Setari Cookie-uri

Bluze cu decolteul pe umeri: acestea sunt topurile sexy ale verii!

Îți spun sincer că acum câțiva ani când apăruseră modelele de bluze cu decolteul pe umeri nu eram prea entuziasmată. Însă, timpul a trecut și am devenit mai feminină  și mai dispusă să-mi văd latura mea ”frivolă”, dacă vrei. Așa că, am ales să văd modelele de bluze cu umerii goi drept piese must-have în sezonul ce vine.

Aceste topuri sexy de vară au reapărut încă din vara trecută. Au fost pline colecțiile și prezentările de modă de bluze de vară cu umerii lăsați la vedere. Și pentru că azi vreau să vorbim despre ce bluze se poartă în 2018, nu aș putea face asta fără să amintesc despre cele mai cool și hot topuri în tendințe pentru vară!

Așadar, azi am ales de pe site-urile de haine cele mai frumoase modele de bluze cu decolteul pe umeri. De la cele ce amintesc de cămăși office, până la bluze cu umerii goi în stil hippie sau Boho, ce amintesc de ii, și până la topuri sexy de vară din materiale eterice, fluide, aproape transparente, potrivite pentru evenimente speciale sau ținute elegante. De la topuri în tendințe pentru vară, din texturi uni, până la țesături cu broderie sau materiale cu imprimeuri!

Citește și:

Am ales să adun modele de bluze vară cu umerii la vedere pentru că le consider senzuale, dar și pentru că adaugă un plus de sex-appeal dar și de atitudine. Ce bluze se poartă în 2018? Multe bluze cu decolteul pe umeri. De ce se poartă? Pentru că orice outfit devine atracție instantanee, cu o astfel de bluză.

Ce modele de bluze cu decolteul pe umeri să alegi ziua: casual, sport sau office?

Frumusețea acestor bluze cu decolteul pe umeri este că se pot asorta la orice ținută. Deși le-ai vedea, mai degrabă, potrivite pentru ținute prețioase sau de cocktail ori de petrecere, ele sunt ușor de purtat și în stiluri sport, casual, chiar la birou. Și asta pentru că feminitatea și rafinamentul prețios sunt duse la rang de must-have în sezonul acesta.

Alege bluze cu umerii goi, ce se inspiră din croiala cămășilor business, tocmai pentru contrastul dintre linia office, sobră și decolteul senzual. Poartă-le în orice outfit, și la birou și cu blugi sau pantaloni sporty. Mai poți alege și topuri sexy de vară potrivite în stilul Boho. Eu am găsit câteva sugestii precum: bluze vară cu broderie și topuri în tendințe pentru vară, cu mâneci clopot, atât de șic în acest sezon! Să trecem, acum și la ce bluze se poartă în 2018 și în combinații de seară, sofisticate, elegante! Pentru că da, poți asorta bluze cu decolteul pe umeri și la outfit-uri prețioase.

Citește și:

Cele mai sexy bluze cu decolteul pe umeri

Cele mai sexy bluze cu decolteul pe umeri

Cum porți cele mai sexy topuri ale verii în ținutele de seară și de party

Ei bine, da, mărturisesc că modelele de bluze cu umerii goi mi se par perfecte pentru ținutele de seară. Am ales în susținerea acestei idei câteva topuri sexy de vară, ce ar face orice outfit uh-la-la! Am ales pe două criterii: pe croială și textură!

Poți purta bluze cu decolteul pe umeri din materiale prețioase precum dantela, de exemplu. O fustă conică sau o pereche de pantaloni simpli si sandale cu toc și un clutch și gata! Am ales și bluze de vară din materiale flu-flu, precum voalul, perfecte alături de texturi lucioase sau haine cu elemente de croială spectaculoase (combinația cu pantaloni cu fundă mi se pare perfectă cu sandale metalice aurii și un plic din catifea colorată, fuchsia, de exemplu!). Și am ales și variante de topuri în tendințe pentru vară, cu imprimeu cu buline și cu umerii goi, bifând două trenduri majore ale verii!

Citește și:

Pentru că nu putem vorbi despre ce bluze se poartă în 2018 fără să aducem în discuție modelele de bluze cu decolteul pe umeri, te invit să descoperi și alte sugestii mai jos.

Cele mai sexy bluze cu decolteul pe umeri

Modele de bluze cu umerii goi pentru seară

Și te invit să porți bluze cu umerii goi și la birou, dacă dress-code-ul permite. Să porți curajoasă topuri sexy de vară cu umerii la vedere la ținute de cocktail, de seară. Să porți curajoasă bluze de vară cu tentă Boho, cu blugi, franjuri și broderie.

Te invit să porți bluze cu decolteul pe umeri și nu doar pentru că sunt topuri în tendințe pentru vară, ci pentru că te vor face super-star, indiferent de ocazie.

Și încă ceva, pentru că tot am discutat despre ce bluze se poartă în 2018, rămâne doar să îți spun că nu ai voie să nu le porți cu atitudine!

Citește și:

Sursa foto front page – Raylor Bryant/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.