Setari Cookie-uri

Cui i se potrivește costumul de baie cu sutien fără bretele?

Costumul de baie cu sutien fără bretele este cu siguranță mai atrăgător, însă nu este alegerea cea mai bună pentru orice tipologie corporală. De exemplu, eu pot purta costume de baie întregi fără bretele, însă când vine vorba de costume de baie cu sutien fără bretele, adică din două piese, nu e tocmai aceeași susținere. Și asta pentru că în general acestea sunt costume de baie pentru bust mic, iar eu nu mă încadrez acolo. Și nu doar asta ar fi problema în cazul meu. Eu ador să înot la plajă și cu siguranță aș ieși afară din apă, cu sutienul-bandă, atârnând prin zona slipului. Ceea ce nu se face decât la nudiști!

Așadar am decis să vorbesc despre cui i se potrivește sutienul fără bretele sau costumul de baie strapless, că tot este piesă de bază în vara asta!

Da, costumele de baie cu sutien tip bandă sau cu sutien fără bretele sunt printre starurile sezonului cald actual. La fel de mult se poartă și modelele de costume de baie întregi fără bretele. Iar efectul lor este la fel de neplăcut ochiului, dacă nu se potrivește siluetei. Unde mai pui, că uneori, când gravitația are de luptat mai mult cu busturi mai grele, astfel de sutiene nu își fac treaba.

Așadar cui i se potrivește sutienul fără bretele? Păi, în primul rând, recomand următoarele propuneri de costume de baie pentru bust mic. În ”mai multe rânduri”, povestim mai jos.

Din motive de confort, din motive de estetic, costumul de baie cu sutien fără bretele nu este chiar așa de versatil pe cât s-ar crede. Oh, este mult mai atrăgător să porți astfel de costume de baie cu sutien fără bretele, dar uneori, dacă nu ai tipologia corporală sau dacă alegi alte activități de plajă, mai bine te rezumi la alte modele. Și zic asta cu tot dragul, nu mă înțelege greșit!

Citește și:

Chiar sunt genul care militează pentru ideea că ”beach body” are toată lumea și dacă nu îți place, nu te uiți. dar important este să te simți tu bine când porți ceva. Eu, de exemplu, pentru că sunt posesoarea unui bust mai mare și tind să mă îngraș în zona superioară (burtică, adică), nu aleg niciodată costumul de baie cu sutien fără bretele. Nu mă simt bine, nu mă simt sexy, nu mă simt urmărită pe sub ochelarii de soare, pe plajă. Și mai am motivul de mai sus, acela cu înotul. Iar, fetelor, cu gravitația și cu valurile mării, nu se pune nimeni! Cu atât mai puțin sutienul strapless.

Cui i se potrivește costumul de baie cu sutien fără bretele? Acestea sunt cele mai potrivite costume de baie pentru bust mic

Modelele de costume de baie întregi fără bretele sau modelele de costume de baie cu sutien fără bretele sunt practice la bronz – nu te bronzezi cu urme de bretele! – dar nu au aceeași calitate dacă preferi să înoți, nu să stai la plajă. Există în această categorie două variante: costumul de baie cu sutien fără bretele sau costumul de baie cu bustieră tip bandă, model specific acestui sezon.

Citește și:

Sfatul meu este să alegi să porți astfel de costume de baie cu sutien fără bretele dacă ai bustul mic. Croială tubulară a unui astfel de sutien sau bustieră se potrivește tipologiilor atletice, în special femeilor ce au sânii mici. De ce? Eu cred că acestea sunt costume de baie pentru bust mic, întrucât au darul de a lăți vizual zona despre care discutăm. În plus, pentru tipologiile atletice, băiețoase (sau silueta dreptunghiulară, cum i se spune) un astfel de costum de baie creează impresia de siluetă clepsidră. Cu atât mai mult dacă alegi modele cu sutien, nu cu bandă.

Totuși, dacă alegi modele cu bandă, prinde mijlocul bustierei și încrețește-o cu o broșă, astfel creând impresia de pliuri, de extra volum. Sau alege bustiere ori sutiene cu volane, pliseuri, încrețituri, din start. Iată cui i se potrivește sutienul fără bretele: femeilor cu bustul mic.

Citește și:

Cui nu i se potrivește: doamnelor cu sânii mari, din simplul motiv că gravitația este mai puternică. În general femeile cu bustul generos au nevoie de sutiene cu susținere. Extra pont: dacă bustul este mediu, poți alege costume de baie întregi fără bretele, dar cu șiret pe după gât, dacă însă ai bustul mare, alege doar sutiene cu extra susținere, ca să nu ajungă fetele pe dinafară, în fața ochilor curioși!

Alege-ți costumul de baie cu sutien fără bretele

Alege-ți costumul de baie cu sutien fără bretele

Vezi costume de baie întregi fără bretele

Extra ponturi pentru a purta costume de baie cu sutien fără bretele

Am ales, după cum ai văzut, variante de costume de baie întregi fără bretele și variante de costume de baie cu sutien fără bretele. Deși am accentuat ideea că acestea sunt costume de baie pentru bust mic, vei vedea că pe unele le recomand și în cazul siluetelor și formelor voluptuoase. Așadar, iată cum să porți costumul de baie cu sutien fără bretele.

Citește și:

Primul sutien, cel roz, cu structura pe bie, este cu siguranță pentru busturi mici și medii. Îl recomand la plajă și la piscină, doamnelor ce preferă băile de soare și nu bălăceala. Deci nu mie! O altă variantă de costum de baie perfect pentru femeile ce își doresc un plus de volum în zona bustului este cel cu sutien alb și cu volan. La fel de bine, același efect îl au și variantele cu volane de la un umăr la altul, și cel de la costumul cu două piese, și la costumul de baie întreg.

Și costumul de baie cu bustieră în dungi și slip albastru susține un bust mediu sau mic, nefiind recomandat doamnelor cu siluetă voluptuoasă. Am ales, desigur, și un costum de baie cu bustieră tip bandă. Mă refer la cel cu imprimeu colorat, care, fără doar și poate, se adresează siluetelor subțiri, cu bust mic, eventual tipologiilor atletice și asta pentru că, oricât ne-am dori, și oricât de extra sexy ar fi, costumul de baie cu sutien fără bretele nu se potrivește oricui!

Citește și:

Eu sigur nu voi alege costume de baie cu sutien fără bretele. Nici măcar costum de baie întreg fără bretele nu voi îndrăzni să port. N-aș vrea să-mi caut sutienul pe fundul mării, și nici să mă trezesc topless fără voie, după ceva înot printre valuri. Așa că eu mă bazez pe costume de baie cu susținere a bustului.

Însă, pentru că am discutat cu lux de amănunte cui i se potrivește sutienul fără bretele de la costumul de baie, nu rămâne altceva de făcut decât să îți cauți varianta preferată, sau, așa cum voi face și eu, variantele preferate!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.