Setari Cookie-uri

Paltoane cu mâneci clopot sau balon – de poveste! Ia-ți măcar unul!

Zona retro și accentele de inspirație din vremurile apuse au un farmec aparte. Nu au cum să nu te cucerească, mai ales că vorbim de perioade în care liniile feminine și foarte delicate erau foarte bine subliniate și puse în valoare. Cam din această sferă vin și mânecile bufante, mânecile tip clopot sau balon.

De data aceasta, pe lângă bluzele sau rochiile cu mâneci clopot, ne-au cucerit pe deplin paltoanele cu mâneci clopot sau tip balon! Și, din fericire, am descoperit că sunt foarte multe disponibile online. Așa că avem de unde alege paltoane în trend pentru primăvara aceasta!

Te sfătuim și pe tine să arunci o privire peste aceste paltoane online cu mâneci clopot sau balon. Și să rămâi cu cel puțin unul din această „vânătoare”! ;)

Paltoane simple din lână cu mâneci clopot foarte largi Ana Radu

Mâneci statement, imense, impunătoare, care spun o declarație despre eleganță și stil! Am descoperit aceste paltoane în croială tip oversize, simple, monocrome, din lână groasă și călduroasă, dar foarte fine și atent lucrate – paltoane care poartă semnătura Ana Radu. Acestea au mânecile tip clopot foarte largi și mari, care nu au cum să nu te facă remarcată!

Citește și:

În plus, croiala mai largă a acestor paltoane cu mâneci clopot mari avantajează orice siluetă, ascund foarte bine imperfecțiunile corpului, mai ales pentru că pun accentul și atrag atenția la nivelul mânecilor foarte mult. Sunt paltoane simple extrem de elegante și feminine, dar care personalizează totuși prin acest detaliu și croială de la nivelul mânecilor, fără să încarce ținuta. Din contră.

palton cu maneci clopot mari din lana Ana Radu

Palton nude cu mâneci clopot Palton roșu cu mâneci clopot mari

În funcție de preferințe și de garderoba ta predominantă, alege varianta unui palton cu mâneci largi tip clopot în culoarea nude / roz prăfuit, pe care să îl poți asorta ușor cu aproape oricare alte culori, sau varianta pe roșu, de combinat cu ușurință cu piese în culori neutre ca negru, alb, gri, bej etc.

Citește și:

Și încă o veste bună: un palton simplu monocrom cu mâneci tip clopot precum cele din colecția de designer român Ana Radu se va purta și peste câțiva ani, deci fii fără teamă, că nu va ieși din trenduri și din dulapul tău prea curând! Cum spuneam și mai sus, astfel de modele de paltoane fac parte din categoria pieselor de colecție retro, care s-au impus de mult în mod și nu vor mai ieși.

Așadar, mai ales dacă ești adepta stilului apropiat de tendințele din vremuri apuse, dacă ești atrasă de piese retro sau chiar vintage, cu atât mai mult trebuie să ai un asemenea palton în garderobă!

Paltoane de primăvară cu mâneci clopot sau tip balon

În funcție de materialul din care sunt create, variază și modelele de paltoane cu mâneci tip clopot sau mâneci balon. Dar, în general, vei găsi mai mult paltoane cu mâneci tip clopot sau tip balon din lână mai subțire sau materiale mai lejere, așadar perfecte pentru primăvară! Asta pentru că astfel de paltoane sunt mai ușor de realizat cu mâneci balon sau cu mâneci clopot dacă sunt create din lână mai subțire sa materiale mai fine și mai puțin groase.

Citește și:

Așa că și noi am descoperit în căutarea noastră după astfel de mâneci retro în categoria de paltoane o sumedenie de paltoane de primăvară cu mâneci clopot sau pardesiuri de primăvară cu mâneci balon, în culori pastelate, perfecte pentru acest anotimp. Sau poate vrei o variantă pe bleumarin, un palton casual-elegant cu mâneci clopot care să se asorteze de minune și la ținute cu blugi, simpatice și feminine totodată, ca de Lolita urbană modernă. Ori poate te atrage un palton cu mâneci clopot roșu pasional, perfect pentru o primăvară plină de culoare!

Orice ai alege, ele sunt acolo, te așteaptă și arată minunat de bine în orice nuanță!

paltoane de firma cu maneci clopot si tip balon Vezi mai multe modele

De ce să porți paltoane cu mâneci largi tip clopot sau balon?

Well, a fost și încă mai este vremea mânecilor clopot, bufante sau tip balon. S-au purtat și se mai poartă fără probleme bluze, rochii, jachete cu astfel de mâneci. Așa că, dincolo de treaba aceasta cu trendul încă up, mai este și faptul că acum chiar ai ce haină să pui peste astfel de piese fără a le șifona mânecile.
Căci, să fim serioase, nu sunt puține dintre noi care avem bluze sau rochii cu mâneci clopot și care am dat de problema asta: cu ce le purtăm iarna sau în zielel reci? Că nu se cade să renunțăm la a le purta în sezonul de zgribuleală doar pentru că nu avem ce pune peste. Ehe, da, ați ghicit, paltoanele și pardesiurile cu mâneci tip clopot sau balon au răspunsul! ;)

Citește și:

Un alt motiv pentru care merită să purtăm astfel de paltonașe este acela de care vă scriam chiar la înecput: sunt retro, foarte classy și au devenit un fel de icon / emblemă în modă – acel gen de piesă foarte feminină care merită să fie prezent în orice garderobă de femeie, pentru că nu se va demoda și îți va avantaja latura de femeie.

Și tot din același motiv, e bine să alegi un palton cu mâneci evazate sau tip balon, pentru că este exact genul acela de palton elegant pe care te poți baza oricând ai un eveniment de seară iarna sau în zile reci ori pur și simplu când mergi la operă sau la teatru. Recunoaște, de câte ori a trebuit să renunți la anumite piese sau rochii de seară, în anumite ocazii, tocmai pentru că nu se potriveau în croială cu paltoanele tale?
Un palton cu mâneci tip clopot sau balon este atât de classy și fin, e o piesă must have de purtat musai când mergi la un eveniment special iarna. Mai mult de atât, în viziunea noastră, după haina de blană, un palton elegant într-o astfel de croială este prin definiție o haină de gală. ;)

Citește și:

    De asemenea, paltonul cu mâneci clopot este atât de elegant și de feminin că impresionează de la prima apariție – nici nu mai contează ce alegi să porți pe sub el! Și ia fă un exercițiu de imaginație: cât de superb ar putea arăta mânecile clopot ale unui astfel de palton cu mănuși elegante din catifea sau dantelă ori satinate, de preferință mănuși lungi? S p e e c h l e s s!

    Încearcă să mizezi pe paltoane cu mâneci tip clopot monocrome, simple, fără alte detalii, oricât de minuscule; rămâi la simplitate – este suficient că un asemenea palton se remarcă și atrage atenția printr-un detaliu atât de ostentativ ca mânecile largi, evazate, grandioase.

    Nu supraîncărca și mai mult ținuta cu alte amănunte sau cu paltoane în combinații de culori (rămâi cel puțin la nuanțe din aceeași clasă de culori, dacă optezi pentru un palton cu mâneci largi, tip clopot sau balon)! Plus că da, un palton cu mâneci mari tip clopot tinde să devină un clasic în materie de jachete, o piesă must have foarte feminină, care nu se va demoda prea curând.

    Citește și:

      Sursă main page photo: Polyvore

      Vizionare placuta


      Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.