Setari Cookie-uri

Chiloti fara cusaturi pentru fuste si rochii cu pretentii

Chilotii fara cusaturi sunt extrem de utili si practici de purtat la o rochie mulata si fina pe care nu ai sa o poti imbraca altfel, cat sa nu atragi atentia. Lenjeria intima modelatoare si fara cusaturi vizibile este perfecta si cea mai buna optiune pentru tinutele cat mai stramte, la care ai vrea sa fie cat mai putin vizibili chilotii, intr-o nota discreta si rafinata. Poti opta chiar si pentru chiloti modelatori, daca te temi ca nu se gasesc si marimi XXL.

Ti s-a intamplat vreodata sa renunti la rochia perfecta pentru ca era confectionata dintr-un material mult prea fin si mult prea elastic, iar atunci cand o puneai pe tine se vedea urma chilotului, chiar daca era minuscul? Pentru ca eu am patit-o, iar aceasta intamplare m-a determinat sa apelez la ajutorul chilotilor fara cusaturi. Indiferent cat de ciudati mi s-au parut la momentul respectiv, atat din punct de vedere al aspectului, dar si cum ii simteam cand ii purtam (de fapt, nu prea ii simteam, aia era "problema"), atat de mult mi-au venit in ajutor.

Acest tip de lenjerie modelatoare fara cusaturi se alege de mai multe femei decat ai crede. Si nu este vorba neaparat de lipsa de incredere, cat de incapatanarea de a pastra un aspect frumos si rafinat unei tinute de care te-ai indragostit. Pana la urma nu ar fi variante si solutii, daca nu ar exista cerere, nu?

Citește și:

Atunci cand porti chiloti fara cusaturi te simti goala si expusa. Este o senzatie ciudatica, dar te vei obisnui imediat ce rochia perfecta te va acoperi si iti va evidentia silueta.

Chiloti fara cusaturi pentru croiala bodycon

Lenjeria intima este cea care ne da uneori cele mai mari batai de cap.

Simpla ei cusatura poate strica intreg aspectul unui outfit si asa ne vedem nevoite sa renuntam la ce ne place si sa revenim la hainele obisnuite. Nici macar chilotii tanga nu ne mai pot salva intr-o astfel de situatie.

Chilotii fara cusaturi, insa, sunt ideali pentru tinutele cu pretentii. Chilotii fara cusatura sunt pentru fustele si rochiile cu croiala bodycon, pentru rochiile de ocazie, pentru zilele in care trebuie sa aratam impecabil din cap pana in picioare si nu are voie sa scape niciun detaliu. Chiar si atunci cand avem o rochie nude sau transparenta, tot chilotii fara cusaturi salveaza situatia.

Citește și:

Chiloti fara cusaturi

Chiloti fara cusaturi albi Chiloti fara cusaturi nude Chiloti fara cusaturi negri

Chiloti modelatori fara cusaturi inclusiv in marimi mari XXL

Poate ca vrei sa ascunzi unele imperfectiuni - noi le spunem forme, dar stim cum este sa nu vrei sa lasi colaceii la vedere - ai putea opta pentru o solutie la indemana, atunci cand porti ceva mai mulat.

Daca ai rochie mai stramta, dar la care nu vrei sa renunti, pentru ca iti place si croiala aceea te avantajeaza, chilotii modelatori cu talie inalta si fara cusaturi vor modela frumos silueta. Acestia aplatizeaza abdomenul si modeleaza soldurile si coapsele, aratandu-te mai atragatoare decat ai fi crezut. Poti alege dintre modele mai inalte, mai scurte sau cu lungime pe picior.

chiloti modelatori fara cusaturi

Vezi modele aici

Chiloti fara cusaturi in toate nuantele

Cele mai cautate modele de chiloti fara cusaturi sunt cele care se apropie de culoarea pielii, facandu-i aproape invizibili.

Citește și:

Mare grija unde vrei sa iti faci aparitia asa si ce oameni vor fi in preajma ta! Posibil sa fii prea indrazneata pentru unii curiosi, care se vor incapatana sa creada ca nu porti nimic pe dedesubtul rochiei (din partea mea, lasa-i sa creada ce vor!).

Chilotii fara cusaturi sunt potriviti si in cazul pantalonilor din piele si al colantilor, ambele modele fiind suficient de pretentioase incat sa nu accepte intotdeauna o pereche de chiloti cu cusaturi. Gasim, in toate culorile, chiloti fara cusaturi clasici, tanga, modelul brazilian, cu croiala frantuzesca si boxeri.

Doar o mentiune despre lenjerie intima fara cusaturi si despre chiloti modelatori: poarta-i doar daca simti nevoia, dar iubeste-te asa cum esti. Fiecare zi iti este o ocazie sa faci mai mult si mai bine - pentru tine in primul rand.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Coka

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.