Setari Cookie-uri

Se poartă în continuare pantofii cu calapod bărbătesc!

Pentru că am fost mereu îndrăgostită de pantofii cu calapod bărbătesc, m-am bucurat să văd că au rămas la modă! Se poartă modele de pantofi fără toc, ce amintesc de ghetele masculine. Se poartă modele de flats în tendințe, interesante, ce mixează stilul androgin cu cel feminin, și se poartă modelele de pantofi tip Oxford. Descoperă modele de încălțăminte pentru primăvară-vară în materialul de mai jos!

Pantofii cu calapod bărbătesc rămân la modă, printre piesele de încălțăminte pentru primăvară-vară. Și de ce n-ar fi așa? E ceva mai cool decât o pereche de pantofi fără toc? E ceva mai interesant decât o pereche de pantofi tip Oxford? Ei bine, da! Dacă vorbim despre flats în tendințe, e ceva mai cool! Contrastul masculin-feminin în care se poartă pantofii cu calapod bărbătesc este cu atât mai șic!

Și asta pentru că se poartă modele de pantofi fără toc alături de haine în linii feminine, cu croieli și detalii prețioase. Se poartă flats în tendințe alături de fuste din tulle, rochii din dantelă, rochii din voal sau alte haine cu inserții transparente. Și bineînțeles, se poartă pantofi tip Oxford în mixuri androgine, cu sacouri și blazere, pantaloni la dungă și cămașă business. Contrastul masculin-feminin rămâne prezent prin machiaj, hair-style și accesorii sau prezența texturilor prețioase sau transparente.

Citește și:

Descoperă mai jos cum să porți pantofii cu calapod bărbătesc și ce încălțăminte pentru primăvară-vară să alegi, ca să fii în trend:

Alege pantofii cu calapod bărbătesc!

În primul rând pentru că sunt uuuber-cool! În al doilea rând pentru că sunt comozi și confortabili, chiar și de purtat întreaga zi. În al treilea rând pentru că acești pantofi îți dau o poziție de putere. Și nu în ultimul rând pentru că pantofii cu calapod bărbătesc te fac atât de sexy!

Dacă vorbim strict pe încălțăminte pentru primăvară-vară, alege pantofi Oxford cu talpă dublă. Sau poartă modele de pantofi ce exemplifică perfect contrastul masculin-feminin. De exemplu, pantofii cu calapod bărbătesc, dar cu funde din satin sau inserții din blană. Se poartă de asemenea pantofi fără toc, de influență androgină, însă din texturi categoric asociate cu accesoriile de femei. De exemplu: alege flats în tendințe din materiale lucioase, cu glitter sau aplicații strălucitoare. Se poartă și modele de pantofi tip gheată bărbătească cât mai funky. O idee o reprezintă ghetele de mai jos, cu șireturi multe. Sunt perfecte la blugi, fuste sau chiar rochii flu-flu.

Citește și:

Se poartă pantofii cu calapod bărbătesc

Pantofi metalici, cu blană Pantofi Oxford argintii

Pantofi fără toc nude Flats cu șiret-panglică din satin

Acest gen de pantofi fără toc vor fi mereu în tendințe

Pe lângă faptul că pantofii cu calapod bărbătesc sunt șic în sezonul cald de vine, ei rămân la modă și pentru că sunt pereni. Alături de stiletto și pumps nude, modelele de pantofi fără toc, ce amintesc de încălțămintea masculină, vor fi mereu o sugestie șic.

Sunt sigură că modelele de pantofi tip Oxford nu se vor demoda. Și sunt sigură că ghetele de inspirație androgină sunt piese de încălțăminte pentru primăvară-vară 2018, dar și adecvate sezoanelor viitoare. De ce?

#NEU #JILSANDER #PAUSEDBY Resort Collection 18

A post shared by JIL SANDER (@jilsander) on

Citește și:

Pentru că așa cum am preluat tuxedo-ul, pantalonii, cămașa bărbătească, pantalonii la dungă, cravata - toate clasice și nemuritoare, așa vom adapta din ce în ce mai mult pantofii cu calapod bărbătesc în garderobele noastre.

Și asta pentru că putem fi sexy și în pantofi fără toc! Și asta pentru că, știu sigur, contrastul masculin-feminin va fi mereu la modă.

Sursa foto front page – Alexandra Gorn/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.