Setari Cookie-uri

8 piese de primăvară stilate în care să te simți și confortabil

Se încheie un sezon și începe un altul. La fel de provocator și ofertant ca celelalte este și anotimpul care face tranziția dintre prea frig și prea cald.

Dacă este ceva ce am învățat până acum este că în fiecare nou sezon fashion rămân rămășițele celui trecut, așa că nu am fost surprinse să descoperim pentru primăvară că deși direcția este alta, rămân aceleași preferințe în accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Ca să îți fie mai ușor, am strâns într-un singur loc opt dintre cele mai cool înclinări din lumea modei pentru completarea unor ținute. Adică acelea care sărbătoresc feminitatea - așa că fuguța, scoate hainele vechi din șifonier și înlocuiește-le cu cele inspirate care se vor purta în primăvară 2018!

Papuci comozi cu talpa ca pernuța

Adică super comozi și extrem de practici, atunci când planifici drumuri lungi. Ne referim la papucii sau sandalele cu talpa de aer, care sunt extrem de minimaliști.

Citește și:

Pe lângă faptul că îți lasă piciorul să se simtă liber, pielea să respire și talpa relaxează, tu nu mai ajungi cu dureri acasă și te bucuri de umbletul făcut în cursul zilei. Am putea spune deci, că poți pune stop vânătorii de încălțăminte care să se potrivească fiecărei ținute, oricând și oriunde.

papuci cu talpa ca pernuta

Descopera aici oferte

Geantă sau poșetă din paie tip coșuleț

Un accesoriu de sezon care se potrivește cu îmbrăcămintea lejeră, mai ales la mare sau la piscină. Vestea bună este că s-au conturat modele de genți din paie tip coșuleț, care să fie casual, de purtat și zi de zi. Sunt extrem de încăpătoare, vin în diverse forme și cu aplicații dintre cele mai atrăgătoare, combinând modernul cu tradiționalul.

Aspectul lor care imită un coșuleț te vor face instant să te gândești la un picnic în mijlocul naturii - rotunde, stil balon, croșetate - de toate pentru noi.

Citește și:

geanta din paie

Urmareste aici propunerile

Jacheta de blugi cea mult uzată

Că revin în atenție hainele care cândva erau demodate, știm deja. Gecile din blugi, cele care imită uzura sunt printre cele mai căutate: conferă un aspect vintage extraordinar și completează o ținută aparent banală, transformând-o în una frumoasă.

Nu te păcăli că nu vei avea nevoie de o jachetă de blugi pentru că seara temperaturile scad și seara te vei refugia în ceva care să te protejeze de frig. Unde mai adaugi că materialul denim se potrivește cu orice.

Jacheta de blugi

Aici mai multe idei

Ochelarii de soare - must have oricând

Nu mai sunt de mult timp considerați doar un moft. Ochelarii de soare îți protejează ochii și fața de razele ultraviolete. Pe lângă faptul că bifează acest aspect, arată extrordinar, dacă sunt aleși cât să fie potriviți formei feței, culorii pielii și încadrează perfect chipul.

Citește și:

La mare căutare - și pe drept - sunt ochelarii cu lentile cu efect oglindă. Dacă vrei să rămâi la ceva comun, nu trebuie să te supui celorlalte reguli și să rămâi fidelă opțiunilor tale. Dar te-am încuraja să fii ceva mai curajoasă.

Ochelarii de soare

Aici ochelari cu reflexii

Acea rochie casual lejeră și comodă, potrivită oricând

Musai de avut în șifonier o rochie care să se potrivească la diverse evenimente, la birou sau la ceva banal. Vorbim despre acea rochie care să te facă să arăți minunat, dar care să nu fie foarte elegantă, care să aibă o croială inedită, dar să fie comodă cât să-ți permită libertate în mișcare.

Ceva care, hmmm... cum să spunem noi? O rochie pentru orice. Și credem că știi deja la ce ne referim - chic, frumoasă și obișnuită.

rochie casual

Alege o rochie

Citește și:

Șlapi cu fundite, cu imprimeuri, cu talpa - incaltaminte cu personalitate

Oh, da! O să îți placă aceste modele de șlapi. O spunem pentru că nu vorbim despre perechea de încălțăminte pe care o purtam noi în copilărie. În prezent șlapii flip-flops sunt împodobiți cu ornamente dintre cele mai interesante, discret, iar asta îi face cât mai frumoși.

Ar putea fi cea mai bună alegere pentru tine, atunci când nu vrei decât să te bucuri de o zi normală și nu vrei să te aglomerezi cu griji, ducând temeri că nu ai ales ceva potrivit de încălțat.

slapi cu fundite

Poarta slapi - aici propuneri

Tricoul simplu din bumbac, cu aspect ponosit

Recunoaște că nu te-ai gândit că vei vedea pe această listă nominalizat un tricou. Dar trebuie! De cele mai multe ori ne complicăm să facem combinații de haine cât mai pretențioase, că uităm de ce contează și anume să îmbrăcăm un tricou ușor.

Citește și:

Dacă este din bumbac, cu atât mai bine. Imprimeurile vor varia în felurite culori și desene, iar tu nu trebuie să te limitezi la o singură bucată.

tricou din bumbac

Recomandari tricouri

Fustă rustică vaporoasă ca de țărăncuță

Poate că nu am ales cea mai adecvată catalogare, dar știi la ce ne referim și cu siguranță că ai căutat și tu o astfel de fustă - vaporoasă, delicată, câmpenească și care să te facă să te simți senzațional în perioada asta.

Se accesorizează facil și fustele tradiționale vor fi tot mai prezente pe piața fashion, așa că s-ar putea să fii promoterul unei tendințe abia declanșate.

fusta rustica

Fuste vaporoase aici

Știm, știm. Prea multe tendințe sunt obositoare și greu de urmărit. Doar că noi nu le impunem, ci le prezentăm. Avem încredere că tu știi să le adaptezi și să culegi ce îți place mai mult din multele prezentate.

Citește și:

Unde mai adăugăm că primăvara nu înseamnă doar modă, mai este și despre sentimente, așa că dacă tot ții cont de sfaturi, îți mai dăm unul - zâmbește în fiecare zi. Ar putea fi cel mai valoros accesoriu al tău.

Sursa foto Front Main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.