Setari Cookie-uri

5 tipuri de cămăși pe care e musai să le ai în garderobă!

Știm deja că este dificil să stabilești niște limite când vine vorba despre lucrurile pe care le cumperi. Și mai știm că de multe ori facem cumpărături cu îmbrăcăminte care ajunge doar să zacă în garderobă. De obicei soarta asta o au cămășile, care sunt cumpărate doar la “ocazie” și uităm de ele. De asta astăzi îți spunem care sunt tipurile de cămăși pe care trebuie să le ai neapărat în șifonier ca să le poți purta oricând, la evenimente dintre cele mai diverse.

Cămășile pentru damă nu sunt cele mai populare piese vestimentare. Le asociem deseori cu ceva formal, sobru, cu ideea de office, astfel că ratăm niște ocazii extraordinare. Așa se face că multe cămăși pe care am putea să le purtăm în viața de zi cu zi sau chiar la diverse întâlniri rămân neglijate.

De asta am hotărât să intervenim. Este o strategie simplă - alegi un model, pariezi pe el și îți rămâne să gândești outfitul în funcție de ce altceva mai ai prin garderobă. Va arăta minunat pe tine, indiferent că ești mai înaltă, mai scundă, mai slabă sau cu forme mai voluptoase. Așa cum am stabilit deja la început, îți prezentăm câteva modele de cămăși care se pot adapta extrem de simplu, se pot plia pentru mai multe ocazii.

Citește și:

Cămașa albă simplă pentru o infinitate de ținute

Cămașa albă este “condamnată” din start pentru că ce este considerat clasic este automat demodat. Atât de greșit! O poți îmbrăca ziua sau seara, conferind un look smart. Nu doar că te va face să arăți elegant, dar te va face să te simți inspirată.

Adaptabilă și ușor de purtat, cămașa albă accentuează într-un mod facil mai multe stiluri și nu trebuie să investești prea mult în achiziția ei - nici timp, nici energie pentru că modelele sunt extrem de frumoase, indiferent ce ai alege. Mai degrabă accentuează alte piese, decât să le eclipseze, asta și pentru că sunt croite lejer. Dacă vrei musai să ții cont de un criteriu când alegi cămașa albă, uită-te la tipul de guler - absent, rotund sau în formă de A.

Citește și:

camasa alba simpla

Vezi aici modele de camasi albe

Cămașa neagră - elegantă și misterioasă, ușor de asortat

O cămașă neagră este importantă din mai multe puncte de vedere. Nu doar că nu știi când poți avea nevoie de așa ceva, dar îți și arată trupul într-o formă de invidiat. Nu o spunem doar ca să fie scris - se știe că negrul subțiază, iar tăieturile cămășii vor intensifica iluzia că ești mai suplă.

În primul rând am spune să pariezi pe contrast - dacă sus ai o cămașă neagră, pentru partea de jos alege o pereche de pantaloni făcută în tonuri deschise. Doar că aici vine și vestea cea mai cool: nu sunt restricții când este vorba despre cum o accesorizezi pentru că se potrivește cu orice. Da, cu orice. Nu trebuie să se pună eticheta aia de gotic pentru că o cămașă neagră nu este doar frumoasă, este superbă pur și simplu, fără să fie nevoie să depui eforturi suplimentare ca să obții o înfățișare de invidiat.

Citește și:

camasa neagra eleganta dama

Descopera modele de camasa neagra

Cămașa cu imprimeu: dungi, flori, carouri sau buline?

Poate că aici lucrurile se complică puțin, dar o cămașă mai încărcată nu înseamnă panică pentru că asta ar trebui să fie mai degrabă doar câteva ocazii să îți faci de cap cu idei de mix and match.

Că sunt cu dungi, în carouri, cu buline, cu flori sau cu decorațiuni diverse, cămășile cu imprimeuri multicolore au deja un plus - un colorit deosebit. Ar trebui să ții cont de nuanța predominantă și să gândești diverse compoziții vestimentare. Ceva discret, delicat și rafinat, care poate deveni și provocator, depinzând mai degrabă de modul cum este croită.

camasa cu imprimeuri multicolore

Camasi cu imprimeuri - modele

Cămașa de blugi pentru ținute casual simple, de inspirație masculină

Acele cămăși care conferă un aer rebel, libertin, cool. Poate că asta nu o face și cămașa de damă preferată pentru că îi lipsește acea delicatețe care definește o ținută feminină, dar noi credem că merită purtată.

Citește și:

În primul rând începe prin a lua în considerare să cumperi o cămașă de blugi, o cămașă denim, pentru că știm că nu este o prioritate pentru tine. Mai apoi ieși din zona de confort și poart-o! O poți lega deasupra unei rochii în dungi, o poți lega de talie ca o curea, o poți pune lângă o fustă din piele, o pui sub un pulover oversize sau poate deveni un cardigan sau o porți ca atare. Totul depinde de ce model alegi.

camsa de blugi pentru tinute casual

Urmareste aici propuneri de camasi de blugi

Cămașa din satin pentru ținute office feminine

Aici chiar vrem să menționăm că sunt cele mai formale cămăși. Nu le recomandă doar materialul, dar și modelul ușor auster.

Credem că este bine să ai o cămașă de satin pentru job, pentru interviuri, pentru discuții de afaceri. Dacă îi adaugi un accesoriu cât mai tainic, atunci că vei mai îndulci puțin din seriozitatea pe care pare că ai adoptat-o. Nouă ne place cămașa din satin mai ales pentru că reprezintă o altfel de opțiune pentru un top. Fix cum sunt propunerile astea de aici.

Citește și:

Spunem iar că ar trebui să ne dezicem de prejudecățile în ceea ce privește cămășile. Spuneam și la început că avem tendința de a asocia cămășile cu ceva foarte strict. Din fericire sunt atât de ușor de făcut să pară chic și fain, că o să te mire cât de neglijate sunt. Deci, data viitoare când te duci la shopping de haine, adăugă în coșul de cumpărături și o cămașă. Poți începe cu prima care îți atrage atenția.

Sursa foto Front Main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.