Setari Cookie-uri

Pardesiul croit larg este in trend: alege croiala masculina!

Am fost intotdeuna fanul contrastelor. Al imbinarilor interesante de stiluri. Al echilibrului gasit in juxtapuneri antitetice. Asa ca nu poate decat sa ma bucure prezenta unor modele de paltoane de dama de inspiratie androgina.

Pardesiul croit larg, caci dumnealui ii vom dedica niste randuri, cunoaste multe valente atat in restul acesta de iarna, cat si incepand cu primavara-vara 2018.

Asa ca am hotarat sa caut acel pardesiu cu croiala masculina, care sa exemplifice perfect liniile pe care le-au trasat marii designerii. Nu am reusit sa gasesc doar unul. Am gasit pardesiuri pastelate, pardesiuri cu broderie, pardesiul croit larg si pardesiul lung, oversize, tip halat. Si ma felicit ca m-am oprit, totusi, la patru variante de modele de paltoane de dama.

Sa nu mai lungesc vorba, am cautat sa exemplific trendurile marilor case de moda cu cateva variante gasite in magazinele noastre online. Si am mai cautat un detaliu, sa gasesc modele de paltoane de dama accesibile sau la cele mai bune preturi, pentru caracteristicile oferite. Asadar…


Pardesiul croit larg pastelat este dublu must have

Pentru ca este de inspiratie masculina – pornind de la tunica – dar pentru ca are peplumul acela ladylike si pentru ca are linia retro, amintind de croiala anilor ’60, cu maneci trei sferturi, croite clopot. De aceea am ales pardesiul croit larg pastelat aici de fata.

Citește și:

Poarta pardesiuri pastelate in combinatii contrastante: cu pantaloni din piele, de exemplu, sau in mixuri congruente, cu materiale feminine, fluide, in aceleasi nuante soft, pudrate.

Alege pardesiul croit larg pastel

Alege pardesiu croit larg pastel


Poarta pardesiuri largi tip mantou barbatesc

Daca vorbim despre modelul exemplar de pardesiu cu croiala masculina, atunci acest mantou cu guler si rever mari este exact ce ai nevoie. In plus, se inchide la un nasture, are buzunare fara clapeta, este midi si este din stofa de lana burgundy!

Consider ca pardesiul croit larg de acest gen este ideal in orice combinatie vestimentara si stil. Este o varianta versatila, usor de adaptat atat la rochii de seara, cat si la tinuta office, cu pantaloni la dunga, dar si la fuste din stofa, fuste pretioase sau blugi. Aceste modele de paltoane de dama se potrivesc atat cu pantofi sport, ori flats, cat si cu tocuri subtiri gen stiletto ori pumps dar si cu cizme, ghete ori botine sau pantofi cu tocul inalt sau gros, ori cu pantofi cu toc kitten. Este, deci, pardesiul croit larg castigator, ca raport purtare/estetic/pret.

Citește și:

    Alege un pardesiu cu croiala barbateasca

    Alege pardesiu cu croiala barbateasca


    Se poarta in continuare pardesiul croit larg tip halat

    De la un pardesiu cu croiala masculina, insa potrivit si celor mai clasice gusturi, ajungem la doua genuri ce se potrivesc doamnelor mai curajoase. Continuand linia de pardesie pastelate, am ales acest palton maxi, lung, cu croiala halat.

    Nu multe femei vor alege pardesiul croit larg si lung pana in pamant, insa el este o varianta atat de cool in vestimentatie, adaugand, pe langa caldura, caci protejeaza tot corpul, si o alura rafinata, eleganta, pretentioasa si extrem de feminina. Daca ma intrebi pe mine, poti purta acest palton cu orice gen de outfit, chiar si la rochiile de seara lungi, pretioase.

    Alege pardesiu-halat maxi

    Alege pardesiu-halat maxi


    Extra must-have: pardesiul maxi cu broderie

    Nu puteam sa nu vorbim despre must-have-ul sezonului acestuia si a celui ce vine. Vorbesc despre modelele de pardesiuri cu broderie florala! Atat de feminine, de pretioase, de senzuale si de romantice!

    Citește și:

      Stiu ca iti spuneam ca am cautat variantele cele mai accesibile si ca pardesiul croit larg si lung cu broderie florala cusuta nu este tocmai ieftin, insa, crede-ma pentru materialul folosit si pentru broderia realizata fin, elegant, este cea mai buna varianta de pardesiuri cu broderie. Plus ca e un palton de firma in tendinte - poarta semnatura Silvian Heach!

      Eu as purta acest gen de pardesiu cu croiala masculina si elemente ladylike atat la blugi, cat si la birou sau la tinutele de seara.

      Extra must-have: pardesiul maxi cu broderie

      Extra must-have: pardesiu maxi cu broderie


      De altfel, aceasta este nota comuna cand vine vorba de modele de paltoane de dama croite androgin. Pe langa faptul ca sunt confortabile, ele sunt si versatile, fiind usor de asortat si stilizat.

      Ramane acum doar sa alegi pardesiul croit larg care se potriveste stilului tau!

      Sursa foto front page – Saeed Mhmdi/Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.