Setari Cookie-uri

Modele de ochelari de soare pentru vara 2018

Salut, iarna! Cat mai stai? Nu de alta, dar eu vreau sa spun “Buna dimineata, primavara!” si mai ales “Bine te-am gasit, vara!” cat mai repede!

Unul dintre motivele pentru care astept vremea calda este concediul la mare. Al doilea este pentru faptul ca eu, una, m-am cam plictisit sa car pe mine fie si cele mai chic haine groase. Si nu in ultimul rand, astept sezonul cald ce vine pentru ca aduce cu el niste accesorii fa-bu-loa-se!

Nu exagerez deloc! La capitolul tendinte la accesorii pentru 2018, designerii s-au pus de acord: trebuie sa iasa in evidenta! Si asta se aplica cu mega-succes si la modelele de ochelari de soare pentru vara 2018.

Ce se poarta la vara cand vorbim despre modele de ochelari de soare? Forme indraznete! Culori surprinzatoare! Aplicatii ce ies in evidenta! Astazi iti prezint cele mai chic tendinte de primavara-vara 2018 la ochelari de soare! Esti gata sa vezi lumea altfel?

Ochelari de soare pentru vara 2018: alege rame cat-eye

Designul vedeta la modele de ochelari de soare pentru sezonul ce vine este rama cat-eye.

Citește și:

Este un model elegant, classy, usor retro, potrivit oricarui tipologie de fata (totusi, de evitat, daca ai barbia ingusta si fruntea foarte lata).

Ramele cat-eye exagerate sunt IN

Mai departe de cat-eye este super-mega-giga cat-eye. Adica nu putem sa vorbim despre ce se poarta la vara, fara sa amintim de linia de ochi de pisica exagerata, in care colturile ochelarilor, creeaza niste varfuri ascutite. Iata ce ochelari de soare pentru vara 2018 te scot in evidenta!

The new line ECHO from MYKITA + Maison Margiela made its debut on our SS18 runway. This new style recalls the slim, classic cat-eye glasses favoured by Fifties film icons, modernized with a futuristic flair. The latest frames will be displayed in Mykita’s Paris showroom at 119 rue Vieille du Temple until October 7th. Cc @mykitaofficial #maisonmargiela #mykitamargiela

Citește și:

A post shared by Maison Margiela (@maisonmargiela) on

Se vor purta ramele rectangulare in vara lui 2018

O alta modalitate de a iesi in evidenta o reprezinta ochelarii rectangulari, usor retro, mai degraba spatiali.

V-am spus deja ca atunci cand vorbim despre tendinte la accesorii pentru 2018, vorbim despre curaj!

#AcneStudiosSS18 accessories in detail. #PFW

A post shared by Acne Studios (@acnestudios) on

Alege rame colorate pentru un look cool

La capitolul tendinte de primavara-vara 2018, la capitolul modele de ochelari de soare, aceste tipuri sunt noutatile ce castiga detasat.

Ochelarii de soare cu rame colorate (in general din plastic ori acetat / acril) se incadreaza perfect in influenta anilor ’80 si ’90.

Details from #marcodevincenzo Spring/Summer 2018 backstage #mfw

Citește și:

A post shared by Marco de Vincenzo (@marcodevincenzo) on

Se vor purta lentilele inguste la ochelari de soare

Continuand lista de elemente specifice sezonului, vorbim despre opusul unui alt trend al verii. Pe langa ochelarii imensi, supradimensionati, se poarta si antiteza: cele mai inguste modele de sunglasses.

Sunt modele de ochelari de soare purtate deja de vedete precum Bella Hadid, de exemplu!

Alege ochelari de soare rotunzi pentru vara 2018

De la patratosi, ajungem la rotunjori. Iata ce se poarta la vara: lentilele rotunde, micute, ce amintesc de ochelarii popularizati de cantaretul The Beatles, John Lennon, revin ca accesorii iconice.

Citește și:

Acestia au rame cat mai decorative si dragalase, si da, sunt mai feminini si mai stylish.

Ochelarii de soare rotunzi supradimensionati sunt in trend

Si pentru ca avem multe tendinte la accesorii pentru 2018, in oglinda, se poarta si ochelarii de soare rotunzi si imensi. Nu mari! Imensi!

Cu rame groase, intr-o exagerarea a inspiratiei din anii ’60.

Jewellery - Geometric yet Ergonomic #RobertoCavalli #SS18 #PaulSurridge #jewellery

A post shared by Roberto Cavalli Official (@roberto_cavalli) on

Citește și:

Alege tamplele cazute pentru un look la moda

De la lentile si rame trecem la tample. Si ele se modifica conform cu specificitatea sezonului. Si lentilele cazute, ce completeaza ochelarii de soare supradimensionati sunt in tendinte de primavara-vara 2018.

Nici aici nu ar trebui sa iti faci griji: gasesti deja o sumedenie de astfel de modele cool.

Ochelarii cu rame patrate sunt chic

Daca nu ti-au facut cu ochiul nici ramele rotunde, nici cele dreptunghiulare, nici cele cat-eye, ce spui de ochelari de soare pentru vara 2018 patrati?

Iata inca o varianta sofisticata si altfel! Si crede-ma, mai urmeaza!

Fresh new sunglasses for #SS18 from #GiorgioArmani. #ArmaniLive #MFW - ph: @scarmatt

Citește și:

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani) on

Alege Aviators maxi

Se pare ca maxi este cuvant de ordine la capitolul ochelari de soare pentru vara 2018. Si nu numai: cum spuneam, si la accesorii.

Linia Aviator, clasica linie Aviator pentru ochelari de soare devine oversized in sezonul ce vine. Trebuie sa spun ca este un look extrem de cool!

Se vor purta ramele imprimate

Daca vrei sa iesi in evidenta si sa fii memorabila oriunde te-ai duce, ramele din acetat sau acril tare, cu modele imprimate, sunt alegerea cea mai creativa propusa de designeri in tendinte la accesorii pentru 2018. Ideea este ca ochelarii tai sa faca “galagie”.

Alege ochelarii de soare statement cu pietre si cristale aplicate

Ce se poarta la vara? Opulenta! Bogatia! Aplicatiile! Bijuteriile masive, statement! Transpune toate acestea in modele de ochelari de soare!

Vei intelege de ce ochelarii de soare tip bijuterie, glamour, pretiosi sunt must-have!

Poarta ochelari de soare cu rame metalice subtiri

De la o extrema la alta, de la rame late, groase, bogat ornamentate, trecem la rame aproape invizibile.

Ochelarii cu lentile masive si rame fine, metalice sunt o noua varianta in trendurile verii. Aproape minimal in peisajul accesoriilor la moda, acest tip de sunglasses este elegant si sofisticat.

Monday Mood. #monsespring18 #monse

A post shared by MONSE (@monsemaison) on

Cand vine vorba de ochelari de soare pentru vara 2018, ai vazut ca se poarta de toate. Toate formele, culorile, texturile! De la metal, la plastic si pana la acetat. De la minimal, la Baroc! De la lentile fumurii la cat-eye sau degradeuri suave.

Si asta pentru ca designerii au fost darnici cu ce se poarta la vara! Si asta pentru ca cele mai tari tendinte la accesorii pentru 2018 trebuie sa acopere toate necesitatile. Si daca la debutul materialului spuneam ca de abia astept vara, recunosc ca va fi putin greu sa aleg doar un model de ochelari de soare!

Sursa foto front page – Noah Buscher/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.