Setari Cookie-uri

Cele mai drăguțe piese de lenjerie intimă pe care să le ai imediat

Câte dintre noi recunoaștem că ne place să ne cumpărăm singure cadouri? Piesele de lenjerie intimă sunt cu atât mai frumoase, dacă sunt alese de noi. Dacă ai nevoie de câteva recomandări de articole drăguțe pe care să le adaugi colecției tale de must-have în materie de desuuri, să știi că am ales noi câteva produse special pentru tine.

Toate avem câteva articole vestimentare pe care le purtam mai rar: rochie neagră, o cămașă office, o geantă de estivală. Dar sertarul ăla cu lenjerie intimă primește mereu un update, iar multe dintre aceste articole sunt acolo așteptându-și rândul să fie apreciate.

Și ca să încurajăm astfel de achiziții, anticipând că niciodată nu este suficient, îți spunem că am ales pentru tine câteva piese de lenjerie intimă foarte drăguțe, pe care ar trebui să le cumperi îndată.

Pentru că știm cât de important este să te simți comod, nu ne-am aventurat către lenjerii sexy, ci am ales frumosul și esteticul senzualității. Până la urmă, avem toate câte o piesă (aproape) erotică, dar prea puțin simpatică, una care să ne facă să ne simțim extraordinar când le purtăm. Credeți-ne, știm cât de important este să începi diminețile cu zâmbetul pe buze. Așadar, purcedeți la shopping! Aveți ce să alegeți - cam așa ceva:

Citește și:

Sutiene cu detalii de plasă din dantelă

Cu siguranță ai sutiene pe care le alegi în funcție de ce porți deasupra, de starea ta poate sau bustiere sport pentru ședința aia de fitness la sală (nu renunța! du-te mereu când ai timp; încheiem citatul motivațional).

Nu-i așa că ar fi super plăcut să ai și ceva mai elegant, mai fin și super fancy în garderoba ta? Sutienele tip body cu detalii de plasă și dantelă se înscriu în categora lenjerii intime drăguțe pe care trebuie să le ai. Sunt extrem de catchy și o să îți placă, îndată ce le îmbraci - bretelele sunt fixe, inserțiile grațioase și tu vei profita de ocazia aia specială ca să îl porți.

sutiene plasa din dantela

Vezi aici pret

Halate dama sexy pentru dimineți cu soare

Puține lucruri te fac să te simți mai elegantă decât atingerea mătăsii pe piele. Iar un halat luxuriant ar putea fi ce ai nevoie pentru o mică terapie la cumpărături, de purtat după duș sau baie.

Citește și:

Desigur, un halat este confecționat din diverse materiale și poate fi mai “cuminte” sau mai ”năzdrăvan”, dar noi recomandăm o opțiune neutră, care pur și simplu te lăsă să te simți bine cu tine însăți. Mai ales când ești în fugă de pregătiri matinale, s-ar putea să fie exact ce ai nevoie - arunci rapid un halat peste tine și îți faci rutina, care devine ceva mai glamour. Prinderea este sigură, cu un cordon lejer.

Aici am scris și despre cămășile de noapte, dacă vrei câteva alternative la fel de atrăgătoare.

halate dama sexy

Vezi aici pret

Lenjerie intimă damă: chiloți cu imprimeuri amuzante

Cine spune că desenele pot fi doar caraghioase și că nu pot deveni motiv de joacă pe lenjeriile intime? Porți cu încredere culori vii pe perechile de bikini care îți plac.

Citește și:

Lenjeria din bumbac este o recomandare încă valabilă pentru că acest tip de material lăsă pielea să respire și zona intimă este protejată. Chiloțeii pot fi disponibili în mai multe opțiuni - boxeri, cu talie înaltă, hipster briefs (chilotul normal), tanga, cu mâneci - tu alegi ce îți place mai mult.

Aici găsești un tips&tricks pentru alegerea chiloților fără cusături, ca să porți fără griji rochiile sau fustele alea de care te-ai îndrăgostit și pe care evitai să le probezi.

lenjerie intima dama imprimeuri

Vezi aici pret

Alege ce lenejerie intima iti place tie

Un trup dezgolit nu va fi musai atrăgător, așa că am optat pentru lenjerii intime provocatoare dar decente. Și așa cum precizăm la început este foarte important să te simți bine cu ceea ce porți. Opțiunile magazinelor online cu lenjerie intimă sunt variate, dar cu siguranță vei găsi ceva despre care vei putea spune că a fost făcut special pentru tine.

Citește și:

Sursa foto Front Page pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.