Setari Cookie-uri
Acest articol nu este publicat. Este in modul Preview.

Cele mai chic bijuterii in tendintele verii 2018: ce pastrezi si ce nu!

Buna ziua! Sunt Iulia si sunt fashionaholica! Incep acest material cu aceasta marturisire, pentru ca sunt genul de indragostita de moda si stil, care isi face vara caleasca (caruta nu suna tocmai chic!) si iarna… Si iarna, uneori isi face de lucru in documentarea trendurilor. Precum acum!

Pentru ca tendintele pentru accesorii s-au schimbat considerabil in prognoza pentru primavara-vara 2018 si pentru ca in loc de caleasca, prefer oricand sa stiu ce se va purta, ce este in ce este out si ce nu va disparea niciodata din stil, astazi am adunat cateva variante chic de bijuterii in tendintele verii 2018.

Ce accesorii pentru vara lui 2018 sa alegi? Ce pastrezi in cutia de bijuterii? Ce arunci si ce mai primeste o sansa? Ce se poarta la vara?

Raman brosele in trend? Se mai poarta bijuteriile masive, incarcate de aplicatii, decoratiuni, pietre si cristale sau se merge pe un vibe minimalist? Au castigat teren cerceii opulenti sau se poarta bratarile finute? Care sunt cele mai tari bijuterii in tendintele verii 2018?

Bijuterii in tendintele verii 2018: raman in trend accesoriile din plastic si PVC

Pentru mine, personal, aceasta nu este o veste buna! Pana la urma nu trebuie sa imi placa mie toate tendintele pentru accesorii pentru primavara-vara 2018.

Citește și:

Insa nu cred ca voi fi prinsa prea curand purtand accesorii din plastic si PVC. Si totusi, doar pentru ca eu prefer o bijuterie mai “clasica”, acest gen de accesorii sunt extrem de chic!

Raman la moda bijuteriile si accesoriile cu fructe si animale

Cat mai simpatice, cat mai mari, cat mai “uite-ma aici!”. Statement e un cuvant mic si dragalas, aproape diafan, cand vorbim despre accesoriile si bijuteriile “fructate” ori cu animalute.

Ele pot fi fie asa cum am vazut la Prada, cu mici simboluri, fie in stilul de mai jos, prezent la gatul modelului Gigi Hadid, in prezentarea Bottega Veneta. Oricum, cand vorbim despre accesorii pentru vara lui 2018, bijuteriile cu pandantive sau decoratiuni masive sub forma de flora si fauna raman la moda, ba chiar capata proportii. La propriu!

Citește și:

Backstage beauties @gigihadid and @haileybaldwin #BottegaVenetaRunway #MFW

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Brosele mari raman la moda, mai ales cele cu vibe industrial, actual

Da, la capitolul bijuterii in tendintele verii 2018, brosele raman la moda. Fie variante masive, simple, ce aduc aminte de atelierele de batut metale, fie cele tip insigna (neaparat alaturi de multe alte brose), fie de tip eclectic, dar pretios.

Alege stilul statement la bijuterii in tendintele verii 2018

Si daca tot am vorbit despre eclectism, tendintele pentru accesorii pentru sezonul cald ce urmeaza cuprind majoritar vibe-ul “prea-plin”. De altfel, primavara-vara 2018 nu va fi sezonul fashionistelor ce prefera bijuterii fine. Va fi cu siguranta sezonul celor mai “in your face” bijuterii. Pline, grele, masive, opulente, stralucitoare, batute in pietre. Oricum vrei sa le spui, less nu este deloc more in sezonul ce vine. More is more.

Citește și:

Si la vara se vor purta bijuteriile in straturi

Pana si colierele de tip snur si pandantiv sau lant si medalion trebuie sa iasa in evidenta in sezonul cald ce vine. Ele nu se vor purta de unele singure (decat daca au hiper-pandantiv, precum mai sus la Bottega Veneta), ci alaturi de “surate” mai diamantate, mai pline de ornamente si culoare. Altfel spus, poarta colierele si lanturile cu pandantiv, in layere.

Giambattista Valli S/S'18. Ph @filepmotwary

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on

Citește și:

In vara ce vine vor fi la moda cerceii lungi, pana in zona decolteului

Aceasta este una dintre cele mai senzuale dintre tendintele pentru accesorii pentru vara. Cerceii lungi, filiformi, desi decorativi, care ating umerii, ba chiar “curg” pe clavicule, si pe decolteu. Cu siguranta vor alege aceste bijuterii in tendintele verii 2018.

Bijuteriile si accesoriile cu perle naturale vor ramane chic

Ce se poarta la vara? Ca intotdeauna si mai ales pastrand nota ultimelor sezoane: perlele. Alege acest gen de accesorii pentru vara lui 2018 si vei avea un look la moda.

Orice ar spune oricine, perlele, indiferent de forma, naturale sau replica, mari sau mici (dar iti recomand MARI, cat mai maaaaari!), perlele si alte bijuterii sau aplicatii cu perle raman classy si stilate. Fine si totusi denota putere...

Citește și:

Alege bijuterii in tendintele verii 2018: poarta dimensiuni maxi a la anii ‘80

Nu putem vorbi despre vara lui 2018 fara sa vorbim despre decada ’80-’90. Ramane, iata, la moda perioada anilor ’80 si ’90. De altfel si bijuteriile din plastic de mai devreme tot de acolo s-au reintors pe meleagurile peisajului actual.

Si langa ele, raman bijuteriile si accesoriile maxi-style, ce amintesc de anii ’80.

Alege accesorii opulente in stil Baroc

Ceva mai departe in istorie se afla Barocul. Din abundenta sa de metale pretioase, din opulenta sa de pietre, perle, funde, insertii de panglici, funde si alte dantelarii, pastrezi ca accesorii pentru vara lui 2018 si stilul Baroc. Alege bijuterii in tendintele verii 2018 in stil Baroc si inspira-te de la Dolce & Gabbana, ca sa vezi ce inseamna mai exact bogatia.

Citește și:

De altfel, ce se poarta la vara nu este o surpriza. Trendurile din toamna-iarna au alunecat si s-au transformat, luand proportii in sezonul cald ce vine. Tendintele pentru accesorii pentru primavara-vara 2018 au evoluat firesc intr-un mix eclectic de stiluri.

Sursa foto front page – Celine Ruiz/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.