Setari Cookie-uri

Modele de bască pentru primăvară - accesorii de cap cool și tinerești

Mereu mi s-a părut că basca conferă un aer șic, parizian. Și pentru că mereu am considerat stilul franțuzesc atât de elegant și de feminin, fără eforturi exagerate, am ales să vorbesc despre unele dintre cele mai ”french„ accesorii de cap pentru 2018. Am ales să vorbesc despre băști pentru femei și crede-mă că am ales cele mai effortless-șic modele de bască pentru primăvară.

Nu putem discuta despre haine și accesorii în tendințe pentru primăvară-vară 2018, fără să discutăm despre modele de băști tinerești. Pentru că dacă alegi să porți modele de bască pentru primăvară o să fii la modă în 2018, îți garantez! Îți promit că vei ști cum să ai un stil cool, purtând la ținutele tale modele de bască pentru primăvară.

Și asta pentru că am luat bine de tot la periat cele mai tari tendințe pentru primăvară-vară și am ales cele mai tari băști pentru femei, din texturi WOW. Cum să ai un stil cool? Purtând o bască! Cum să fii la modă în 2018? Alegând cele mai tari accesorii de cap pentru 2018: băștile din materiale neconvenționale și care, automat, te vor scoate în evidență!


Printre cele mai cool modele de bască pentru primăvară este basca din denim

Alege modele de bască pentru primăvară din jeans și denim. Și asta pentru că stilul All Denim, atât de cool în tendințe pentru primăvară-vară, are nevoie de accesorii pe măsură. Și ce să fie mai potrivit pentru blugi și cămașă de blugi, decât aceste accesorii de cap pentru 2018?

Citește și:

Aceste modele de băști tinerești din blugi se potrivesc perfect pentru un stil parizian. Și dacă alegi băști pentru femei, ce amintesc de șepci, și dacă alegi să fii la modă în 2018 cu băscuțe tip ”taxi driver” dar și berete din denim. Te invit, totuși să descoperi cum să ai un stil cool și cu alte modele de băști, mai jos!

Alege modele de bască de primăvară din denim

Alege o bască din denim


Alege modele de băști din piele, cu atât mai mult dacă sunt colorate

Poți alege să fii la modă în 2018 și cu modele de bască pentru primăvară din materiale precum pielea sau vinilul. O ținută șic devine și mai tare cu modele de băști tinerești, din piele.

Eu am ales mai jos băști pentru femei din piele neagră, dar și accesorii de cap pentru 2018 din piele colorată, pentru curajoase! Extra truc: inserțiile din piele în ținuta smart-casual conferă un look extravagant, deosebit, sexy prin vibrația de ”bad girl”.

Citește și:

Se poartă băștile din piele

Bască tip taxi driver șic Alege o beretă colorată


Se poartă accesorii de cap pentru 2018 tip sport

Și ce e mai franțuzesc decât un top în dungi, o pereche de blugi sau de pantaloni casual, un trenci și o bască tip sport? Mai ales dacă e roșie! Așa că am ales câteva modele de bască pentru primăvară care să te convingă că stilul parizian este de-a dreptul feminin, deși alegi băști pentru femei în linie sporty.

Pentru că de fapt stilul sport în tendințe pentru primăvară-vară nu este unul plat, monoton! Ci unul relaxat, effortless. Iar aceste modele de băști tinerești te vor ajuta să fii la modă în 2018 cu minimum de efort. Așadar, cum să ai un stil cool, dacă nu cu o bască? Fie ea din denim, din piele sau în stil sport-șic?

Alege modele de bască pentru primăvară în stil sporty

Alege o bască interesantă


În plus, trebuie să accentuez ideea că aceste modele de bască pentru primăvară, deși nu sunt tocmai prețioase sau extravagante, deși nu se încadrează în trendul opulenței, te vor ajuta să fii la modă în 2018, tocmai pentru vibe-ul de stil cu maximum de impact, cu minimum de efort.

Citește și:

Așa că sper să alegi și tu băști pentru femei în acest sezon! Să fim împreună în clubul femeilor ce poartă cu atitudine și stil accesorii de cap pentru 2018.

Să alegem modele de băști tinerești, în tendințe pentru primăvară-vară, pentru că transformă total ținuta! Și pentru că prea am uitat de pălării, berete și băști, doamnelor!

Sursa foto front page – Zohre Nemati/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.