Setari Cookie-uri

Cele mai tari modele de ochelari de soare cu efect de oglindă ca să ascunzi cearcănele din zile grele

Ochelarii de soare cu efect de oglindă devin din ce în ce mai atractivi și sunt foarte căutați - sunt promovați prin reviste, bloguri, magazine sau chiar pe stradă prin simplul fapt că sunt purtați. Lentilele care reflectă totul din jurul lor sunt servite într-o paletă largă de culori și tonuri, astfel că se pot plia oricărui stil și îți asigură un look modern.

La fel ca ochelarii obișnuiți și ochelarii de soare cu efect de oglindă au ramele diversificate ca design - aviator, ochi de pisică, sport, oversized, pătrați. Așa că dacă ar fi să facem o regulă în această vară și ar trebui să cumperi un singur accesoriu - deși nu recomandăm - atunci cu siguranță că ochelarii cu reflexii ar trebui să fie pe lista de priorități de sezon. Poate că te sperie modul cum îți vor completa ținuta, dar lucrurile sunt destul de simple și oferă chiar avantaje, pe care le vei găsi la concluzii.

Ca să te convingem că nu doar Morpheus din Matrix a arătat grozav cu un astfel de accesoriu, am ales pentru tine câteva exemplare de ochelari de soare cu oglindă care stau mărturie că provocarea propusă de noi nu este greu de bifat - dimpotrivă.

Ochelari de soare cu lentile oglindă: modele pentru damă

Te-ai hotărât să îți cumperi o pereche de ochelari de soare cu efect de oglindă, dar ce alegi să îmbraci? În principiu trebuie să păstrezi hainele în nuanțe neutre și clasice, dar sunt câteva detalii de care să ții cont dacă alegi ceva în tema asta. Te poți decide pentru imprimeuri florale ca să fie un contrast delicat și feminin.

Citește și:

Pentru ceva lejer, poți alege o pereche de blugi și un top în culori șterse, fără restricții în ceea ce privește nuanța lentilelor. Pentru ceva mai sofisticat, o apariție monocromatică este sigură și nu trebuie decât să asortezi ochelarii cu îmbrăcămintea și obții un efect subtil și serios. Plus că dacă vei opta pentru un look în alb sau negru, vei adăuga o notă îndrăzneață. Și lentilele metalice sunt convenabile - aurii sau argintii - vei fi apreciată pentru atitudine.

ochelari de soare cu lentile oglinda

Vezi aici prețurile de achiziție

Ochelari de soare cu reflexii oglindă - accesorii unisex

Diverși producători de firmă se întrec să ofere cataloage întregi de modele de ochelari care se potrivesc atât ei cât și lui, gândind șabloane care arată extrarodinar pe chip, indiferent de forma feței. Că sunt cu ramă întreagă, completă, semiramă sau fără, aceste modele unisex cuceresc imediat.

Citește și:

Recomandăm să se parieze pe contraste - bărbații și femeile pot cumpăra ochelari de soare cu lentile în culori complementare cu ținuta, având un impact puternic. Indiferent de ocazia pentru care se caută - petreceri pe plajă, plimbări prin urbe, un brunch de afaceri, evenimente formale, întâlniri sau chiar nunți. Alte sfaturi când vine vorba despre cum să porți astfel de ochelari de soare, un ghid simplu ar menționa să asortezi ramele cu un lănțișor sau eșarfa și lentilele cu outfitul.

ochelari de soare cu reflexii

Descoperă aici detalii despre produse

Așa cum precizam la început, ochelarii de soare cu efect de oglindă au câteva beneficii de care trebuie să profiți. În primul rând oferă o viziune largă și mai bună grație luminozității captate. Sunt durabili și asta ar trebui să fie un considerent demn de luat în seamă - rezistă zgârieturilor așa că pot fi purtați chiar și când se practică vreun sport în aer liber.

Citește și:

Am mai menționa faptul că ochelarii de soare amintiți au și protecție UV, sunt polarizați și sunt ideali pentru cei care au sensibilitate la soare. Oh, ar mai fi și faptul că îți poți păstra anonimatul dacă vrei să te ascunzi, dar noi încurajăm o viață activă socială, pentru că până la urmă la la vita è bella! Mai bine maschează cearcănele.

Sursa foto Front Main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.