarta blugii in albastru-inchis. Legat de croiala, chiar si geaca de blugi este senzuala si feminina. Ea primeste volane, dantele, tinte, capse, margele, broderii. Dar sa nu mai lungim vorba, iata cele doua trenduri in care poti sa porti geaca de blugi la primavara:


Geaca de blugi la primavara alaturi de jeans evazati sau blugi boyfriend in sezonul cald

Moda de primavara-vara 2018 aduce denim din cap pana in picioare. Ba mai mult, il aduce cu firescul oricarei alte tesaturi. Il aduce in mixuri elegante, de seara, de ocazie, de parca ar fi matase. Il juxtapune cu blana, piele, broderii si pietre aplicate.

Look 6: indigo selvedge denim jacket and selvedge denim pant with white paint splatter under a white coat with black Signature sequin embroidery. #odlrspring2018

Citește și:

A post shared by Oscar de la Renta (@oscardelarenta) on


Cum porti blugii la vara? Cu pantofi cu toc, cu geaca de blugi, neaparat! Cu bijuterii pretioase!

Cel mai adesea jacheta din denim a fost prezentata alaturi de blugi evazati, in colectiile sezonului. Insa, poti oricand sa alegi blugii boyfriend sau mom jeans!

Poarta geaca de blugi la primavara alaturi de jeans evazati in sezonul cald

Geaca din denim Blugi evazati cu broderie Ghete cu toc metalic


Denimul se poarta din cap pana in picioare: combina jacheta de denim cu fuste de blugi si insertii pretioase

Cea de-a doua directie in care poti asorta geaca de blugi la primavara este mai feminina, desi mult mai curajoasa. Fusta de blugi este pereche pentru geaca din denim, cu atat mai mult daca apar in tinuta si alte elemente statement.

Multi-coloured jewelled garden embroidery on a raw denim trompe l’oeil peplum jacket. From the Alexander McQueen Spring/Summer 2018 pre-collection. #McQueenPreSS18 #AlexanderMcQueen

Citește și:

A post shared by Alexander McQueen (@alexandermcqueen) on


Ca este vorba de pietre si broderii ca la McQueen sau ca este vorba de aplicatii metalice ori insertii din materiale pretioase, imprumutate din stilul elegant, de seara, aceasta varianta este ideala femeilor ce adora experimentele vestimentare.

Ai vazut cum porti blugii la vara! Iata cum porti fusta de blugi si ce jacheta din denim sa ii potrivesti. Iata si ce accesorii sa asortezi unui astfel de mix!

Denimul se poarta din cap pana in picioare: combina jacheta de denim cu fuste de blugi midi

Geaca de blugi Fusta cu voal Sandale cu toc gros Geanta rosie de mana


Pana la urma, combinatiile cu geaca de blugi la primavara respecta sablonul de denim din cap pana in picioare. Si, chiar daca nu vei face exact aceleasi asortari, moda de primavara-vara 2018 la capitolul denim are acelasi cuvant de ordine: altfel!

Jeansul depaseste barierele smart-casual. Ba chiar si pe cele office-chic! Acum poate fi oricand alaturi de un clutch, in locul unei rochii paietate de seara!

Citește și:

Sursa foto front page – Keem Ibarra/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.