Setari Cookie-uri

Bluze din satin: cum le porti in vara asta

Satinul este una dintre texturile cele mai chic ale acestui sezon. Din pacate insa, are reputatia de a fi “material de seara”, si multe femei pierd ocazia de a fi stylish purtand satin ziua, la birou, in tinuta de vacanta sau chiar la jeans.

Asa ca, m-am decis astazi sa aduc satinul la lumina zilei. Si ce modalitate mai simpla de a purta satinul daca nu in topuri, camasi si bluze? Asadar, citeste mai jos, cum sa porti bluzele din satin in vara aceasta, in toate momentele zilei.

Alege-ti cele mai chic bluze din satin!

Bluze din satin la jeans: cum le porti in tinute casual

Alege pentru tinuta smart-casual o bluza din satin tip pijama. Acest gen de top lejer completeaza perfect o pereche de mom-jeans, cu talie inalta si croiala dreapta, larga.

In ceea ce priveste accesorizarea, opteaza pentru pantofi cu toc inalt, stiletto sau pumps, intr-un ton puternic si bijuterii fine. Completeaza look-ul cu un coc ravasit sau cu bucle lejere beach-hair si vei fi cea mai chic. Neaparat poarta o geanta-plic sau un clutch pretios la acest outfit.

Bluze din satin la jeans: cum le porti casual

Jeans de purtat cu bluze din satin

Cum porti bluzele din satin la tinuta office

Tinuta business tinde sa fie prea monotona. Prea plictisitoare. Prea neutra. Asa ca, “resusciteaz-o” cu mici accente indraznete! Poarta la birou bluze din satin si camasi din satin cu imprimeu.

Citește și:

Joaca-te deci, cu texturi si imprimeuri. Si daca dress-code-ul iti permite, alege un accesoriu metalic – o geanta sau o pereche de pantofi cu toc metalici.

Piese office pentru bluze din satin

Vezi mai multe piese office pentru bluze din satin

Bluza din satin e perfecta cu fusta midi

Am cautat cele mai chic modele de bluze din satin pe care sa le porti seara in vara aceasta si m-am oprit la acest gen. De ce? Pentru ca imbina croiala de camasa cu textura satinata, cu gulerul jabou, manecile Victoriene si decupajele in zona umerilor. Adica multe must-have-uri cand vine vorba de acest sezon.

Pentru o tinuta de seara sau de cocktail de efect, cu o astfel de bluza din satin, alege o fusta midi. Fie o fusta cu dantela, sau alte insertii pretioase, fie o fusta midi plisata, fie un model de fusta conica cu volan. Si neaparat poarta sandale fine cu toc.

Fuste midi de purtat cu bluze din satin

Fuste midi de purtat cu bluze din satin

Citește și:

Oricum alegi sa porti bluza din satin in vara asta, iti recomand sa iti cumperi macar un model de astfel de top pretios. Si sa-l porti cu curaj si la blugi, si la tinute de seara si mai ales la tinuta office!

Sursa foto front page – Rowan Chestnut/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.