Setari Cookie-uri

Cum să porți pantalonii culottes din denim ca o expertă

Se crede despre pantalonii culottes că sunt extrem de greu de asortat cu diverse haine. Doar că noi contrazicem acest crez, mai cu seamă că am gândit niște mix and match excepționale care scot în evidență acești blugi iar pe tine te transformă într-un fashion icon. Se remarcă prin croiala lejeră ușor neglijentă, lungimea trei sferturi, baza foarte largă și talia înaltă care îi fac super comozi.

Fiecare sezon se impune cu diverse articole de îmbrăcăminte. În această vară avem încredere în pantalonii culottes. O modă care imită vibe-ul și energia anilor ‘70 s-a întors să își revendice drepturile, iar noi nu putem fi mai încântate de atât.

Că poți gândi combinații spectaculoase, asta știm deja - doar ca vrem să îți dăm și noi câteva exemple mai jos. Mai vrem doar să punctăm de ce ar trebui să optezi pentru acești pantaloni. Stilul boem care are un impact vizual extrem, faptul că îți lasă libertate în mișcare, opțiunea de a-ți lăsa pielea să respire în toiul caniculei și, cel mai important, versatilitatea îi recomandă. Ar mai fi și faptul că sunt preferați de foarte multe vedete de la Hollywood, dar poate asta nu te-ar influența prea mult.

Citește și:

Pantalonii culottes arată deosebit cu o jachetă simplă

Fie că vorbim despre decupajele asimetrice, despre jachetele sport care conferă un aer rebel sau despre jachetele mai elegante, pantalonii culottes se vor vedea spectaculos cu o jachetă, indiferent de stilul adoptat.

Cele mai potrivite alegeri - de fapt, nu există cele mai potrivite alegeri pentru că se vede bine cu orice. Dacă vrei să adaugi o notă aparte, adaugă outfit-ului o pereche de pantofi cu toc și o geantă micuță. Acest duo, care poate implica uneori și imprimeuri sau decorațiuni de orice fel, este unul câștigător care promovează feminitatea.

Poți alege acest mod casual de vestimentație pentru o ieșire în oraș, o petrecere, ba chiar poți obține și ceva office dacă jacheta este una mai elegantă. Încearcă să păstrezi un contur A-line (uite aici istoria acestui trend pentru rochii).

Citește și:

Pantaloni culottes Alege de aici jacheta preferata

Pantaloni culottes: scoate-i în evidență cu o geacă de piele

Pantalonii culottes și gecile de piele fac o pereche nemaipomenită. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, doar încearcă să vizualizezi această combinație și deja știi că avem dreptate. Nouă ne place pentru atmosfera și maniera cool pe care le impune.

Această asortare este ideală când vrei să păstrezi proporțiile corpului, pentru ca în partea de sus să optezi pentru ceva mai strâns pe corp, dacă și blugii culottes sunt mai slim. Gecile de piele sunt ideale pentru plimbările urbane, pe străduțele aglomerate.

Plus că nu îți trebuie ceva foarte pretențios, iar culorile pot fi super variate. Noi am găsit niște nuanțe foarte vii cu un pattern discret, de efect.

Citește și:

Pantaloni culottes Vezi propuneri la geci din piele

Combină pantalonii culottes cu o bluză chic

Dacă te-ai întrebat cum arată pantalonii culottes cu o bluză de vară, una din voal, să știi că răspunsul este unul evident și anume mi-nu-nat. Asta și pentru că acești blugi au stil copilăresc, iar combinați cu orice bluză, îți vor conferi un aer tineresc, modern.

Astfel de opțiuni nu sunt riscante pentru că practic sunt ținute clasice, fără vreun artificiu dificil care să pară greu de făcut. Dacă vrei un look care pare mai scump, atunci accesoriile sunt soluția. Că adaugi un colier sau o pereche de cercei oversize, atunci nu trebuie să îți faci griji că ai putea fi ratată într-o mulțime de oameni.

Ceva mai contemporan poți obține dacă îndeși bluza în culottes, care pentru că au talia înaltă și vei renunța la curea, vor crea o iluzie de invidiat.

Citește și:

Pantaloni culottes Urmareste propunerile la bluze

O singură culoare: pantaloni culottes asortați în tonuri denim

Ținutele monocrome alungesc, înaltă, slăbesc. Așadar, poți să te decizi să faci o ținută într-o singură culoare. Și cum culottes sunt din denim, este evident că vei purta și în partea de sus ceva în același ton și, preferabil, din același material.

O să te gândești că acum totul pare prea banal. Motiv pentru care îți recomandăm să porți o pereche de încălțăminte cu toc sau niște cizme înalte, până peste genunchi. O să se pună accent pe picioare, ceea ce va avantaja persoanele minione.

Eficient și actual, acest concept pentru asortarea hainelor este un răspuns la situațiile când ești în criză de timp. Plus că denimul, blugul nu se va demoda niciodată, așa că nu trebuie să îți faci probleme că ai ales ceva învechit.

Citește și:

Pantaloni culottes Imbrăcăminte denim dama

Defilează în pantaloni culottes și o pereche de botine deosebite

Să știi să alegi perechea potrivită de încălțăminte pentru culottes ar putea fi o provocare. Doar că nu este cazul, când opțiunile de pe piața online este atât de variată și tot ce îți trebuie este puțină inspirație, bun-gust și incredere în slăbiciunile tale.

Conferi un aspect îngrijit ținutei tale dacă la o pereche de pantaloni din denim alegi o pereche de botine, de vară, care se vor vedea superb cu talpa groasă și tocul la fel de gros. Se urmează linia picioarelor și eviți astfel un aspect neplăcut. Poate că cele mai bune propuneri ar fi încălțămintea cu detalii care sfidează normele standard.

O să observi că rezultatul te va mulțimi și că investiția nu va trebui să fie una majoră.

Citește și:

Pantaloni culottes Botine dama cu toc

Nu impunem limite, noi am propus doar cinci combinații, dar să știi că te poți juca așa cum îți place cu aceste perechi de pantaloni. Blugii culottes sunt super permisivi când vine vorba despre gândit combinații de haine, iar ție super ușor să le gândești. Zicem să dai o șansă acestui trend pentru că o să fii surprinsă de cât de cool arată.

Poate ce seamănă cu jeanșii clasici, dar vin cu un twist tocmai datorită aspectului ăsta super - tăieturi mai largi în partea de jos și lungimea medie. O menționare esențială, zicem noi, este faptul că pantalonii culottes se mulează pe orice siluetă, punând în evidență formele. Așa că da, s-ar putea ca blugii culottes, odată încercați, să își facă loc în garderoba nu cu una, ci cu mai multe perechi. Doar ai de unde să alegi. Când vine vorba despre asortat, ghidează-te pe instinct.

Sursa foto front Main FashionDays

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.